Profile cover photo
Profile photo
Media Studio j.d.o.o.
1 follower -
Web design & Programming Studio
Web design & Programming Studio

1 follower
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Nova Web prezentacija programa ‪#‎FaktureNET‬

Osim nove nadogradnje našeg poslovnog programa za izradu ponuda i upravljanje poslovanja transakcijskim računima, izradili smo i profesionalnu Web prezentaciju programa, kako bi ovo kvalitetno rješenje koje i sami koristimo, dobilo i kvalitetnu prezentaciju za potencijalne klijente.

Za sve komentare, primjedbe ili komplimente, tu smo..

http://fakturenet.mediastudio.hr/
Fakture.NET
Fakture.NET
fakturenet.mediastudio.hr

Post has attachment
#MojaZgradaNET - Nova važna nadogradnja programa za Upravitelje zgrada je dostupna za preuzimanje. Sve informacije su dostupne na našim stranicama programa.

http://mediastudio.hr/general/mojazgradanet-nova-nadogradnja-22-11/

Post has attachment
Izradili smo moderni Web portal za Upravitelja Patron j.d.o.o. iz Splita. Portal sadrži CMS modul za prijavu korisnika, uz preuzimanje financijskih izvještaja, direktno povezanoga sa našim programskim rješenjem ‪#‎MojaZgradaNET‬ za upravitelje zgradama.

http://patron.hr

Post has attachment
Jesu li vaše Internet stranice Mobile-Friendly?

Provjerite:
https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

VAŽNO!
Google uskoro počinje sa eliminacijom pozicioniranja u svojim pretragama, stranica koje nisu optimizirane za mobilne uređaje.

Što to znači za vas?
Ukoliko su vam stranice zastarjele, nisu prilagođene novim tehnologijama i nisu napravljene responzivnim tehnikama (prilagodljivo mobilnim uređajima), velika je šansa da će se vaše poslovne stranice naći na začelju pretrage na Google tražilici.
A to ne želite!

Što možete učiniti?
Kontaktirajte nas!
Dizajniramo i profesionalno izrađujemo moderne responzivne web stranice, prilagodljive mobilnim uređajima, te optimizirane sadržajem za popularne tražilice i preglednike, pa nema straha!

Ne vjerujete nam - ovo su naši radovi?
- http://magnata.hr/
- http://apartmaninet.mediastudio.hr/
- http://mojazgrada.eu
- http://mediastudio.hr

Post has attachment
Promijenili smo cjenik programa ApartmaniNET - nove cijene su prilagođene kako malim tako i velikim iznajmljivačima smještaja, te predstavljaju dosada najbolje cijene ovakvog rješenja na ovom području!

Post has attachment
Nova nadogradnja našeg programa za iznajmljivače ApartmaniNET je stigla i to na zadnjeg dana ove godine. Novosti su značajne, a mi se nadamo da će iznajmljivači prepoznati, u ovoj novoj poslovnoj 2015. godini, sve prednosti profesionalnog upravljanja poslovanja iznajmljivanja smještaja našim programom.

Post has shared content
MojaZgradaNET – v1.1.2 MojaZgrada.NET – Značajna nadogradnja programa v1.1.2 donosi brojne novosti i optimizacije u radu programa. Značajna funkcija Automatske obrade i knjiženja Izvoda Banaka, omogućeno je ovom novom verzijom programa. Program uz ostale…

Post has shared content
Magnata d.o.o. – Nova Web prezentacija Za Magnata d.o.o. poduzeće za računovodstvene usluge iz Rijeke, napravili smo kompletni redizajn Web stranica prezentacije. Odlučili smo se na elegantan, minimalistički dizajn, ali ujedno modernog pristupa i moderne…

Post has attachment
Fakture.NET v1.1.3 – Nova nadogradnja programa

Manja ali ne manje bitna nadogradnja našeg poslovnog programa Fakture.NET donosi neke novosti koje olakšavaju rad sa programom, te omogućuju jednostavniji i ugodniji unos informacija.

http://mediastudio.hr/general/fakturenet-nova-nadogradnja-programa/
Wait while more posts are being loaded