Profile cover photo
Profile photo
Mediaelectronics
About
Posts

Post has attachment
Klipsch R-15PM actieve monitor

De klipsch R-15PM actieve monitor bezit over een geïntegreerde phono voorversterker, ondersteunt Bluetooth, bevat een digitale optische ingang, analoge RCA waar je eventueel ook je Tv, Cd speler enz kan op aansluiten en een USB DAC voor gebruik als een externe geluidskaart met PC en Mac. Als dat nog niet genoeg is beschikt hij ook nog eens over een actieve subwoofer pre-out, nauwelijks een wens blijft onvervuld.
Add a comment...

Post has attachment
Anthem AVM 60 audio video processor

Anthem AVM’s nieuwste processor, de AVM 60, is gebaseerd op een geheel nieuw platform en kost een redelijke 4199 EURO. De AVM 60 is Anthem’s eerste 11.2 kanaal pre-pro die een volledige 7.4.4 (7 op oorhoogte, 4 subwoofers en 4 hoogte kanalen) ondersteund. De AVM 60 ondersteund Dolby Atmos en DTS: X, er zijn geen directe plannen voor Auro-3D.

Wanneer nieuwe technologieën zoals HDMI 2.0, HDCP 2.2, Dolby Atmos en DTS: X uitkomen, zijn high-end merken zoals Anthem meestal niet de eersten die ermee uitpakken … tot nu.
Add a comment...

Post has attachment
Klipsch The One & Klipsch The Three: conclusie

We waren enorm onder de indruk van deze luidsprekers, zeker met name The Three, de bijna eindeloze aansluitingsmogelijkheden, het prachtige volle en drukvolle geluid gekoppeld aan een intuitieve bediening plus het feit dat je bij de competitie minstens het dubbele moet neertellen voor zulke prestaties maken van de Three een echt hebbeding.
Add a comment...

Post has attachment
klipsch introduceerde in 1985 de Forte. Al snel werd de Forte het meest populaire Klipsch model. Het elegante ontwerp en de uitstekende prestaties maakten van de Forte een boegbeeld voor de concurrentie. In 2017 heeft Klipsch de Forte opnieuw uitgebracht als onderdeel van de Heritage serie. De nieuwe Forte III beschikt over geupdate cosmetica en de laatste ontwikkelingen in techniek terwijl het oorspronkelijke charisma behouden blijft. Nu verkrijgbaar bij Mediaelectronics...contacteer ons voor meer info.
Add a comment...

Post has attachment
Klipsch PRO-6504-L-THX inbouw luidspreker

Zoekt u naar een inbouw luidspreker die enorme geluidsvolumes kan produceren zonder vervorming dan krijgt u waar voor uw geld met deze Klipsch inbouw luidspreker. De Klipsch PRO-6504-L-THX benodigt 150 Watt versterkervermogen, en kan tot een spetterende 600 watt belast worden. daardoor is de KL-6504 uitermate geschikt voor grotere kamers.

Lees verder: https://www.mediaelectronics.be/klipsch-pro-6504-l-thx-inbouw-luidspreker/
Photo
Add a comment...

Primeur in Belgie

Geen enkele demo in een winkel, laat u precies horen hoe de luidspreker bij u thuis presteert. Daarom heeft u bij Mediaelectronics de mogelijkheid om de luidspreker thuis uit te proberen. Een medewerker komt bij u langs voor een uitvoerige luistertest. Zo kan u de luidspreker toetsen aan de akoestiek van uw ruimte en apparatuur. Voor deze uitzonderlijke service factureren wij een bedrag van 100€ met cashback garantie als u de luidspreker koopt! Service alleen voor onze Belgische klanten.

https://www.mediaelectronics.be
Add a comment...

Post has attachment
Waarom bij mediaelectronics kopen?Reeds meer dan twintig jaar ben ik als zaakvoerder gepassioneerd door het merk Klipsch. Doorheen de jaren heb ik heel wat know how opgedaan dewelke ik heel graag deel met mijn klanten.

In onze winkel vind u audioapparatuur niet tussen juwelen en printerpatronen. Als een winkel grasmaaiers, wasmachines, computers, fietsen, tuinmeubiliair en eierkokers allemaal met even veel bravoure promoot dan is hij zéker gespecialiseerd in ...diversiteit.

Bij mediaelectronics kan u ook terecht voor een grote diversiteit maar dan wel gespecialiseerd in Audio.

Een direct persoonlijk contact met een specialist ter zake.
Iemand die zijn passie opvolgt en aan u prijsgeeft in mensentaal.
Een gepassioneerde cinefiel - audiofiel die u met raad en daad bijstaat.
Iemand die u niet de grens overstuurt met zijn garantieclaim.
Volledige klantentevredenheid, aan een ontevreden klant hebben wij niets…

Ook wij, mediaelectronics, kopen onze apparatuur enkel bij importeurs die achter hun product staan, zielsverwanten, die nog steeds de passie voor muziek, film en de daarbijhorende apparatuur delen. Het zijn door de jaren heen soms zelfs echte vrienden geworden, laat duidelijk zijn, dat zich dat vertaald in de service naar onze klanten toe.

Laat van je horen!

We willen graag weten wat u van onze produkten vind en wat u nog mist in ons assortiment. Zo kan ons bedrijf samen met u groeien.

Bedankt!

Het mediaelectronics team wenst u veel plezier tijdens het winkelen in haar shop en moest u bijkomende vragen hebben, neem dan zeker contact met ons op!

Koop bij een erkend vakman --> mediaelectronics
Add a comment...

Post has attachment
Klipsch Reference Premiere

Klipsch heeft een geheel nieuwe lijn van passieve luidsprekers uitgebracht. Genaamd Reference Premiere, de nieuwe luidsprekers werden van de grond op hertekend en bieden alle eigenschappen waar klipsch reeds van in het begin voor bekend staat, met name lage vervorming, hoge efficiëntie, vlakke frequentierespons, brede dynamiek en gecontroleerde directiviteit.
Klipsch Reference Premiere
Klipsch Reference Premiere
mediaelectronics.com
Add a comment...

Post has attachment
Klipsch

Klipsch Audio Technologies, ook wel genoemd "Klipsch Group, Inc." is een Amerikaans luidspreker bedrijf gevestigd in Indianapolis, Indiana. Opgericht in Hope, Arkansas in 1946 als 'Klipsch en Associates' van Paul W. Klipsch, het bedrijf produceert luidspreker drivers en behuizingen, maar ook complete luidsprekers voor high-end, high-fidelity geluidssystemen, PA-toepassingen en personal computers.
Klipsch
Klipsch
mediaelectronics.com
Add a comment...

KLIPSCH RP-260F

De vloerstaande RP-260F is een 2-weg luidspreker en teven het midrange model in de ‘Reference Premiere’ reeks. Hij is uitgerust met twee 16.5 cm Cerametallic membranen die de midden en lage tonen voor hun rekening nemen en een Tractrix titanium dome tweeter voor de hoge tonen. Deze luidspreker vervangt de Klipsch RF-62 MK II en is geschikt voor zowel HI-FI als voor het home-cinema gebeuren met de naduk op een levende en realistische luisterervaring.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded