Profile cover photo
Profile photo
Mijnhuis-online
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Wist u dat.. De Energiemonitor van Mijnhuis-online ook als proef aan te schaffen is?

U ontvangt dan de Energiemonitor voor twee maanden op proef en krijgt ook hierbij ook een rapport van de deskundigen van Mijnhuis-online, waarin wordt beschreven wat uw kansen zijn op het gebied van energiebesparing.

Wendy, de slimme energiemonitor, meet uw energieverbruik. Na een maand krijgt u op basis van deze metingen een bezuinigingsadvies van de deskundigen van Mijnhuis-online.

De experts van Mijnhuis-online stellen na de tweede maand een eindrapport voor u op met een overzicht van de gerealiseerde besparingen en aanvullende adviezen. Om een goed onderbouwd advies te krijgen is het raadzaam om de QuickScan een half jaar lang data te laten verzamelen.

Wilt u van dit soort aanbiedingen kunnen profiteren? Volg ons dan op Twitter (@MijnhuisNL) of Facebook (facebook.com/momenten), en u bent meteen op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en updates.
Add a comment...

Post has attachment
Krijg grip op uw energieverbruik met Wendy.
Kijk nu op http://mijnhuis-online.nl/momenten/ voor de mogelijkheden!
PhotoPhotoPhoto
Producten
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Bij de aanschaf van een nieuwe woning kijken kopers tegenwoordig niet alleen naar de locatie, grootte en kwaliteit van de woning. Ook is het van belang of de woning 'slim’ is. Gezien de stijging van de kosten van energie, toename in behoeftes als wooncomfort en veiligheid is het noodzakelijk om de woning uitgerust te hebben een eigen ‘boordcomputer’, zoals Mijnhuis-online. Als een koper zou mogen kiezen tussen een ‘slimme’ of traditionele woning dan is de keuze eenvoudig: een slimme woning. 
Kijk nu op http://mijnhuis-online.nl om van uw woning een slimme woning te maken!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Zet u 's middags het licht al aan las u weggaat?

Gaat u 's middags regelmatig weg om laat weer thuis te komen? Zet u dan het licht aan als u weggaat? Waarschijnlijk niet, dat is ook niet gek. Het is ook niet logisch om het licht aan te zetten als het buiten nog licht is. Doordat u dit niet doet, wordt de kans op inbraak vele male groter. Het is immers mooi donker voor de inbreker binnen (en wellicht ook buiten). Met de automatische verlichting is dit verleden tijd! Het licht gaat aan als het donker wordt, ook als er niemand thuis is. En, in tegenstelling tot de tijdschakelaar, netjes met automatische zomer- en wintertijd. Zo houdt u inbrekers buiten de deur!
Wilt u meer weten over de automatische verlichting van Mijnhuis-online? Neem dan een kijkje op de http://mijnhuis-online.nl of neem contact met ons op.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded