Profile cover photo
Profile photo
Medpets.nl
94 followers -
Online apotheek voor honden, katten, paarden, kleindieren, vogels, vissen, tuindieren en boerderijdieren.
Online apotheek voor honden, katten, paarden, kleindieren, vogels, vissen, tuindieren en boerderijdieren.

94 followers
About
Medpets.nl's posts

Post has attachment
7,5% korting op pre- en probiotica, diarreeremmers, laxeermiddelen en kruidenpreparaten ter bevordering van de darmflora

🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/maag+darmen+diarree+hond/
🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/maag+darmen+diarree+kat/
🐴 Producten voor paarden: www.medpets.nl/maag+darmen+paard/
🐰 Producten voor kleindieren: http://bit.ly/2m2b8fe

Kortingscode: MAAGDARM817

Vrijwel ieder dier krijgt weleens te maken met klachten als braken en diarree. Dit is gelukkig meestal van korte duur, maar de problemen kunnen ook chronisch zijn. Maag- en darmklachten worden in de meeste gevallen veroorzaakt door parasieten, een infectie, allergie of nadat je dier iets verkeerds heeft gegeten. Soms is de exacte reden niet goed te achterhalen, maar kan er wel ondersteuning geboden worden.

De korting is geldig tot en met zondag 26 februari.
Photo

Post has attachment
★ Stem jij ook op Medpets? Shopping Awards 2017
Volgende maand worden de Shopping Awards uitgereikt: dé publieksprijzen voor de beste webwinkels van Nederland. Medpets maakt ook dit jaar weer kans om verkozen te worden tot beste webwinkel.

Is Medpets.nl jouw favoriete webshop? Geef dan nu een positieve beoordeling en help ons mee aan een Shopping Award!

Stem hier op Medpets: http://www.medpets.nl/#awards
Photo

Post has attachment
Bij Medpets vind je veel producten voor eerste hulp bij verwondingen. Bestel deze nu met 7,5% korting en wees voorbereid met een gevulde EHBO-koffer!

🐶 EHBO bij honden: www.medpets.nl/wond+ehbo+hond/
🐱 EHBO bij katten: www.medpets.nl/wond+ehbo+kat/
🐴 EHBO bij paarden: www.medpets.nl/wond+ehbo+paard/

Kortingscode: EHBO717

Ieder dier loopt weleens een wondje op. Vaak gebeurt dit tijdens de dagelijkse routine, bijvoorbeeld onder het spelen of met een wandeling in het bos. Bij kleine verwondingen kun je gelukkig zelf eerste hulp verlenen. Het is belangrijk om de wond goed te ontsmetten en vervolgens te verzorgen met wondzalf. Probeer er daarnaast voor te zorgen dat je dier niet te veel aan de wond kan likken, krabben of bijten.
Let op: grote, diepe of vieze wonden kun je in eerste instantie zelf verbinden en daarna door een dierenarts laten nakijken. Ook voor bijtwonden adviseren we om langs de dierenarts te gaan.

De korting is geldig tot en met zondag 19 februari.
Photo

Post has attachment
Nu 7,5% korting op alle producten voor het gebit van je hond of kat!

🐶 Gebitsverzorging bij honden: www.medpets.nl/gebit+hond/
🐱 Gebitsverzorging bij katten: www.medpets.nl/gebit+kat/

Kortingscode: GEBIT617

Ieder jaar wordt tijdens de Maand van de Gebitsverzorging aandacht gevraagd voor gebitsproblemen bij honden en katten. Deze problemen komen vaker voor dan men denkt en worden door baasjes helaas ook pas vaak in een later stadium of helemaal niet opgemerkt.
Goede gebitsverzorging is erg belangrijk. Tandenpoetsen met een speciale tandpasta voor dieren is het meest effectief. Voor honden en katten waarbij dit niet lukt, zijn er gelukkig veel eenvoudige en smakelijke alternatieven zoals speciaal voer, kauwstrips, mondwater of supplementen in poedervorm om door het voer te mengen. Daarnaast is het belangrijk het gebit van je dier te laten controleren bij de jaarlijkse controle en eventueel vaker als er klachten of twijfels zijn. Voorkomen is immers beter dan genezen!

De korting is geldig tot en met zondag 12 februari.

Photo

Post has attachment
Profiteer nu van 5% korting op alle wormkuren!

🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/ontwormen+hond/
🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/ontwormen+kat/

Kortingscode: ONTWORMEN517

Over het algemeen wordt geadviseerd volwassen honden en katten elke 3 maanden een wormkuur te geven. Een wormbesmetting kan immers voor uiteenlopende klachten zorgen. Symptomen variëren van een doffe vacht, slechte conditie en gewichtsverlies tot prestatievermindering, anale jeuk, darm- en hartproblemen.
Huisdieren kunnen echter niet preventief ontwormd worden, maar uitsluitend curatief. Een goed alternatief voor het standaard ontwormen is regelmatig een ontlastingsonderzoek te laten uitvoeren. Afhankelijk van de uitslag kan er een ontwormschema op maat gemaakt worden.
Zorg ervoor dat je altijd een wormkuur in huis hebt, zodat je de wormen kunt blijven bestrijden.

De korting is geldig tot en met zondag 5 februari.
Photo

Post has attachment
Nu 5% introductiekorting op de eerste nieuwe producten van 2017!

Kortingscode: NIEUW417 (geldig t/m 29-01)
➡ Bekijk hier alle nieuwe producten: http://bit.ly/2kjtFXz

Op Medpets.nl vind je inmiddels al meer dan 8000 producten voor je dier. Dit jaar zijn we ook weer druk met het uitbreiden van het assortiment. In dit overzicht vind je alvast de eerste nieuwe producten van 2017! Ben je benieuwd naar de ballenwerper die tot wel 9 meter ver schiet of het natvoer van Terra Canis en Terra Faelis dat in het blik gekookt wordt? Kijk dan snel verder en profiteer meteen van 5% korting!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2017-01-24
12 Photos - View album

Post has attachment
Profiteer nu van 5% korting op speciaal voer, supplementen & bedden om de gewrichten van je viervoeter te ondersteunen en eventuele klachten te verlichten!

🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/gewrichten-hond/
🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/gewrichten-kat/
🐴 Producten voor paarden: www.medpets.nl/gewrichten-paard/

Kortingscode: GEWRICHTEN317

Dieren die met elkaar spelen, genieten van een wandeling of bij de baas op schoot springen; het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend. Totdat je dier opeens stijf begint te lopen (voornamelijk bij het opstaan), niet meer op de bank kan springen of niet meer mee wil wandelen...
Kraakbeenslijtage in de gewrichten of artrose kan dit soort klachten veroorzaken. Gelukkig zijn er een aantal manieren om het ongemak voor je viervoeter te verminderen. Zo is het belangrijk eventueel overgewicht aan te pakken, de manier van bewegen en de hoeveelheid beweging aan te passen. Geef daarnaast een goed voedingssupplement of aangepaste voeding. Een koude ondergrond en onvoldoende ondersteuning tijdens het rusten verbeteren de klachten zeker niet, daarom is ook een goed ligbed essentieel, vooral in deze tijd van het jaar!

De korting is geldig tot en met zondag 22 januari.
Photo

Post has attachment
Ontdek snel alle winterproducten en bestel nu met 7,5% korting!

⛄🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/nieuwsbrief-producten/honden-in-de-winter/
⛄🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/nieuwsbrief-producten/katten-in-de-winter/
⛄🐰 Producten voor kleindieren: www.medpets.nl/nieuwsbrief-producten/kleindieren-in-de-winter/
⛄🐦 Producten voor tuindieren: www.medpets.nl/tuindieren/

Kortingscode: WINTER217

Bij Medpets vind je alles om de winter ook voor je huisdier aangenaam te maken. Van hondenjassen die wind- en waterproof zijn tot warme mandjes, kussens en dekens om na een koude wandeling op uit te rusten. Ook zijn er speciale drinkflessen voor kleindieren die het bevriezen van het drinkwater tegengaan. Daarnaast kun je tuinvogels in de winter extra energie geven door bijvoorbeeld een voerslinger of mezenbol in je tuin te hangen.

De korting is geldig tot en met zondag 15 januari.
Photo

Post has attachment
Bij Medpets vind je speciaal aangepast voer voor honden en katten met overgewicht. Bestel deze dieetvoeding nu met 5% korting!

🐶 Producten voor honden: www.medpets.nl/overgewicht+conditie+hond/
🐱 Producten voor katten: www.medpets.nl/overgewicht+kat/

Kortingscode: GEWICHT117

Wist je dat overgewicht bij huisdieren net zo schadelijk is als bij mensen? Het verhoogt onder andere de kans op suikerziekte, hartaandoeningen, ademhalingsmoeilijkheden, gewrichtsklachten en vachtproblemen. Om een optimaal lichaamsgewicht te bereiken of te behouden is het van belang zowel de voeding aan te passen als voor meer beweging te zorgen. Hierbij wordt geadviseerd om een aangepast dieet te starten in plaats van een kleinere portie van het huidige voer te geven. Laat je huisdier echter niet te snel afvallen, dit kan de gezondheid schaden! Een afname van 1 tot 3% van het lichaamsgewicht per week is een gezonde snelheid om af te vallen. Daarnaast moet bij ernstig overgewicht de hoeveelheid beweging voorzichtig opgebouwd worden om overbelasting van gewrichten te voorkomen.

De korting is geldig tot en met zondag 8 januari.
Photo

Post has attachment
Bestel de laatste nieuwe producten van dit jaar nu met 5% oudejaarskorting!

Kortingscode: NIEUW5216
Alle nieuwe producten vind je hier ➡ http://bit.ly/2hscq3Q

De korting is geldig tot en met zaterdag 31 december.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2016-12-28
15 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded