Profile cover photo
Profile photo
MediaMaus
224 followers -
Webdesign | WordPress websites | WooCommerce Webshops | SEO | SEA | Social Media | Online Marketing | Onderhoud & Beheer
Webdesign | WordPress websites | WooCommerce Webshops | SEO | SEA | Social Media | Online Marketing | Onderhoud & Beheer

224 followers
About
Posts

Voor een klant van mij ben ik opzoek naar iemand die een ruime ervaring heeft met het werken Gravity Forms en weet wat de mogelijkheden zijn. Wie mag ik even bellen of mailen voor advies? #dtv #wordpress #grafityforms
Add a comment...

Wie heeft ervaring met het werken met Active Campaign en/of het instellen van automatiseringen via AC en kan mij hierbij helpen of hierin adviseren? #dtv #activecampaign #onlinemarketing #marketing
Add a comment...

Post has attachment
MediaMaus “ #WordPress #Webontwikkeling op maat ” Wenst iedereen een geweldig, gezond, liefdevol en zeer succesvol 2018!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
TEDxYouth@Amersfoort, the power of a changing world

Op vrijdag 6 oktober vindt in Theater Flint in Amersfoort de allereerste editie van TEDxYouth@Amersfoort plaats met het thema: The Power of a Changing World. Dertien inspirerende en ondernemende, nationale en internationale sprekers, tussen de 13 en 33 jaar, delen in presentaties van 8 minuten hun visie, ideeën en idealen over hedendaagse en toekomstige maatschappelijke problemen, en hoe zij deze (willen) aanpakken.

Het doel van TEDxYouth@Amersfoort - een onafhankelijk georganiseerd evenement geïnspireerd op de populaire Amerikaanse TEDTalks - is om innovatieve en creatieve geesten een platform te geven waar zij oude conservatieve ideeën in twijfel trekken, en nieuwe ideeën aanbrengen om onze samenleving en de wereld te verbeteren.

Voormalig ‘treitervlogger’ Ismael Ilgun (20), die met zijn controversiële filmpjes in het nieuws kwam, heeft inmiddels een nieuwe weg ingeslagen en spreekt over de invloed van social media op de jeugd, en zijn tweede kans. Sisley Beau (13) en Danillo Manuputty (19) willen bijdragen aan een duurzame maatschappij door middel van hun duurzame fashion-onderneming. Bij iedere verkoop wordt een t-shirt aan een land gegeven waar kinderen niet naar school kunnen zonder uniform. Parsifal Tritsch (26) heeft op 17-jarige leeftijd de middelbare school verlaten en heeft al zijn kennis in de ‘echte wereld’ vergaard door zijn intuïtie te volgen. Hij heeft onlangs zijn marketing-onderneming verkocht en richt zich nu op sociale projecten (oa. in Cuba) die een impact maken op de wereld.

TEDxYouth@Amersfoort is een non-profit organisatie dat van diverse kleine en grote sponsoren afhankelijk is, niet alleen qua investering, maar ook voor sociaal kapitaal. Grote sponsoren zijn de Rabobank en de gemeente Amersfoort, zij zijn geïnteresseerd in - en willen betrokken zijn bij - wat jongeren willen. Het evenement krijgt ook opvolging, bij onder andere de Rabobank en de gemeente. Het doel is om daar projecten op te zetten waar de jeugd bij kan worden betrokken en waar de oudere generatie van kan leren.

Wethouder Bertien Houwing zal, samen met Jacob Gelt Dekker en Floris ten Duis het TEDxYouth@Amersfoort evenement openen. Dagvoorzitter en presentator is Maurice Sekely, communicatieadviseur en schrijver. Het event wordt live gestreamd op YouTube waarbij in de middag de Nederlandse sprekers presenteren, en in de namiddag (rekening houdend met het tijdsverschil) de buitenlandse sprekers presenteren. De Old-School Musical Foundation verzorgt gedurende de dag muzikale optredens met het thema ‘pesten’.

Kijk voor meer informatie over het event, de sprekers en tickets op www.TEDxYouthAmersfoort.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bedrijfsprofiel
De organisatie kan omschreven worden als klantgericht, flexibel, open en informeel. Zij maken onder andere websites voor diverse externe klanten binnen heel Nederland. Je komt te werken in een jong en gedreven team met een gezamenlijke passie voor marketing en creativiteit.

Functie omschrijving
Wij zoeken een FRONT-ENDER die zich bezighoudt met front- en back-end development. Je breidt bestaande WordPress en Magento websites uit met behulp van child-themes en templates. Jij wilt jouw kennis omzetten in oplossingen voor complexe projecten. Je werkt graag samen, maar kan ook prima zelfstandig te werk gaan.

- Het ontwikkelen van de Front-End middels CSS 3, HTML 5 en jQuery;
- Het maken van een functioneel of technisch ontwerp bij projecten;
- Het deelnemen aan en beheren van diverse organisatiebrede projecten;
- Je bijt je vast in hardnekkige bugs en gaat door tot het werkt.

Dus, vind je het leuk om veel verschillende websites te ontwikkelen en houd je je ook graag bezig met het ontwikkelen van de front-end middels PHP, HTML, CSS en jQuery? Werk je graag in een rol waarbij je taken verdeelt en sta jij graag in het middelpunt van de belangstelling? Reageer dan nu!

Functie eisen
- Je beschikt over MBO of HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt een MBO web/applicatie ontwikkelaar of een HBO CMD opleiding afgerond.
- Ervaring met Javascript, HTML, CSS en jQuery is een eis;
- Ervaring met werken in WordPress is een eis;
- Ervaring met Magento, Illustrator en Photoshop is een pré;
- Je hebt ervaring met domeinhosting;
- Je bent communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen;
- Je houdt van de techniek en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Locatie
Regio Arnhem

Contactpersoon
Joost Vink
E: joost@impactpersoneel.nl
Add a comment...

Post has attachment
Wij zijn alweer bijna een half jaar onderweg en soms is het ook even belangrijk om stil te staan bij wat je de afgelopen tijd hebt gedaan, wat je nu allemaal hebt geleerd, welke mooie momenten je hebt meegemaakt, waar je dankbaar voor bent en of je op de goede weg bent om alle doelen te behalen die je voor jezelf hebt gesteld en voor je bedrijf. Dit is de MediaMaus mei update, met alle ins en outs van de afgelopen maand, ik wens je veel leesplezier!
#WordPress #Webshop #Website #MediaMaus #Update #Nieuws #Blog
https://www.mediamaus.nl/mediamaus-nieuws/mediamaus-mei-update-2017/
Add a comment...

Post has attachment
De maanden schieten voorbij dit jaar en hierbij presenteer ik de vierde MediaMaus update.
Helaas heb ik de blog niet aan het begin van deze maand online kunnen krijgen door de vele werkzaamheden, maar wat in het vat zit verzuurt niet.
Er is wederom hard gewerkt, ik heb zowel zakelijk als privé een aantal mooie momenten meegemaakt en daar vertel ik je graag meer over in deze blog.

#MediaMaus #Update #WordPress #Website #Webshop #Nieuws
Add a comment...

Post has attachment
Iets later dan normaal, maar door de vele werkzaamheden moest ik een aantal prioriteiten stellen. Desalniettemin is dit de derde blog van een reeks blogs die ik door het hele jaar ga schijven.
Iedere maand zal ik je informeren over de stand van zaken rondom MediaMaus, ik geef je een kijkje in de keuken en natuurlijk zal ik even kort vermelden hoe het met mij gaat op privé gebied.
Dit is de MediaMaus maart update en ik wens je veel leesplezier!

#MediaMaus #WordPress #Website #Update
Add a comment...

Post has attachment
MediaMaus Februari Update 2017
Dit is de tweede blog van een reeks blogs die ik door het hele jaar ga schijven. Iedere maand ga ik je informeren over de stand van zaken rondom MediaMaus, ik geef je een kijkje in de keuken en natuurlijk zal ik even kort vermelden hoe het met mij gaat op privé gebied. De maand is voorbij gevlogen en er is in die tijd veel gebeurd, kortom dit is de MediaMaus februari update en ik wens je veel leesplezier!
https://www.mediamaus.nl/mediamaus-nieuws/mediamaus-februari-update-2017/

#WordPress #website #maatwerk # #MediaMaus #DGOC
Add a comment...

Post has attachment
MediaMaus Januari Update 2017
Dit is de eerste blog van een reeks blogs die ik door het hele jaar ga schijven. Iedere maand ga ik jullie informeren over de stand van zaken rondom MediaMaus, ik geef je een kijkje in de keuken en natuurlijk zal ik even kort vermelden hoe het met mij gaat op privé gebied. De maand is voorbij gevolgen en er is in die tijd veel gebeurt, kortom dit is de MediaMaus januari update en ik wens je veel leesplezier!

#MediaMaus #WordPress #website #WooCommerce #webshop #update

https://www.mediamaus.nl/mediamaus-nieuws/mediamaus-januari-update-2017/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded