Profile

Cover photo
Meti Kadriu
Worked at apple-shqip.com
Attended Kolegji Univerzitar FAMA
Lives in Gjilan
145 followers|18,751 views
AboutPostsPhotosVideosReviews

Stream

Meti Kadriu

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Meti Kadriu

Shared publicly  - 
 
Gjdo dit e ma shum #Facebook po bohet si #Google+, e na prap se prap se perdormi kto qe e kemi gati :A #wtf  
1
Add a comment...

Meti Kadriu

Shared publicly  - 
 
Good Morning anyone
1
Add a comment...

Meti Kadriu

Shared publicly  - 
 
Me siguri so kerkush ktupari qe me bo (+1)... a?
1
Add a comment...

Meti Kadriu

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Have him in circles
145 people
ATHUL PERFECT's profile photo
Taulant Uzunaj's profile photo
Rapsodet Shqiptar's profile photo
Adem Muhametaj's profile photo
SkeletonS Skull's profile photo
MAKINA-me -QERA's profile photo
Fatos Ukmata's profile photo
EJUP QERIMI's profile photo
Emin Bislimi's profile photo

Meti Kadriu

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Meti Kadriu

Shared publicly  - 
 
#GoodNight :) 
1
Add a comment...
People
Have him in circles
145 people
ATHUL PERFECT's profile photo
Taulant Uzunaj's profile photo
Rapsodet Shqiptar's profile photo
Adem Muhametaj's profile photo
SkeletonS Skull's profile photo
MAKINA-me -QERA's profile photo
Fatos Ukmata's profile photo
EJUP QERIMI's profile photo
Emin Bislimi's profile photo
Education
  • Kolegji Univerzitar FAMA
    Banka, Financa dhe Kontabilitet, 2009
Basic Information
Gender
Male
Work
Occupation
Managing Apple-Shqip.com
Employment
  • apple-shqip.com
    Creator & Manager, 2010
  • mesime24.com
    Administrator
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Gjilan
Previously
Gjilan
Links
Other profiles
Contributor to
1 review