Profile cover photo
Profile photo
Dnevni i Mesečni Horoskop
213 followers -
Najbolji domaći astrolozi na jednom mestu!
Najbolji domaći astrolozi na jednom mestu!

213 followers
About
Dnevni i Mesečni Horoskop's posts

Post has attachment
Sa današnjom sredom Merkur nam je u trigonu sa Neptunom, dok je sam Merkur u Raku, a RxNeptun u Ribama...
Opet je pred nama dan mašte i snova. Neptun udružen sa Merkurom odlično se slaže, iako je sam aspekt kratkog daha. Ali takvi aspekti, obično ostavljaju traga na duže staze.
Ovo je aspekt inspiracije, intuicije, predosećanja nekih događaja koji tek treba da se dese. Lep aspekt i tranzit, kratak i efektan! Vrlo je bitno da se danas oslanjate na svoju intuiciju, dakle dobro oslušnite taj glas u sebi, tu su smernice.
Prijatan dan.

Post has attachment
Utorak je pred nama, a Merkur u kvadratu sa Jupiterom, dok je sam Merkur u Raku, a Jupiter u Vagi...
Aspekt koji donosi zbrku, odsutnost i pad koncentracije, loše učenje danas svima koji učite, ometenost sitnicama... . S tim u vezi, nekima stiže i nesigurnost, odlaganje za drugi put, posebno stvari koje zahtevaju istupanje pred masu ljudi. Ovaj aspekt ne umanjuje talenat, on je čak povoljan za umetnike, svi ostali čekajte neke bolje situacije na nebu i aspekte.
Danas su mogući problemi sa zakonom, plahovitost i umišljaji da su svi protiv vas. Sve će proći kad se magla povuče.
Želimo vam lep dan.

Post has attachment
Dragi naši, uplovljavamo u još jednu letnju sedmicu, Mars je u trigonu sa Neptunom, a sam je u Raku, dok je RxNeptun u Ribama.
Dobar aspekt, strastan, željan akcije, a ova energija može doneti samo dobre vibracije! Obe planete vezane su za vodu (Rak, Ribe). Mars je tu za dela, da donese ili ako treba pokrene akciju, Neptun je zadužen za kreativni aspekt. Sjajan dan za umetnike, a za sve koji to nisu ovaj dan donosi priliku za neko otkrivanje nekih tajni, biće iznenađenja... Možete saznati mnogo toga bez i da pokušavate.
Sa ovom energijom laž se sama razotkriva.
A na polju posla, i karijere uopšte s obzirom na aspekt koji je danas aktuelan, unesite što više energiju mašte, kreativnosti u svoj posao, a kontakti sa ljudima oko sebe biće danas vrlo plodonosni, jer ćete umeti sa rečima.
Sve u svemu , sjajan početak sedmice!

Post has attachment
Danas Mars nije u konjukciji sa Suncem i Mesecom, ali svakako njegov uticaj danas je izrazito jak, jer je u energiji Raka i u društvu Sunca, Meseca i Merkura. Dominira i zbog egzaktnog kvadrata sa Jupiterom u Vagi koji vodi preterivanju u svemu. Ipak, ako oprezno danas budete posmatrali stvari sve možete držati pod kontrolom. Danas se posebno osvrnite na porodicu, porodične odnose (Mars u Raku) ali i na sve druge veze, poslovne i privatne. (Jupiter u Vagi). Kvadrat pojačava napetost i nervozu, kao i potrebu za raspravom. Ipak, uz oprez sve može proći bez posledica.
Želimo vam lep dan.

Post has attachment
Subota na pragu, a s njom, nakon konjunkcije Sunca i Merkura, u konjukciji će se naći i Sunce i Mesec, i to Mlad Mesec u Raku - Mlad Mesec u Raku, a s tim ide neki novi početak. Npr. početak leta! Ovaj Mlad Mesec je posebno snažan jer se nalazi u energiji Raka, energiji kojom vlada Mesec. Uz to ova energija ima i podršku Merkura (konjukcija) ali i Marsa! Javlja se velika potreba za zaštitom svog doma i ukućana...
Danas, samo nekoliko sati posle Mladog Meseca, Venera će se naći u trigonu sa Plutonom! Stiže snažna, mnogima čak prejaka energija, dok mnogima će upravo trebati sva ta energija Venere i Plutona u intenzivnoj strasnoj kombinaciji.
Prijatan dan svima!

Post has attachment
Danas, uz Raka i jaka osećanja ide i Venera u egzaktnom trigonu sa Plutonom, pa vam se može desiti vrlo strastven susret sa zanimljivom osobom. Možda vas pogodi Amorova strela jače nego ikad, a možda će se samo osvežiti postojeća strast prema partneru. Šta god od toga bilo, iskoristite ga svim svojim bićem. Razum će obuzdati strast, pa ga danas isključite na kratko i uživajte.
Svako dobro.

Post has attachment
Danas je četvrtak, Mesec je u znaku Blizanaca, tako da će ovaj dan obeležiti kontakti, komunikacija i skupovi ljudi. Kontakti sa daljom rodbinom danas će biti na prvom mestu. Sa voljenom osobom komunikacija može biti zamagljena emocijama, pa biste se mogli naći u mutnom stanju, ne rezonujući stvari baš najbolje. Emocije će vas obuzeti više nego inače. Pokušajte da danas ipak ostanete "trezni" i svesni sebe i u trenucima navale osećanja ostanete prisebni. Dan posle može doneti neprijatno otrežnjenje.
Prijatan dan.

Post has attachment
Dragi naši, Sunce danas ulazi u Raka, a mi u letnje godišnje doba!
Sunce ulazi u znak Raka, a s time počinje dominacija ovog znaka a u nama se rađa potreba za harmonijom, toplim domom, slogom, decom, brigom za najbliže. Narednih mesec dana sva energija koju budete trebali dolaziće vam iz vašeg doma i od vaših najbližih!
Sa Suncem u Raku bićemo sentimentalni, ali i varirajućih raspoloženja, što je i svojstveno ovom znaku. Rakom vlada Mesec, vodeni je znak, poprilično nestabilnog senzibiliteta, sklon drami. Prezaštitnički je raspoložen, posesivan i nesiguran, on najveći mir nalazi u miru doma svog, ali stalno je nesiguran da li je taj mir i harmonija stabilan. Zato neumorno traga za skladom i iz petnih žila se trudi u svemu što njemu predstavlja bitno u životu.
Želimo vam prijatan dan.

Post has attachment
Utorak nam startuje sa Venerom u sekstilu sa Neptunom, dok je sama Venera u Biku, a RxNeptun u Ribama!
Venera u sekstilu sa Neptunom donosi nam neki nedosanjan san o idealnoj ljubavi(Venera). Sa ovim aspektom bićete posebno osetljivi na lepotu, duboko u sebi željni romantike i pružanja i davanja ljubavi. Ovaj kratak, ali efektan aspekt unosi u vaš dan kreativne i maštovite elemente, pritom mašta danas radi punom parom, tek da znate šta vas čeka. Dan za poželeti da ih je više, zar ne? Zato danas se prepustite čulima i čulnim zadovoljstvima. Danas je muzika posebno poželjna, jer uz nju bićete neverovatno nadahnuti za sve što budete radili. Samo je važno da ne ispustite, opazite ovu energiju koja vam se danas nesebično nudi u ovolikoj količini i udahnite je svim svojim bićem!

Post has attachment
Dragi prijatelji, stigao nam je još jedan ponedeljak juna, u drugoj smo polovini ovog letnjeg meseca, meteorolozi kažu da je pred nama prava letnja nedelja, sa još uvek podnošljivim temperaturama.
Danas na nebu nema posebnih aspekata koji bi uticali na našu svakodnevnicu, pa dan protiče harmonično i bez dramatičnih skokova. Iskoristite priliku da "skoknete" do narednog meseca i "bacite" pogled u budućnost, i to onu skoriju, naime, vredno smo radili i pripremili vam mesečni horoskop za mesec jul!
Wait while more posts are being loaded