Profile cover photo
Profile photo
Mesagerul Hunedorean
20 followers -
Stiri din judetul Hunedoara
Stiri din judetul Hunedoara

20 followers
About
Posts

Post has attachment
Consiliul Judeţean Hunedoara a desemnat în şedinţa din 27 ianuarie reprezantanţii în consiliile de administraţie la mai multe instituţii subordonate, printre care şi pe cel de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. Asta după ce fostul reprezentant, Petru…

Post has attachment
Devenii care nu îşi parchează regulamentar maşinile riscă să plătească amenzi substanţiale. Asta, deoarece Primăria Deva vrea să ridice autoturismele parcate neregulamentar pe domeniul public, proiectul respectiv fiind supus dezbaterilor publice. Toţi cei…

Post has attachment

Post has attachment
Un proiect de hotărâre de pe ordinea de zi a şedinţei din 27 ianuarie a Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara a declanşat o dezbatere destul de aprinsă între conducerea instituţiei şi opoziţie, reprezentată de consilierii judeţeni ai PNL.

Post has attachment
În mediul online există extrem de multe surse de informare care acoperă orice domeniu de interes, inclusiv în ceea ce priveşte aplicaţiile destinate dispozitivelor mobile.

Post has attachment
După ce a fost acuzată de consilierul local Ioan David de secretomanie sau că are bonă de la primărie, Laura Sârbu (foto), secretarul municipiului Deva, vine cu dovezi care demontează toate acuzaţiile respective.

Post has attachment
Ioan Gruia, cetăţean din Lupeni Pentru că este acuzat de autorităţi că şi-a lăsat de izbelişte o cireadă de vaci, care umblă liberă prin oraş în căutarea hranei, dar încasează subvenţie de la APIA pentru ele.

Post has attachment
Taxele şi impozitele locale aferente anului 2017 au rămas la nivelul celor din 2016 la Veţel. Singura modificare ce atârnă greu la bugetul public este faptul că Termocentrala Mintia este în urmă cu achitarea dărilor, înregistrând restanţe semnificative.

Post has attachment
Aurel Buruiană, şeful Poliţiei Petroşani Pentru că a cerut colegilor săi să trateze cu atenţie incidentul petrecut la un adăpost de câini, unde două voluntare au fost bruscate de angajatul stabilimentului.

Post has attachment
Au mers să doneze hrană şi alte articole pentru câinii fără stăpân din Petroşani, însă gestul lor l-a înfuriat la culme pe cel care se îngrijeşte de adăpostul aflat în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara.
Wait while more posts are being loaded