Profile cover photo
Profile photo
MediaMaus
232 followers -
Webdesign | WordPress websites | WooCommerce Webshops | SEO | SEA | Social Media | Online Marketing | Onderhoud & Beheer
Webdesign | WordPress websites | WooCommerce Webshops | SEO | SEA | Social Media | Online Marketing | Onderhoud & Beheer

232 followers
About
Posts

Post has attachment
Bedrijfsprofiel
De organisatie kan omschreven worden als klantgericht, flexibel, open en informeel. Zij maken onder andere websites voor diverse externe klanten binnen heel Nederland. Je komt te werken in een jong en gedreven team met een gezamenlijke passie voor marketing en creativiteit.

Functie omschrijving
Wij zoeken een FRONT-ENDER die zich bezighoudt met front- en back-end development. Je breidt bestaande WordPress en Magento websites uit met behulp van child-themes en templates. Jij wilt jouw kennis omzetten in oplossingen voor complexe projecten. Je werkt graag samen, maar kan ook prima zelfstandig te werk gaan.

- Het ontwikkelen van de Front-End middels CSS 3, HTML 5 en jQuery;
- Het maken van een functioneel of technisch ontwerp bij projecten;
- Het deelnemen aan en beheren van diverse organisatiebrede projecten;
- Je bijt je vast in hardnekkige bugs en gaat door tot het werkt.

Dus, vind je het leuk om veel verschillende websites te ontwikkelen en houd je je ook graag bezig met het ontwikkelen van de front-end middels PHP, HTML, CSS en jQuery? Werk je graag in een rol waarbij je taken verdeelt en sta jij graag in het middelpunt van de belangstelling? Reageer dan nu!

Functie eisen
- Je beschikt over MBO of HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt een MBO web/applicatie ontwikkelaar of een HBO CMD opleiding afgerond.
- Ervaring met Javascript, HTML, CSS en jQuery is een eis;
- Ervaring met werken in WordPress is een eis;
- Ervaring met Magento, Illustrator en Photoshop is een pré;
- Je hebt ervaring met domeinhosting;
- Je bent communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen;
- Je houdt van de techniek en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Locatie
Regio Arnhem

Contactpersoon
Joost Vink
E: joost@impactpersoneel.nl

Post has attachment
Wij zijn alweer bijna een half jaar onderweg en soms is het ook even belangrijk om stil te staan bij wat je de afgelopen tijd hebt gedaan, wat je nu allemaal hebt geleerd, welke mooie momenten je hebt meegemaakt, waar je dankbaar voor bent en of je op de goede weg bent om alle doelen te behalen die je voor jezelf hebt gesteld en voor je bedrijf. Dit is de MediaMaus mei update, met alle ins en outs van de afgelopen maand, ik wens je veel leesplezier!
#WordPress #Webshop #Website #MediaMaus #Update #Nieuws #Blog
https://www.mediamaus.nl/mediamaus-nieuws/mediamaus-mei-update-2017/

Post has attachment
De maanden schieten voorbij dit jaar en hierbij presenteer ik de vierde MediaMaus update.
Helaas heb ik de blog niet aan het begin van deze maand online kunnen krijgen door de vele werkzaamheden, maar wat in het vat zit verzuurt niet.
Er is wederom hard gewerkt, ik heb zowel zakelijk als privé een aantal mooie momenten meegemaakt en daar vertel ik je graag meer over in deze blog.

#MediaMaus #Update #WordPress #Website #Webshop #Nieuws

Post has attachment
Iets later dan normaal, maar door de vele werkzaamheden moest ik een aantal prioriteiten stellen. Desalniettemin is dit de derde blog van een reeks blogs die ik door het hele jaar ga schijven.
Iedere maand zal ik je informeren over de stand van zaken rondom MediaMaus, ik geef je een kijkje in de keuken en natuurlijk zal ik even kort vermelden hoe het met mij gaat op privé gebied.
Dit is de MediaMaus maart update en ik wens je veel leesplezier!

#MediaMaus #WordPress #Website #Update

Post has attachment
MediaMaus Februari Update 2017
Dit is de tweede blog van een reeks blogs die ik door het hele jaar ga schijven. Iedere maand ga ik je informeren over de stand van zaken rondom MediaMaus, ik geef je een kijkje in de keuken en natuurlijk zal ik even kort vermelden hoe het met mij gaat op privé gebied. De maand is voorbij gevlogen en er is in die tijd veel gebeurd, kortom dit is de MediaMaus februari update en ik wens je veel leesplezier!
https://www.mediamaus.nl/mediamaus-nieuws/mediamaus-februari-update-2017/

#WordPress #website #maatwerk # #MediaMaus #DGOC

Post has attachment
MediaMaus Januari Update 2017
Dit is de eerste blog van een reeks blogs die ik door het hele jaar ga schijven. Iedere maand ga ik jullie informeren over de stand van zaken rondom MediaMaus, ik geef je een kijkje in de keuken en natuurlijk zal ik even kort vermelden hoe het met mij gaat op privé gebied. De maand is voorbij gevolgen en er is in die tijd veel gebeurt, kortom dit is de MediaMaus januari update en ik wens je veel leesplezier!

#MediaMaus #WordPress #website #WooCommerce #webshop #update

https://www.mediamaus.nl/mediamaus-nieuws/mediamaus-januari-update-2017/

Post has attachment

Long overdue, het heeft heel wat voeten in de aarde gehad en ik heb er enige tijd aan gewerkt maar hier is hij dan, de nieuwe website van MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat”: https://www.mediamaus.nl

Hij is nog niet helemaal klaar in mijn ogen maar voor nu ben ik er super tevreden mee en ga ik tussen de overige werkzaamheden door verder werken aan de optimalisatie van de website. Er komen nieuwe functionaliteiten bij zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief functie en een chatfunctie. Ik ga bedrijfsvideo’s opnemen, trainingen ontwikkelen en nog veel meer….

Daarnaast ga ik actief bloggen waarbij ik tips, trends, technieken en nieuwsfeiten met betrekking tot WordPress websites, WooCommerce webshops, SEO zoekmachine optimalisatie, Social Media, Online Marketing etc. met jullie zal delen. Hou dus zowel de website als de social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van alles wat er in het komende jaar allemaal gaat gebeuren bij MediaMaus.

Zonder teveel te vertellen denk ik dat dit een sterke basis is voor de veranderingen die gaan plaatsvinden bij MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat” in het aankomende jaar. Dit is alvast de eerste stap om mijn bedrijf te laten groeien en om zelf verder online zichtbaar te worden.

Ik zou zeggen bekijk even rustig de website en dan hoor ik natuurlijk graag wat jullie ervan vinden.
Mocht je interesse hebben om met mij samen te werken of wil je gebruik maken van de diensten van MediaMaus, dan kunnen je uiteraard even contact opnemen en een geheel vrijblijvende afspraak maken met mij.

Voor nu ga ik de nieuwe website online promoten op social media en het zou fijn zijn als je dit bericht zou willen delen. Een prettige dag verder en alvast een fijn weekend iedereen!

Met vriendelijke groet,
Maurice De Busschere
MediaMaus “WordPress webontwikkeling op maat”

Post has attachment
Zoek jij een krachtige workshop over IMAGO?
Edgar Nijdam, Maurice van Bokhoven en Arend Jan Van Den Broek hebben de deur openstaan!

Imago is je beste vriend! 20 september in Ouwehands Dierenpark..
Imago is wat je uitstraalt. Jouw kwaliteiten zijn wat je inzet voor effectieve communicatie en resultaat.
Vrienden zijn met je imago is weten wat jouw unieke kwaliteiten zijn.
Meld je nu aan voor dit geweldige evenement en deel dit met jouw netwerk!
http://www.ambassadorhouse.nl/activiteit/imago-is-beste-vriend/

https://www.facebook.com/TheAmbassadorHouse/videos/1124887360920512/

Post has attachment
Op dinsdag 21 juni a.s. vindt in Ouwehands dierenpark in Rhenen het Energiegevend talent-event plaats.

Wat is de link tussen energie van mensen en hun talent?
Onder ‘energie’ verstaan wij ‘de mentale kracht om tot prestaties te komen’. Talent & persoonlijke ambitie hebben een vaste relatie met productiviteit. Dus wil je performance vergroten? Kies dan voor bewustwording op energie & talent!

Tweetal workshops:
In een tweetal workshops van 2 uur die op elkaar aansluiten, meet jij je eigen energie en gebruik je de bewustwording uit die meting om meer inzicht te krijgen in je talent en persoonlijke ambitie. Bert Arons van Couleur-Locale neemt je mee in de wondere en concrete wereld van energie. Want jouw energie is meetbaar en beïnvloedbaar. Steven de Lira van Silkbricks verdiept jouw persoonlijke ontdekkingstocht naar je talent en je missie.

‘Doe’ karakter:
Beide workshops hebben een ‘doe’ karakter aan de hand van een stukje theorie en praktijkvoorbeelden. Jouw winst? Je bent je bewust van het belang van je eigen energie en talent en de mogelijkheid om de regie daarop zelf in de hand te nemen. Je gaat naar huis met acties die energie kunnen genereren en met een persoonlijke ambitieanalyse. Onder het toeziend oog van de gorilla’s neem je je eigen oerkracht onder de loep!

Programma:
11.00 – 12.00 uur José Kok (bioloog Ouwehands Dierenpark): Dieren en mensen
12.00 – 13.00 uur vrij toegang dierenpark
13.00 – 13:30 uur lunch
13:30 – 15:30 uur workshop ‘Hoera Energie’ (Bert Arons)
15:45 – 17:45 uur workshop ‘Talent! Wie is er nou niet mee geboren’ (Steven de Lira)

Uw gastheer: Maurice van Bokhoven

Praktische gegevens:
Datum : dinsdag 21 juni 2016
Tijdstip : Inloop vanaf 10:30 uur. Programma van 11:00 tot 18:00 uur
Locatie : Ouwehands Dierenpark, Grebbenweg 11 te Rhenen
Prijs: € 99,00 (exclusief btw)

Geef je snel op via: http://www.ambassadorhouse.nl/activiteit/energie-talent-waar-zit-jouw-oerkracht/

Post has attachment
In samenwerking met +Maurice van Bokhoven​ presenteert MediaMaus de nieuwe WordPress website van The Ambassador House: http://www.ambassadorhouse.nl
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe online platform van The Ambassador House.
Mede door de input van de verschillende Ambassadors, besprekingen en feedback hebben we de online basis neergezet om naambekendheid te creëren en om de organisatie te laten groeien.

Bekijk de website en wat wij u te bieden hebben.
Graag horen we van u wat u van de website vindt en hopelijk kunnen we u verwelkomen als klant van The Ambassador House.
Natuurlijk zien/spreken we u graag bij één van onze Business Events of Trainingen.
Neem contact op en tot binnenkort!

‪#‎WordPress‬ ‪#‎Website‬ ‪#‎TheAmbassadorHouse‬ ‪#‎MediaMaus‬
Photo
Wait while more posts are being loaded