Profile cover photo
Profile photo
TieBie Marketing Communicatie Projectmanagement
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
In januari zijn wij gestart met de realisatie van dit jubileummagazine. Sinds begin juni ligt hij weer overal in Noord-Holland: abonnees, leestafels, partners en natuurlijk op te halen bij Klaver Makelaardij zelf.

Inmiddels zijn wij ook gestart met de editie van komend najaar. Een jubileumnummer is immers geen einde, maar een prachtige mijlpaal. Op naar de volgende!
Add a comment...

Post has attachment
Inmiddels heb ik ze meerdere keren mogen proeven. En ze blijven lekker.
Bestellen: www.waaghalzen.nu.
Geen chocolade of kaas fan? Dan een leuk relatiegeschenk. De opbrengst is voor de goede doelen.
Add a comment...

Post has attachment
Alweer enkele maanden nauw betrokken bij de ontwikkelingen van AllPlant in Heerhugowaard. Als onderdeel op het gebied van Marketing en PR draag ik mijn steen bij aan de bouw aan een Kleurrijke Toekomst van AllPlant.

http://www.mieltiebie.nl/geen-glas-maar-folie-voor-jonge-planten-uit-weefselkweek/
Add a comment...

Post has shared content
Stimuleringsregeling voor duurzame houtkachels

Particulieren en bedrijven die een duurzame houtkachel kopen, kunnen met ingang van maandag 15 februari een deel van het aankoop- en installatiebedrag terugkrijgen door gebruik te maken van de Stimuleringsregeling Duurzame Houtstook (SDH). De nieuwe regeling is een initiatief van branchevereniging NHK (Nederlandse Haarden- en Kachelbranche) in samenwerking met de fabrikanten (SHR) en detaillisten (SVG).

De Nederlandse overheid gaat de komende jaren stimuleren dat Nederlandse huizen en bedrijven meer door duurzame warmte worden verwarmd. Zo kan energie worden bespaard en CO2-uitstoot worden teruggedrongen. Moderne houtkachels leveren een belangrijke bijdrage in dit landelijke streven om meer duurzame energie te gebruiken. In Nederland dragen ze nu al 18% bij aan de EU-afspraken van de overheid. Stoken met hout is ook een vanuit de EU erkende duurzame manier van verwarmen. Mits goed geïnstalleerd, dragen duurzame houtgestookte toestellen bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot en het verminderen van overlast door houtrook.

Strengere milieucriteria van 2022 in 2016 realiseerbaar

Over 6 jaar wordt de EcoDesign regeling van kracht, die ervoor gaat zorgen dat houtgestookte toestellen aan strenge kwaliteits- en emissie eisen voldoen. EcoDesign is een relatief nieuwe EU regelgeving, erop gericht te zorgen dat fabrikanten al bij het ontwerp van een product rekening houden met de impact op het milieu gedurende de hele levensduur. Per 1 januari 2022 moeten alle nieuw verkochte houtgestookte toestellen in Europa aan deze milieucriteria voldoen. De Nederlandse Haarden- en Kachelbranche is nu al klaar voor deze norm, zegt Gert Kooij, woordvoerder van de branchevereniging. ,,De Nederlandse fabrikanten ontwikkelen al jaren conform deze richtlijnen, dus waarom wachten tot 2022? Hoe eerder deze regels gaan gelden, hoe beter wat ons betreft. We voeren dan ook gesprekken met diverse ministeries om te kijken of de eisen in ons land versneld ingevoerd kunnen worden.’’
Nog circa 645.000 verouderde openhaarden in Nederland
Vooruitlopend daarop neemt de branche nu het voortouw in het bevorderen van deze dringend noodzakelijke toestel- en installatie-eisen. ,,We willen als branche echt iets doen aan het milieu, de luchtkwaliteit en overlast voor omwonenden. Moderne kachels verbranden hout op een veel hogere temperatuur en het hout verbrandt volledig. Het rendement ligt daardoor rond de 80% en de schoorsteen rookt bij goed stookgedrag nauwelijks. In Nederland zijn er nog steeds ca. 645.000 verouderde openhaarden. Een bestaande open haard renoveren en upgraden is in vrijwel elke situatie eenvoudig te doen. Daarvoor zijn zeer goede oplossingen beschikbaar. Het rendement gaat dan van 15-20% naar 65-85%.’’

Stimuleringsregeling beloont duurzame stoker

Met deze nieuwe regeling wil de NHK particulieren en zakelijke gebruikers die doordacht en verantwoord hout gaan stoken financieel stimuleren met een bedrag van € 250,- dat ze terugkrijgen op de verkoopprijs van de installatie. Voorwaarde is dat het toestel voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen en de aansluiting naar buiten worden geïnstalleerd door een DE-erkende installateur (DE staat hierin voor Duurzame Energie). Ook een stookinstructie is verplicht om in aanmerking te komen voor de stimuleringsbijdrage. Deelnemende bedrijven zijn te vinden in de landelijke database van QBISnl. In dit kwaliteitsregister staan alle gekwalificeerde installateurs en installatiebedrijven in de (duurzame) bouw- en installatiesector. De regeling loopt tot en met 1 mei 2016.

Alle informatie hierover staat op www.stimuleringhoutstook.nl.
PhotoPhotoPhoto
18-02-16
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has shared content
Originally shared by ****
Een leuke uitdagende PR campagne voor een Alkmaars bedrijf met lef en durf. Men neme een zeeschip en ontwikkelt een private cloud voor op het schip. Tot zover al grote klasse, doch niet uniek. Maar alle techniek, hardware, software en de samenwerking (o.a. Huawei en Barracuda) maakt het wel weer uniek!
Add a comment...

Post has attachment
Mosterd gemaakt met 100% zonne-energie

Afgelopen maand samengewerkt met Ton Schröer van TonS Mosterd en Heerlijkheden uit Zierikzee voor een publiciteitscampagne. Ton is MVO ondernemer in het kwadraat.

Zo zijn wij ook tot elkaar gekomen. Ton had geboden op mijn kavel voor de unieke online veiling voor goede doelen van het Culinair Plaza, waar deze PR campagne als tegenprestatie stond.

Gun Ton ook je stem: http://www.mvoprijs.nl/showpage.aspx?steID=41&itmID=2444 
Add a comment...

Post has attachment
De eerste stap is gezet voor het weer in ere herstellen van drie Alkmaarse kunstenaars: Pierre Cuypsers, orgelbouwfamilie Pels en Alexander Kläsener. Drie victorie vliegen in één klap, zeg maar.

Binnen één uur enorm veel historisch besef ontvangen over Alkmaar. De Sint Laurentiuskerk aan het Verdronkenoord 68 is sowieso een 'must see' in Alkmaar. 

Helpt u ook mee? 
http://www.alkmaarsecuyperskerk.nl/kerk/orgel_Adoptie.html
Add a comment...

Post has attachment
Voor 2014 wordt er andermaal een omzetgroei binnen online shopping verwacht. Waarbij het aantal bestellingen toeneemt. Dan is natuurlijk de vraag hoe hier op in te springen en te zorgen voor meer herhalingsaankopen. Lees hier een aantal tips.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Online branding is niet alleen weggelegd voor de ‘grote jongens’

Ze zijn kort, flitsend en duidelijk. De nieuwe branding commercials van Wehkamp. De (slag)kracht van deze ‘grote jongen’ ligt niet alleen in de online kanalen, maar ook offline, als we TV nog zo mogen noemen. Maar dat is een andere discussie. Wehkamp laat zien, naar eigen zeggen, het grootste online warenhuis te zijn. Pure branding, wat alleen is weggelegd voor de grote jongens, toch?

http://kantoorecommerce.nl/online-branding-niet-alleen-weggelegd-voor-de-grote-jongens/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded