Profile cover photo
Profile photo
misterx.ro
12 followers -
Magazin de desfacere. A gândurilor mele. Luaţi şi serviţi, cât sunt calde. Şi gratuite.
Magazin de desfacere. A gândurilor mele. Luaţi şi serviţi, cât sunt calde. Şi gratuite.

12 followers
About
Posts

Post has attachment
Cel mai urât soi de oameni de pe planeta asta, sunt oamenii care nu se țin de cuvânt. Cel mai mult și cel mai mult, nu-mi plac oamenii care nu se țin de cuvânt. Care te amână. Care te plimbă cu preșulețul. Bine, nici mincinoșii, sau ăia care se umflă-n pene, dar mai mult îmi displac ăia care nu se țin de cuvânt.

Și nu înțeleg. Băi, nene. Ai zis o vorbă. Ai făcut o promisiune. Ai dat o asigurare. Ține-te, băi nene, de ea! Cuvântul tău ești tu! Tu te reprezinți singur, prin promisiunile pe care le faci. Dacă le încalci, te faci singur de rahat. Singur!

Nu poți, nu mai poți, să te ți de promisiunea făcută?! Vorbește cu omul căruia i-ai făcut-o! Amână. Spune că nu mai poți. Dar vorbește cu el! Fă-o! Cuvântul tău ești TU.

Mă rog. N-am nimic cu nimeni, azi. Era ipotetic. Haha. M-am trezit cu asta în cap. Și trebuia să scap de ea.

Oricum. Nu-mi plac oamenii care nu se țin de promisiuni. Nu-mi plac oamenii care nu se țin de cuvânt. Oamenii care spun și nu fac. Nici mincinoșii.

Ah. Era să uit. Nici ipocriții. Dar de-ăștia suntem toți. Doar că nu vrem să recunoaștem. Pentru că suntem ipocriți.

P.S. Acum 4 ani, pe 1 octombrie, ningea. Haha. Băi, ce vremuri.

Altfel, eu bine, voi?!

#HappyDuminicăDay

http://www.misterx.ro/cel-mai-urat-soi

Post has attachment
Știi cum îți apar toate reclamele ălea în News Feed? Adică, stai, că poate tu ești din ăla care reușești să le ocolești.

Deci. În News Feed-ul Facebook, îți tot apar niște reclame, legate de ce apreciezi, ce te interesează, cu ce interacționezi.

Te-ai uitat pe pagina unui trainer într-o zi, o să-ți tot apară reclame legate de traineri, sport, chestii. Ai scris ceva despre gogoși, îți apar reclame la patiserii, cofetării, gogoșerii, Palatul Parlamentului. Ai dat like la pagina Kaufland, îți apar reclame la mici sau cu ”Visit Hungary”. Ești interesat de gaming, îți apar reclame cu jocuri. Ești interesat de artă, îți apar reclame la concerte, festivaluri, festivități. Știi despre ce vorbesc, nu?!

No. Mie îmi apare reclama asta. (vezi mai jos)

[Mai departe, pe blog...]

http://www.misterx.ro/reclame-pe-facebook

Post has attachment
Miroase a ploaie, a tei ud, a iarbă uscată și-umezită, a lemn, a plopi scuturați de vânt, a frunze galben-roșiatice.

Un miros dulceag, curat, ca după ploaie. Dar nu ploaia aia de vară. Aia de toamnă. Un pic tristă. Un pic rece. Un pic nervoasă. Un pic distantă.

Da. Cred că a venit toamna.

http://www.misterx.ro/oficial-e-toamna

Post has attachment
Îți dai seama?! Se trezește Dumnezeu într-o duminică dimineață. Se întinde el un pic, se scarpină în barba lui albă, își aranjează capotul alb-pufos, se uită pe geamul lui ceresc…

– Băi, ce-am mai muncit și săptămâna asta. Bine că-i duminică, să mă odihnesc și eu un pic.

Bine, noi ne închipuim că se scarpină în barbă, că nu știm exact cum arată. Ar putea să arate ca Brad Pitt, sau ca vreun cântăreț de-ăla grec, de suspină toate cucoanele după el. Nu știm. Așa…

Se întinde el, se uită pe geam…

– Gizăs! (Nu, nu se uimea. Îl striga pe fii-su.) Fiule! Ia vino un pic încoace.
– Da, tată!
– Bă. I-ai luat și tu lu’ maică-ta niște flori? O ciocolată, ceva? Că a fost ziua ei.
– Da, tată. I-am luat. Cum să nu…i le-am și dat deja.
– Bravo. Bun băiat. I-ai zis că sunt și din partea mea?
– Da, tată.
– Bun băiat. Auzi. Vezi că azi e duminică. Mi-am pus niște bere la rece. Mi-am downloadat niște filme. Mă bag și eu la un Counter-Strike.
– Da, tată…
– Mă. Ai grijă. Să nu mă deranjeze nimeni! E clar?! Doar dacă e vreo apocalipsă, ceva. Dar nu de-aia mică. Dacă e de-aia mică, nu sunt acasă. Să se ocupe Dragnea de ea. În rest, azi să nu fiu deranjat. Clar?!
– Da, tată.
– Bine fiule. Bravo. Bun băiat.

[Mai departe, pe blog...]

http://www.misterx.ro/si-n-a-saptea-zi

Post has attachment
Am auzit melodia asta, în cel puțin 3 show-uri de televiziune de succes. Nu numai că e foarte faină, dar are și pesimismul ăla optimist. Sau optimism pesimist. Cumva. Haha. Plus că e country. Yeee Haw!

Ah. Și pentru că am căutat pe tot internetul versurile de la melodie, dar nu le-am găsit, am ascultat-o eu de vreo 10 ori, ca să le scriu aici. Așa că, dacă aveți nevoie de ”lyrics” luați de-aici (sub videoclip). Haha.

http://www.misterx.ro/brent-amaker-the-rodeo-doomed

Post has attachment
Ah. Păi ziceți așa, mă, băieți, mă. Deci, nu e vorba despre o angajată care n-a vrut, n-a știut, să vorbească în românește, într-o comunitate cu majoritate etnică maghiară. Nici că el, clientul, n-a fost servit cum trebuie. Nici că a fost defavorizat. Nici că nu știm toată povestea. Sau cine știe ce alte motive cu substrat anti-minoritatea maghiară.

Ăstea-s motive pentru naivi. Care vor să se arunce într-o discuție care nu merită discutată. Și niște căcaturi umflate de media.

Adevăratul motiv este că… e cineva acolo care vrea să-i facă lanțului de magazine Kaufland o imagine de căcat. Ăsta e singurul motiv. Singurul. Restul sunt bălării pentru naivi. Păi ziceți așa, mă, băieți, mă!

Hoții ăia de la Kaufland. Această firmă nemțească, care a venit în România și ne fură din buzunare. Care fac numai nenorociri prin România, conform surselor citate de voi (stiripesurse, dcnews, aktual, flux). Care, să știți, sunt numai surse de încredere. Serioase. Piloni ai corectitudinii în presă.

Ăsta e motivul. Că trebuie cineva să-i mânjească de căcat pe ăia de la Kaufland. Păi ziceți așa, mă, băieți, mă. Să-i stârpim pe nemernici. Că, uite, ne fură din buzunare. Hoții dracului.

[Mai departe, pe blog...]

http://www.misterx.ro/ah-deci-asta-era-adevaratul-motiv

Post has attachment
Are cineva ceva împotrivă dacă mi l-am imaginat pe Moroșanu într-un meci cu Mayweather? Nu?! Bine.

Una peste alta, eu n-am fost dezamăgit. Ba mai mult, chiar mi-a crescut admirația pentru McGregor. Un nebun frumos.

Nu pot să spun că nu mă așteptam la rezultatul ăsta, dar am sperat la victoria lui McGregor. Pentru că #TeamMcGregor.

Mă rog. Ce vream să spun. Acum cred că toată lumea a văzut diferența dintre a face o viață de sport cu mănușile în mâini și una în care te folosești de tot ce ai în dotare și mișcările nu îți sunt limitate și nici îngreunate de mănuși.

Nu spun că luptătorii sunt mai slabi decât pugiliști sau invers. Ci doar că, în ring, într-un meci de box, pugilistul va câștiga. Dacă situația ar fi fost invers și Mayweather ar fi acceptat o luptă în cușcă cu McGregor, probabil am fi văzut cel mai rapid KO din cariera lui McGregor. Dar așa, a câștigat cel care știe jocul. Cel care știe sportul ăsta de la A la Z.

[Mai departe, pe blog...]

http://www.misterx.ro/in-continuare-fanul-lui-mcgregor

Post has attachment
Bună ziua, săru-mâna, să trăiți. Nu vă supărați că vă deranjez. Domnul/doamna Avon Șop, am și eu o întrebare.

– Unde găsesc și eu acești copii cu aromă de mango?!

Ah. Și aș mai avea câteva.

– Cum îți dai seama că au aromă de mango? Că nu vreau să fiu înșelat. Parcă văd că îmi livrează vreo duduie un copil cu aromă de nucă de cocos.

– Ce se face cu copiii cu aromă de mango?!

– Copiii cu aromă de mango, au toți părul încurcat?! Sau de ce îți trebuie un spray pentru ei?

Mă rog. Îmi vin o tonă de întrebări în cap acum. Să rămânem doar la primele două. Unde se găsesc și cum îți dai seama că au aromă de mango.

http://www.misterx.ro/copii-cu-arome

Post has attachment
Ca să știți. Dacă mai intrați pe interneți și îi vedeți pe unii foarte vocali, foarte antrenați în chestii, să știți că sunt dați cu parfumul ăsta.

Bine, mai sunt unii care postează tot felul de lemne, comentează numai crăci și sunt pe partea aia a lumii unde oamenii nu-s toți oameni și ăia care nu-s, trebuie bătuți cumva dacă nu mai rău.

Mă rog. Ăștia, sunt dați tot cu parfumul ăsta. Doar că al lor e contrafăcut. E de-ăla adus de la turci. E sample/tester din ăla furat de la reprezentanță și lungit cu alcool și apă. N-are nici o treabă cu originalul.

P.S. Cred că am putea să inventăm o vorbă pe treaba asta.

”Ce, bă, te-ai dat cu parfum de internet de ești așa vocal?”

”Vocal” se poate înlocui, după caz. Știi?!

P.P.S. Între timp, eu navighez cu Titanicul pe apele învolburate ale planetei internet. Deci, dacă mă vedeți, faceți loc. Morgăneața.

http://www.misterx.ro/parfum-de-smecherie-online

Post has attachment
M-am uitat zilele trecute la un videoclip pe internet, despre cum va fi lumea peste 40-50 de ani. Despre cum se vor înmulți mașinile electrice și cum vor ajunge cele cu combustibil fosil aproape dispărute. Despre cum se va dezvolta un vaccin unic, care va distruge aproape orice boală. Sau cel puțin bolile pe care le cunoaștem acum. Despre cum va evolua medicina. Despre cum omul și mașina vor intra într-un fel de simbioză datorită evoluției tehnologiei. Despre cum se vor dezvolta programe pentru a prelungi viața omului. Pentru a mânca sănătos, de exemplu. Despre cum n-o să mai fie grași sau slabi. Despre cum vor dispărea deficiențele, handicapurile. Despre cum consumul de energie de pe planetă, va fi tot, verde, ecologic. Despre cum se va întâmpla prima expediție de colonizare a unei noi planete.

Vă spun. Un videoclip foarte foarte fain. Mi-a plăcut enorm. Și cum mă uitam eu așa și mă gândeam la cât de fain o să fie viitorul, mi-a trecut prin cap un gând.

[Mai departe, pe blog...]

http://www.misterx.ro/viitorul-suna-nino-nino
Wait while more posts are being loaded