Profile cover photo
Profile photo
Mellya Musa (Mellya)
152 followers
152 followers
About
Posts

Post has attachment
SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH
Assalammualaikum. click banner untuk join Jom support! Lama tak join segmen. hehehe Baru kenal Jannah , yang special nya tentang Jannah ni... tunggu kita berkenalan dulu ye hahahaha
SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH
SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH
mellyacrayola.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Day Out Upside Down Museum - Georgetown, Penang
Assalammualaikum. Hi guys! Lamakan Mellya tak share review tempat menarik dekat Penang ni. Baru-baru ni, Mellya sempat singgah Upside Down Museum dekat Lebuh Kimberly, Georgetown, Penang  (it was an unplanned trip and unplanned review, so Mellya cuma amik g...
Add a comment...

Post has attachment
My Current Favourite Milk Peel Cream Mask by Althea Korea
Assalammualaikum. If you have been reading my blog back these days, all my posts are about my review on Althea products lol Yes today i would like to introduce a brand new Althea Milk Peel Cream Mask which currently i am addicted to. It has been a month, i ...
Add a comment...

Post has attachment
2 in 1 Cleanser : Althea Pore Purifying Serum Cleanser Review
Assalammualaikum. I was then introduced to this newly launched Pore Purifying Serum Cleanser by Althea last month. haha (Actually earlier than that, but i did not try it until this month) . As I mentioned before i am currently facing skin breakouts so i rea...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Makeup Ringkas Dengan Hansaegee Nature Gold Nano CC Cream
Assalammualaikum. Hai
korang! Terima kasih la sudi singgah blog Mellya lagi. HAHA Tahun baru dah
dekat ni, azam baru dah ada ke? Memasing ada azam tahun baru, salah satu azam
tahun baru Mell nak ada kulit licin dan lawo. Hahaha Nak bagi tercapai mudah
je, p...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Makeup Ringkas Dengan Hansaegee Nature Gold Nano CC Cream
Assalammualaikum. Hai
korang! Terima kasih la sudi singgah blog Mellya lagi. HAHA Tahun baru dah
dekat ni, azam baru dah ada ke? Memasing ada azam tahun baru, salah satu azam
tahun baru Mell nak ada kulit licin dan lawo. Hahaha Nak bagi tercapai mudah
je, p...
Add a comment...

Post has attachment
[Althea Angels] : Althea Stay Fresh Body Sparkling Mist Review
Asalammualaikum. Happy weekend guys! Jalan-jalan ke tu? haha Weekend jela time nak release tension pun. Kalau keluar rumah mesti nak wangi-wangikan? Ada ke yang keluar rumah nak bau kepam? Mell kalau keluar selalu nak kena spray sikit perfume tak pun body m...
Add a comment...

Post has attachment
Tips Makeup Ringkas Dengan Hansaegee Nature Gold Nano CC Cream
Assalammualaikum. Hai
korang! Terima kasih la sudi singgah blog Mellya lagi. HAHA Tahun baru dah
dekat ni, azam baru dah ada ke? Memasing ada azam tahun baru, salah satu azam
tahun baru Mell nak ada kulit licin dan lawo. Hahaha Nak bagi tercapai mudah
je, p...
Add a comment...

Post has attachment
[Althea Angels] Petal Velvet Sunaway Review - Ultra Lightweight Sunscreen
Assalammualaikum. Haloo dearies! This week korang memang akan nampak Mellya review product dari Althea je ye hahaha  (terpaksa marathon sebab Althea banyak keluarkan product baru yang best-best sejak akhir-akhir ni muahaha).  Bukan apa kalau tak share rasa ...
Add a comment...

Post has attachment
What I Want for this Festive Eve - Althea Christmas Wish List
Assalammualaikum. Hohoho Merry Christmas to those who are now reading this blog and celebrate Christmas in few days lol So for this upcoming festive season, i have a few products which you can get them from Althea that i would love to recommend so that you ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded