Profile cover photo
Profile photo
Maverick Consulting
28 followers -
Professionally Different
Professionally Different

28 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Reči naših polaznika:

„Detaljno i skladno, sa puno energije, razumevanja i detaljnih objašnjenja za naša dodatna pitanja.“

„Obuka pruža mnoga nova saznanja, ali i veštine i praktične načine kako nešto uraditi, što mi se posebno dopalo.“

„Obuka je vrlo motivišuća i pokriva raznovrsna polja i aspekte, kako u poslu, tako i u životu.“

Poslednja dva dana zime posvetili smo učesnicima prvog otvorenog treninga ove godine. Tokom jedno i po dnevnog trening učesnici su sticali i razmenjivali teorijska i praktična znanja o odgovornosti i ključnim veštinama koje bi trebalo svaki lični asistent ili „office manager“ da poseduje. Za uspeh našeg „prvenca“ posebno se potrudila Svetlana Nikolić uloživši pravu količinu pozitivne i motivišuće energije koju je adekvatno prenela i na učesnike.

PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
3/22/16
7 Photos - View album

Post has attachment
Ako želite da saznate nešto više o saradnji MSP i velikih kompanija, međusobnoj podršci ne samo u procesu rešavanja svakodnevnih poslovnih izazova već i u procesu dostignuća zajedničkog rasta u današnjoj ekonomiji, kao i o inovativnom pristupu u poslovanju, pozivamo Vas da prisustvujete panel diskusiji, koja će se održati uz podršku Privredne komore Srbije i Advantage Austria:

http://www.maverickconsulting.rs/sr/mala-i-srednja-preduzeca-inovativan-partner-u-razvoju-kompanija-panel-diskusija/

Post has attachment
Možemo li da utičemo na krizu? Da je sprečimo? Da je predvidimo? Da li možemo krizu da iskoristimo kao odličnu priliku za osnaživanje ili da bude samo još jedan promašaj ili težak udarac za naše poslovanje? Čitajući tekst koji je pripremila naša Dragana Roter, razmislite da li ste spremni za krizu.

Post has attachment
Podsećamo Vas da je Maverick Consulting pripremio četiri otvorena treninga za prvi kvartalt ove godine. Iskoristite priliku i ostvarite popust za rane prijave. Ako ste zainteresovani za osnaživanje ličnog asistenta još danas imate priliku da uštedite 30EUR. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. http://goo.gl/kW7qe8

Post has attachment

Post has attachment
Redovno ulažete u razvoj veština svojih zaposlenih. Imate nekoliko novih članova u različitim timovima kojima biste želeli da obezbedite kvalitetan trening ali nemate dovoljan broj ljudi da biste organizovali in-house obuku? Maverick Consulting je u mogućnosti da odgovori Vašem izazovu i ponudi četiri otvorena treninga u prvom kvartalu ove godine. Nemojte da Vas nemogućnost organizovanja in-house treninga spreči da nastavite sa ulaganjem u svoj najvredniji resurs, Vaše zaposlene.

Post has attachment

Post has attachment
Demo treningom "Za uspešan biznis - Vedri biznis" uspešno smo zaokružili prvo predstavljanje novih članova Maverick Consulting tima kao i novih programa u našoj ponudi. Hvala učesnicama na razmeni iskustava i živim diskusijama. Sigurni smo da ste se uverili u kojoj meri ishrana i fizička aktivnost mogu da vam pomognu u opštoj produktivnosti. Maverick Consulting tim je tu da vas podrži u realizaciji tog cilja.

Post has attachment
Još jedno divno druženje sa učesnicima demo treninga "KOMUNIKACIJA U KRIZI". Vidimo se sutra i družimo sa Snežanom Ralić Maričić i Aleksandrom Zečević Maričić...
Wait while more posts are being loaded