Profile

Cover photo
CikPuan Jiyah
Works at KSL Holdings Bhd
Attended Universiti Utara Malaysia
Lives in Banting Selangor Malaysia
98 followers|120,635 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

CikPuan Jiyah

Shared publicly  - 
 
Tahniah buat sahabat
Alhamdulillah. Akhirnya sahabatku membina masjid juga! Syukur Ya Allah. Ya. Cikpuan tahu perjalanan cintanya.. 11 Tahun. Merentas onak duri. Pelbagai halangan dan akhirnya mereka berjaya melepasinya. Itulah usaha dan doa yang tidak putus. Alhamdulillah. Tak...
 ·  Translate
Alhamdulillah. Akhirnya sahabatku membina masjid juga! Syukur Ya Allah. Ya. Cikpuan tahu perjalanan cintanya.. 11 Tahun. Merentas onak duri. Pelbagai halangan dan akhirnya mereka berjaya melepasinya. Itulah usaha dan doa yang...
1
Add a comment...

CikPuan Jiyah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
alahai, syoknya dpt tanam pokok capsicum.. feveret kami husband and wife nih..
 ·  Translate
1
Add a comment...

CikPuan Jiyah

commented on a post on Blogger.
Shared publicly  - 
 
scary!! risau pulak nk lps ank sendiri.. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

CikPuan Jiyah

Shared publicly  - 
 
Creative 3D Art di The Atmosphere, Seri Kembangan
Assalammualaikum & Hi, Lama betul tak update entri. Bersawang sudah tengok blog ni. Kesian dia. Hehe.. Anyway hari ni CikPuan nak kongsikan satu tempat menarik bagi mereka-mereka yang duduk di Klang Valley ni. Bagi yang sukakan kelainan, suka bergambar, suk...
 ·  Translate
Assalammualaikum & Hi, Lama betul tak update entri. Bersawang sudah tengok blog ni. Kesian dia. Hehe.. Anyway hari ni CikPuan nak kongsikan satu tempat menarik bagi mereka-mereka yang duduk di Klang Valley ni. Bagi yang sukak...
1
Saroni, U. Z.'s profile photo
 
asal dpt email smpai pict 7 je? gambar yg kt kereta xdpt pun.. mihmih
 ·  Translate
Add a comment...

CikPuan Jiyah

Shared publicly  - 
 
Assalammualaikum & Hi, Last week merayap ke GM Klang lagi. Kali ni pergi time lunch, jadi kena cepat dan pantas. Cadang cari dress untuk majlis tunang adik dan gaun untuk Hana Delisha. Pusing-pusing je kat tingkat satu sebab ...
1
Add a comment...

CikPuan Jiyah

Shared publicly  - 
 
Assalammualaikum & Hi, Sabtu lepas, macam biasa adalah hari outing kami sekeluarga. Walaupun pagi sabtu cikpuan kerja, namun tak menghalang cikpuan dari keluar bersama keluarga pada petang tu. Husband kan baru berjinak dengan...
1
Add a comment...

CikPuan Jiyah

Shared publicly  - 
 
Assalammualaikum & Hi, Alhamdulillah Hana Delisha dah 6 bulan. Tak sabar nak beri makan. Sebelum 6 bulan hari tu, macam-macam menu dan resepi cari, cadang nak prepare healthy lah untuk Delisha, sekali dah 6 bulan, bagi nestum...
1
Add a comment...
Have her in circles
98 people
Mr Kong C.H's profile photo
Jas Elegant's profile photo
Nor Azman's profile photo
saeed afzal's profile photo
Azzianna M's profile photo
Shafiq Danial's profile photo
kalid shafi's profile photo
Watan Watan's profile photo
Kak Mahh's profile photo

CikPuan Jiyah

Shared publicly  - 
 
Demam campak (Chicken Pox), Viral Fever (Demam Virus) ataupun Denggi??
Assalammualaikum & Hi, Akhir-akhir ni terlalu banyak berita yang mendukacitakan cikpuan. Bermula dengan serangan di Gaza, kemudian nahas #MH17 meskipun misteri #MH370 masih belum terungkai. Al-Fatihah buat mangsa-mangsa nahas yang beragama Islam juga buat m...
 ·  Translate
Assalammualaikum & Hi, Akhir-akhir ni terlalu banyak berita yang mendukacitakan cikpuan. Bermula dengan serangan di Gaza, kemudian nahas #MH17 meskipun misteri #MH370 masih belum terungkai. Al-Fatihah buat mangsa-mangsa nahas...
1
Add a comment...

CikPuan Jiyah

Shared publicly  - 
 
Baby Story : Ragam Baby Nak Tumbuh Gigi
Assalammualaikum & Hi, Just a short entri sebab laju-laju kena siapkan kerja. Nak share macammana keadaan atau keragaman baby CikPuan masa nak tumbuh gigi. Actually tak sedar pun si #HanaDelisha ni nak tumbuh gigi sebab dia dah tak menggigit masa menyusu. M...
 ·  Translate
Assalammualaikum & Hi, Just a short entri sebab laju-laju kena siapkan kerja. Nak share macammana keadaan atau keragaman baby CikPuan masa nak tumbuh gigi. Actually tak sedar pun si #HanaDelisha ni nak tumbuh gigi sebab dia d...
1
Mohammad Kanaan Sibai's profile photo
 
بسم الله الرحمن الرحيم                                                                             السلام عليكم ورحمة الله وبركاته                                                                جزاكم الله خيرا
 ·  Translate
Add a comment...

CikPuan Jiyah

Shared publicly  - 
 
Assalammualaikum & Hi, Lama betul tak update entri. Bersawang sudah tengok blog ni. Kesian dia. Hehe.. Anyway hari ni CikPuan nak kongsikan satu tempat menarik bagi mereka-mereka yang duduk di Klang Valley ni. Bagi yang sukak...
1
Add a comment...

CikPuan Jiyah

Shared publicly  - 
 
Canary Garden .. dream house for everyone...
Assalammualaikum & Hi, Readers sekalian, pernah dengar tak Canary Garden? Ataupun Bandar Bestari Klang? Macammana pula dengan KSL City? Ha.. siapa yang duduk area Johor mesti kenal KSL City. Macammana pula dengan developer KSL City, which is KSL Holdings Bh...
 ·  Translate
Assalammualaikum & Hi, Readers sekalian, pernah dengar tak Canary Garden? Ataupun Bandar Bestari Klang? Macammana pula dengan KSL City? Ha.. siapa yang duduk area Johor mesti kenal KSL City. Macammana pula dengan developer KS...
2
Add a comment...

CikPuan Jiyah

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
People
Have her in circles
98 people
Mr Kong C.H's profile photo
Jas Elegant's profile photo
Nor Azman's profile photo
saeed afzal's profile photo
Azzianna M's profile photo
Shafiq Danial's profile photo
kalid shafi's profile photo
Watan Watan's profile photo
Kak Mahh's profile photo
Work
Occupation
Procurement
Employment
  • KSL Holdings Bhd
    Purchasing Officer, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Banting Selangor Malaysia
Links
Contributor to
Story
Tagline
Daughter. Sister. Life Partner. Mother. Author.
Introduction
Forever Abah's little Daughter. Nice Cinderella Sister. Unexpected Emotionally Life Partner. Loving and Kind-hearted Mother. A Confusing Author.
Education
  • Universiti Utara Malaysia
    Finance, 2005 - 2009
Basic Information
Gender
Female
Apps with Google+ Sign-in
  • Rally Racer | Dirt