Profile cover photo
Profile photo
Media & Internet
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Staat u op het punt om advertenties te gaan plaatsen via Google AdWords, of heeft u al een lopende campagne? Dan is dit artikel ideaal voor u. Lees onze 10 tips om #Google #AdWords rendabel te laten zijn voor uw bedrijf.
Add a comment...

Post has attachment
Schrijf u vandaag nog in voor onze #nieuwsbrief en ontvang ons ebook “8 tips voor een effectieve #website” direct in uw mailbox! Klik op de onderstaande link, vul uw naam en email adres in en u krijgt het ebook binnen enkele minuten in uw mailbox.

Wij hopen dat het #ebook u inzichten geeft in uw site en het gebruik hiervan. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Add a comment...

Post has attachment
Webshops heb je tegenwoordig in overvloed. Vele fysieke winkels proberen online hun slag ook te slaan en proberen vaak hun unique selling points ook op online gebied te laten gelden. Toch zien ook zij dat ze met de huidige trends mee moeten gaan, zoals de bestel- en aflevertijden (vandaag besteld, morgen in huis) wat tegenwoordig steeds gunstiger voor de consument geregeld wordt. Speciaal om uw webshop zo klantvriendelijk mogelijk te houden hebben wij in dit artikel een lijst opgesteld met 5 ultieme tips, welke conversieverhogend werken en uw klanten een vertrouwelijk gevoel geven.

#webshop   #klantvriendelijkheid   #conversie  
Add a comment...

Post has attachment
Een nieuwsbrief komt bij iedereen wel bekend voor en sommige hebben er weinig affiniteit mee, maar nieuwsbrieven zijn 1 van de meest effectieve vormen van online marketing, mits je het op de juiste manier toepast. Lees snel verder en lees onze 8 tips voor het maken van een optimale email nieuwsbrief.
Add a comment...

Post has attachment
Heeft u ooit wel eens gehoord van Google Shopping? Google Shopping is een database van Google, waarmee producten tijdens zoekresultaten getoond kunnen worden. Aangezien deze bovenaan bij de zoekresultaten getoond worden heeft een potentiële klant direct een overzicht van waar een bepaald product verkocht wordt. Google Shopping zijn eigenlijk advertenties, welke direct naar een product toe kunnen leiden. Aangezien Google Shopping serieus terrein in Nederland en buitenland begint te winnen, wordt het steeds meer een serieus advertentiekanaal.

#googleshopping   #shopping  
#google  
Add a comment...

Post has attachment
De online uitgaven via mobiele apparaten zijn in 2013 ruim verdubbeld naar 1,3 miljard euro. Hiermee hebben smartphone en tablet een aandeel van 13% in de totale e-commercemarkt. De uitgaven via smartphones en tablets zijn hiermee ruim verdubbeld ten opzichte van dezelfde periode een jaar daarvoor. Dit blijkt uit onderzoek.
Add a comment...

Post has attachment
Recentelijk is de website van Verkoopjehorloge.com online gegaan. Verkoopjehorloge.com is een advertentiesite voor de koop en verkoop van exclusieve horloges en sieraden. 

Wij wensen de eigenaar veel succes met de #website!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Afgelopen week hebben wij de website van WillemenBHV opgeleverd. Wij wensen de eigenaar veel succes met zijn nieuwe website!

"Ik heb nu een prachtige website die precies aansluit aan mijn wensen. Bedankt voor jullie inzet en geduld. Met vriendelijke groet, Wim Willemen"
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Er zijn vele tools op internet te vinden die je kunnen helpen met het onderhoud en verbeteren van je website, maar vele kosten geld of bieden niet de meest uitgebreide functionaliteiten. Wij zijn op onderzoek gegaan en hebben een lijst met 10 gratis website tools opgesteld om zelf met uw website en social media kanalen aan de slag te gaan.
Add a comment...

Post has attachment
Er wordt verwacht dat in 2014 de omzet uit #ecommerce op $1,5 triljoen uitkomt, en in 2016 op $2 triljoen. Webshops worden steeds belangrijker.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded