Profile cover photo
Profile photo
Mirza Annisa
178 followers
178 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Color Coding Outfits: Army Green & Pink
Sooo! I'm gonna make a blogpost serial called Color Coding Outfits or soon we're gonna call it #CCO. The contents are, of course, some mixing and matching outfits by different colors each post. Untuk postingan pertama, karena satu dan lain hal, I picked arm...
Add a comment...

Post has attachment
Zero Waste, One Step at A Time
Akhir-akhir ini saya melihat banyak teman-teman yang ramai-ramai membeli sedotan bambu ataupun stainless steel dalam upayanya mengurangi sampah sedotan plastik. Maksudnya intensitas orang-orang Indonesia untuk membeli produk zero waste sepertinya semakin me...
Add a comment...

Post has attachment
Things I Learned: 23 and a Half Year-Old
GUYS! It has been a pretty exhausting weekend for me and right now I was just FULLY woke up and finally get my things together. I attended a k-pop concert last Sunday in Jakarta and the first thing I realized after I reached home and passed out was...  toda...
Add a comment...

Post has attachment
4 Ways to Wear The Tricky Red
4 Cara Menggunakan (Pakaian) Warna Merah! A while ago, I posted some playful instagram stories on my account ( @mirzca ). Isinya adalah ngajak temen-temen untuk voting outfit yang paling mereka suka, baik perempuan maupun laki-laki.  Yang berpartisipasi ada...
Add a comment...

Post has attachment
Kim Soo, Bali
Kim Soo! Ah... kalau ngomongin Kim Soo kayaknya auranya tuh dreamy banget deh. Kalau ditanya rumahku nanti mau seperti apa, kayaknya aku akan jawab seperti Kim Soo! Pertama masuk ke Kim Soo kamu akan disambut dengan jajaran beberapa meja makan di teras luar...
Kim Soo, Bali
Kim Soo, Bali
blog.mirzca.com
Add a comment...

Post has attachment
Neon Palms, Bali
Neon Palms is one of many cute cafes in Bali. Just like the name, they combined two different vibes into one unified concept. Neon colors and tropical vibes might be two of the best trends of this decade, don't you think? What attracted me was... the terraz...
Neon Palms, Bali
Neon Palms, Bali
blog.mirzca.com
Add a comment...

Post has attachment
Bali 2018
Hai!!! Mei kemarin saya sempat liburan ke Bali selama kurang lebih tiga hari bersama seorang teman. To be honest that was the very first time I landed my feet in Bali, and it was such an amazing trip. Meskipun cuma berdua, tapi ternyata seru-seru aja kok. E...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded