Profile cover photo
Profile photo
Milcraft
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
De LMS (Learning Management System) plugin LearnPress van ThimPress maakt het mogelijk om een complete e-learning omgeving te creëren op basis van WordPress.
Nog nooit was het professioneel geven en beheren van online cursussen en trainingen zo eenvoudig! Of het nu gaat om technische trainingen, kookworkshops of taallessen, Learnpress helpt u bij het duidelijk en volledig overbrengen van de lesstof.
Learnpress maakt het mogelijk om online trainingen te maken en te verkopen. Door gebruik te maken van WooCommerce zijn ook betalingen met o.a. iDEAL, Bancontact, Paypal, creditcard geen probleem.
Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden zoals het automatisch beoordelen van de opgedane kennis en het verkopen van boeken en cursusmateriaal. En alles in het Nederlands, door Milcraft vertaald!
Naast het bouwen van de website heeft u met Milcraft een partij in huis die u in contact kunt brengen met de juiste partijen voor vervaardiging van huisstijl, video’s en tekstuele wensen.
Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

https://www.milcraft.nl/learnpress-lms-learning-management
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Is uw WordPress-website gehackt? Geen nood, wij helpen u!

Hoe kunt u zien of uw website gehackt is?

In Google is een melding bij uw vermeldingen te zien met “Deze website kan schadelijk zijn voor uw computer.”
U constateert reclame/spam bij uw vermeldingen in Google.
U krijgt meldingen en/of mails van mensen of servers die (spam)mail vanuit uw domeinnaam hebben ontvangen.
De website is niet goed te bereiken. Dit kan ook aan iets anders liggen, bijvoorbeeld te weinig geheugen of schijfruimte, een automatische update die niet goed is gegaan…
Er staan links of teksten op de website die er niet horen.
Er staan blogberichten op de website die er niet horen.
U constateert andere zaken die niet kloppen.

Lees verder: https://www.milcraft.nl/wordpress-website-hackvrij-laten-maken/
Add a comment...

Post has attachment
Vandaag is het Google Pixel Event gehouden met veel nieuwe aankondigingen m.b.t. software én hardware.

Enkele onthullingen zijn o.a. de Chromecast Ultra (waarmee Youtube en Netflix in 4k gestreamd kan worden), twee Google smartphones (Google Pixel en de Pixel XL), Google Home (een alternatief voor o.a. Sonos), Android 7.1 Nougat en Google Daydream, een VR-bril van Google. Een hele mooie dag dus voor de echte Googlefans!
Het mag duidelijk zijn dat Google in één dag een extra stevige positie neemt op diverse gebieden als VR, streaming en smartphones.

De Pixel-smartphones zullen zich, met Qualcomm Snapdragon 820 processor en 12.3 megapixel camera, als directe concurrent voor Samsung en iPhone melden.
Dat geldt ook voor de prijzen van een kleine €759,- voor een 32GB Pixel tot ruim €1009,- voor een Pixel XL met 128GB. De toestellen zijn uitgerust met Android 7.1 Nougat, hebben respectievelijk een Full HD voor de Pixel en een 2560×1440 pixel beeldscherm voor de XL. De accu heeft een capaciteit van 2770mAh en 3450mAh, maar laadt in 15 minuten opladen genoeg op om hem 7(!) uur lang te kunnen gebruiken!
In o.a. Duitsland kunnen o.a. de smartphones al besteld worden in pre order. Deze worden 13 oktober uitgeleverd.
De datum voor Nederland zijn helaas nog niet bekend.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
In opdracht van Ab4coaching en MooijWerkt! hebben we de bestaande Joomla-website van Ab4coaching.nl omgebouwd naar WordPress. Het design moest in grote lijnen hetzelfde blijven.

Bij het ombouwen is rekening gehouden met wat wensen m.b.t. design en functionaliteiten, waardoor de website iets afwijkt van het origineel.
Zo heeft het nieuwsgedeelte nu een blog en heeft de website een footer met o.a. een Facebook-widget.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Waarom Milcraft uw website laten beheren? Dit is de reden!

Veel mensen kiezen ervoor om zelf een WordPress-website te maken. Logisch, want WordPress is erg gebruiksvriendelijk, gratis te gebruiken en een basis-installatie opzetten kost maximaal 15 minuten werk.
Beduidend meer werk is het installeren van een template, het aanpassen, alle plugins installeren, het indelen en vullen van de pagina’s. Maar als dat gedaan is, kan de website gebruikt worden.

Waar vaak aan voorbij wordt gegaan is het beheer en de beveiliging van de website.
Regelmatig wordt dit gezien als onnodig, en wordt er nadat de website klaar is enkel nog gekeken naar het up to date houden van teksten en periodiek een nieuwsbericht.
Of de andere kant op: er wordt juist heel veel eigen tijd in gestoken, zonder zeker te zijn dat alles nu goed geregeld is. U doet toch liever andere dingen met uw tijd?

Lees verder: https://www.milcraft.nl/waarom-milcraft-uw-website-laten-beheren-dit-is-de-reden/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded