Profile

Cover photo
34 followers|21,428 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Miljonlotteriet

Shared publicly  - 
 
Nu har vi uppdaterat vårt mobilspel Word Ahoy med massa roliga nyheter. Förutom att alla nya Word Ahoy-spelare får en digital lott så har vi uppdaterat spelet med nya lotter för 2017 som du enkelt kommer åt genom en lottknapp i menyn! Vi har även gjort en ny hjälp- och tipsfunktion som hjälper dig under spelets gång. Sedan har vi fixat och förbättrat detaljer överlag i spelet för att ge dig en ännu bättre spelupplevelse. Dags att lätta ankar!

Ladda ner spelet här: https://itunes.apple.com/us/app/word-ahoy!/id1081867455?l=sv&ls=1&mt=8
 ·  Translate
1
Add a comment...

Miljonlotteriet

Shared publicly  - 
 
Ni har väl inte missat vårt nya roliga mobilspel Word Ahoy!

https://www.miljonlotteriet.se/sv-SE/Lasvart/Wordahoy.aspx
 ·  Translate
1
Add a comment...

Miljonlotteriet

Shared publicly  - 
 
Tyvärr har allmännyttiga organisationer fått en undanskymd roll när den framtida spelmarknaden diskuteras. Lotterimedlen är ett av de fåtal stora intäktskällor som ideell sektor kan förlita sig på. Läs gärna dagens debattartikel i SvD. http://www.svd.se/hundratals-miljoner-star-pa-spel-for-de-ideella/i/senaste
 ·  Translate
1
Add a comment...
Story
Tagline
Lotteriet som förverkligar små och stora drömmar!
Introduction

Välkommen till Miljonlotteriets Google Plus-sida! 

Miljonlotteriet säljer skraplotter via prenumeration, i butik och online och har funnits sedan 1964. Vi ägs av IOGT-NTO som arbetar mot de problem som alkohol och andra droger förorsakar i samhället.

Efter mer än 45 år av framgångsrik lotteriförsäljning är Miljonlotteriet i dag Sveriges näst största lotteri med cirka 250 000 unika kunder som prenumererar eller som spelar online. Dessutom säljs lotterna hos ett par tusen försäljningsställen.

Totalt omsätter Miljonlotteriet drygt 575 miljoner kronor och ger ett årligt överskott på mer än 120 miljoner kronor. Överskottet från verksamheten går till IOGT-NTO:s arbete mot alkohol, droger och våld bland barn och ungdomar. De senaste 10 åren har Miljonlotteriet bidragit med över 1 miljard kronor.

Contact Information
Contact info
Phone
031-338 28 20
Email