Profile cover photo
Profile photo
Mimin Adam
614 followers
614 followers
About
Posts

Post has attachment
Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul

Post has attachment
SASUKE PREMIUM OUTLET BERSAMA PELAWAK TERKENAL DALAM MISI AMAL
Sasuke Premium Outlet merupakan kedai bumiputra yang menjual pakaian terpakai atau preloved kira bundle laa orang melayu biasa sebut. Tidak terhad kepada pakaian musim sejuk semata-mata, pakaian lain macam t-shirt, blazer, kasut, jeans handbag danĀ  banyak l...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Swissvita Acne Solution Soothing Cleanser & Swissvita Acne Solution Skin Balancing Toner
Jerawat merupakan masalah kulit yang popular dari dahulu sehingga sekarang. Semua orang tidak suka dengan jerawat kerana ia memberi masalah besar pada muka khususnya. Muka kusam, tona tak sekata dan berjerawat merupakan salah satu faktor hilangnya keyakinan...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
PETAL VELVET SUNAWAY SUNSCREEN DAN PETAL VELVET POWDER DARI ALTHEA KOREA
Secara jujur sunblock apa yang korang pakai sekarang ni ? Ehh hujung tahun takkan nak pakai sunblock. Kan sekarang tengah musim luruh dan tidak lama lagi ia akan menjadi musim sejuk, kenapa pulan nak cerita pasal sunblock apa yang korang pakai. Nak nak dudu...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Lion pesawat Udara kemalangan: Boeing 737 terhempas selepas berlepas
LION Air telah terhempas di lautan selepas berlepas dari ibu kota Indonesia di Jakarta. Pesawat itu - dengan kapasiti tempat duduk 210 - kehilangan hubungan radio hanya 13 minit dalam penerbangan yang menuju ke Pangkal Pinang, sebuah pulau timur Sumatera. P...
Add a comment...

Post has attachment
Cannis | Bintang Terhebat yang Akan Bersinar di Nasdaq
(Ahad, 21 Oktober 2018) Aplikasi mudah alih Cannis telah membentuk trend aplikasi baru yang berjaya mengumpul 100 ribu pengguna dalam masa kurang dari dua bulan. Cannis bakal menjadi bintang terhebat di Nasdaq, Amerika Syarikat. Sejak awal tahun 2018, Canni...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded