Profile cover photo
Profile photo
Michelle Van Den Berghe
39 followers -
Relatiecoach op liefdesverdriet.NL
Relatiecoach op liefdesverdriet.NL

39 followers
About
Posts

Post has attachment
Mijn ex zoekt weer contact? Wat betekent dit. In deze video geef ik je 5 signalen die erop wijzen dat je ex mogelijk weer geïnteresseerd in je is. Ex partners zijn altijd erg terughoudend wat dit betreft. Aan de ene kant willen ze graag contact met je houden maar ze durven je ook geen hoop te geven. Aan jou dus om te laten zien wat je waard bent!

Vergeet je niet in te schrijven voor de 11 delige gratis vex terugwinnen videoserie: https://www.liefdesverdriet.nl/11-delige-videoserie/

Abonneer je op mijn youtubekanaal via http://bit.ly/youtubekanaalmichelle

Post has attachment
Wat doe je als je wordt genegeerd door je ex? Negeren is al psychisch misbruik maken van, of geestelijke manipulatie, zeker als er geen redenen zijn om je ex compleet te negeren. In deze video geef ik je tips hoe je met een dergelijke situatie kunt omgaan. Schrijf je in voor de gratis ex terugwinnen training of lees de 687+ artikelen op https://www.liefdesverdriet.nl

Post has attachment
Wat stuur ik nu voor sms naar mijn ex als ik het contact weer op gang wil krijgen? In deze video vertel ik je wat je vooral dient te vermijden en geef ik je wat tips hoe je het beste je ex kunt benaderen na de radiostilte.

Post has attachment
Is je relatie gebroken? In deze video geef ik je 6 super tips om je relatie weer een boost te geven.

Post has attachment
Moeite met afstand te nemen van je ex? Hier 4 tips om niet in de verleiding te raken je ex te contacteren tijdens de periode van radiostilte!

Post has attachment
Gaat het terugwinnen van een ex altijd gemakkelijk? Er zijn situaties waarbij je dat zeker kunt zeggen. Aan de andere kant ook weer niet. In deze video vertel ik je de top 5 situaties die het meest lastig zijn. Check it out!

Post has attachment
Je (ex)partner heeft bindingsangst? Je komt niet verder met je relatie? Hier dé tip om hem of haar in beweging te krijgen en het vertrouwen te vergroten

Post has attachment
Verander je ex terugwinnen strategie als jouw acties tot nu toe geen effect hebben. In deze video geef ik je wat tips wat je kunt doen en waar je rekening mee dient te houden als je resultaat wilt. Check het hier!

Post has attachment
Liefdesverdriet verwerken: de fasen en 3 super tips die echt werken! In deze video geef ik je de 3 beste tips die je kunt toepassen om zo snel mogelijk af te rekenen met je liefdesverdriet.

Post has attachment
Je eerste afspraak met je ex goed voorbereiden doe je zo
Wait while more posts are being loaded