Profile cover photo
Profile photo
Mieya Atiera
169 followers -
Life must be simple and awesome everyday !
Life must be simple and awesome everyday !

169 followers
About
Posts

Post has attachment
Pengalaman Beli Emas Secara Online
Assalamualaikum Emas dan wanita memang tak dapat dipisahkan.   Kata orang, paling simple pun seorang wanita tu pasti ada barang kemas walaupun sebentuk cincin. Harus kita ketahui, emas bukanlah sekadar perhiasan yang boleh membangkitkan aura pada wanita, ia...
Add a comment...

Post has attachment
Terpaksa Tolak Tawaran Review Produk & Iklan
Assalamualaikum wbt :) Baru-baru ni, Mieya ada dapat tawaran untuk review beberapa produk. Dan malangnya, kesemua tawaran tersebut Mieya terpaksa tolak. Firstly, of course sebab time management . Ingatkan bila dah masuk tahun baru ni, boleh lah tarik nafas ...
Add a comment...

Post has attachment
Shopee : Aplikasi Jual Beli Barang Online Masa Kini
Assalamualaikum dan hai everyone :) Sekarang ni ramai yang melakukan urusan jual beli secara online sahaja. Ia bukan sahaja  mudah ,  menjimatkan masa ,  boleh disebarkan kepada semua pengguna internet yang lain . Malah, yang paling bagus  tak payah nak bay...
Add a comment...

Post has attachment
Shoppe - Aplikasi Terkini Jual Beli Barang Online
Assalamualaikum dan hai everyone :) Sekarang ni ramai yang melakukan urusan jual beli secara online sahaja. Ia bukan sahaja mudah , menjimatkan masa ,  boleh disebarkan kepada semua pengguna internet yang lain . Malah, yang paling bagus tak payah nak bayar ...
Add a comment...

Post has attachment
Finally... Lepas Rindu !
Assalamualaikum dan Hai semua! Wah, lama betul si empunya blog ni tak memunculkan diri. Belek punya belek last entry, rupa-rupanya sudah 8 bulan berlalu pergi. Nak dekat hujung tahun barulah berkesempatan nak menghadap kembali blog kesayangan ni. Selalunya ...
Add a comment...

Post has attachment
Review Aurora® SX Whitening Therapy
Assalamualaikum kepada semua pembaca blog Mieya. Wah, lama betul tak exercise jari jemari untuk berceloteh panjang di sini. Dulu janji nak update blog sekerap mungkin. Tapi dah nak habis bulan April, baru nak munculkan diri balik. haha Okey, sepanjang 2-3 b...
Add a comment...

Post has attachment
Korean Collagen (K-Colly) Sweet 17 | Review
Assalamualaikum wbt semua :) Rasanya ramai yang tak tahu bahawa Mieya merupakan seorang beauty junkie tapi tertumpu kepada supplement sahaja sebab Mieya tak suka mekap. Biar muka serabai tapi supplement tak boleh habis. Tanya sahaja lah apa-apa produk yang ...
Add a comment...

Post has attachment
Beauty Talk Double Cleansing Gel 200ml | Review
Assalamualaikum and hai :) So again, Mieya kembali lagi menaip pada papan kekunci blog setelah menghilang seminggu lebih. Which also means ada banyak entri yang kena ganti. hahaha Nantilah, still kelam kabut dengan pengurusan masa di awal tahun ni. Kerja ba...
Add a comment...

Post has attachment
Powerbank, Keperluan Masa Kini
Assalamualaikum wbt :) Sekarang ni kan, rasa macam handphone cepat benar kehausan tenaga baterinya. Walaupun dah tutup aplikasi serta kurangkan kadar pencahayaannya. Namun begitu, bateri tetap tak boleh tahan walau cuma 24jam. Lain lah kalau handphone 3310 ...
Add a comment...

Post has attachment
Mieya Atiera commented on a post on Blogger.
Wah, bestnya dapat join kelas blogging. Mieya ni je belum berkesempatan lagi. Busy dengan kerjaya.
Kelas Blogging
Kelas Blogging
missanisah.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded