Profile cover photo
Profile photo
Mek Zumbie
382 followers -
Life means there are good things and bad things happens, either happens both the same time or one to another.
Life means there are good things and bad things happens, either happens both the same time or one to another.

382 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
ANOTHER GIVEAWAY LAGI?
So rasanya semua pemenang dapat terus kan hadiah GA bulan yang lepas tu? Taniah kepada yang dapat hadiah dari Korea.ย  Aku harap korang suka hadiah tu k. Aku nak beli set sudu garpu bagai tu as hadiah. Tapi aku beli beberapa set untuk family aku so tak cukup...
Add a comment...

Post has attachment
PEMENANG HADIAH
Dan kini aku umumkan pemenang semua yang dipilih berdasarkan undian nama mengikut hadiah yang dipilih ahahaha. Dan aku selitkan sedikit surprise di penghujung entri ini. Nanti aku email kepada pemenang, dan aku harap semua pemenang dapat memberi respon pali...
PEMENANG HADIAH
PEMENANG HADIAH
mekzumbie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PEMENANG HADIAH
Dan kini aku umumkan pemenang semua yang dipilih berdasarkan undian nama mengikut hadiah yang dipilih ahahaha. Dan aku selitkan sedikit surprise di penghujung entri ini. Nanti aku email kepada pemenang, dan aku harap semua pemenang dapat memberi respon pali...
PEMENANG HADIAH
PEMENANG HADIAH
mekzumbie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PEMENANG HADIAH
Dan kini aku umumkan pemenang semua yang dipilih berdasarkan undian nama mengikut hadiah yang dipilih ahahaha. Dan aku selitkan sedikit surprise di penghujung entri ini. Nanti aku email kepada pemenang, dan aku harap semua pemenang dapat memberi respon pali...
PEMENANG HADIAH
PEMENANG HADIAH
mekzumbie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Berakhirlah sudah....
Assalamualaikum semuanya ๐Ÿ˜˜ . Sorry lah ye adik adik, kakak kakak, abang abang sekalian.ย  Minggu lepas aku baru balik ke dalam negara tercinta ini, sambung masuk kerja sehari lepas tu travel lagi ke luar daerah sebab sepupu akad nikah.ย  Pada masa yang sama,...
Berakhirlah sudah....
Berakhirlah sudah....
mekzumbie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jangan Risau
So aku baru berkesempatan nak update blog lagi. Next week aku dah nak outstation. Doakan semoga aku selamat pergi dan balik ๐Ÿ˜… Sebab cuaca kat sana macam tak berapa elok je.ย  So aku baru tengok ada yang bagi tinggalkan message tapi message masuk spam folder...
Jangan Risau
Jangan Risau
mekzumbie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
2K18 Terpaksa Habis Budget
So aku anjurkan GA ni pada bulan Januari ni ada sebabnya Hehehe [KLIK UNTUK JOIN] Tetapi pada bulan ni juga la bulan yang aku kena beli baju sejuk dan kasut ais ๐Ÿ˜• yeke kasut ais? ke boots. Hah yang penting korang paham. Sebab apa aku kene beli semua tu? Se...
2K18 Terpaksa Habis Budget
2K18 Terpaksa Habis Budget
mekzumbie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mek Zumbie 2k18 Giveaway
Hah kini aku kembali lagi dalam Mek Zumbie 2k18 Giveaway. Hahahha.... Kemungkinan besar, aku sorang je yang macam excited kalau buat GA ni. Hehe Tapi takpe. Aku tak nak ulas panjang-panjang, so korang baca aje apa yang patut. Hehehe Syarat-syarat Mek Zumbie...
Mek Zumbie 2k18 Giveaway
Mek Zumbie 2k18 Giveaway
mekzumbie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tips Budak Baru Darjah 1
Hah. Ini aku nak bagitau. Pada sesapa yang tak tau aku ni keje apa, aku ni actually cikgu. Hahaha Suprise tak? So aku nak bagi tips kat sini, apa yang korang sebagai ibu bapa boleh buat jika korang ada anak yang baru masuk tahun 1 tak kiralah tahun ni ke, t...
Tips Budak Baru Darjah 1
Tips Budak Baru Darjah 1
mekzumbie.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Hadiah 2k18 Giveaway
Hai gaiiss๐Ÿ˜˜ So kat entri ni ialah hadiah-hadiah yang korang boleh pilih untuk 2k18 Giveaway aku tu k. Setiap gambar aku dah letakkan kod. Kononnya ahahaha. So masa korang nak buat entri tu, sila lah letak gambar hadiah yang korang nak tu sekali k. Kalau ta...
Hadiah 2k18 Giveaway
Hadiah 2k18 Giveaway
mekzumbie.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded