Profile cover photo
Profile photo
Moskee El Fath
31 followers
31 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Zaterdag 16 april om 18:00 is het weer zover! Broeders kunnen weer een frisse duik nemen. Wil je een uitdaging? Dan kun je deze keer ook aan een waterpolowedstrijd of wedstrijdzwemmen deelnemen.
Schrijf je zsm in via het bestuur of Whatsapp nummer 0626841125!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
WE HEBBEN EEN NIEUWE WEBSITE!
Alhamdoelillah, de nieuwe website is gereed. Houd er rekening mee dat de respons iets trager zal zijn komende dagen vanwege massale bezoeken door nieuwsgierige mensen. We zullen de website blijven optimaliseren. Commentaar of tips kun je sturen naar webmaster@moskee-elfath.nl.

Een greep uit de nieuwe features:
*Allereerst is de website voornamelijk geschikt gemaakt voor mobieltjes. Immers, 85% van het bezoek komt via mobiele toestellen. De website past zich automatisch aan. In sommige gevallen zul je op de desktop of laptop een pagina zien die er anders uitziet dan op een mobieltje. Probeer het maar uit met deze homepage!
*Linksboven tref je altijd de gebedstijden aan. Deze laten het vorig gebed zien, en de eerstvolgende twee. Bij aanvang van een gebed zal het gebed rood oplichten gedurende tien minuten.
*Wil je een uitgebreidere gebedstijdenkalender? Dan kun je op de gebedstijden boven klikken of drukken. Je komt dan terecht op de nieuwe gebedstijdenpagina. Dat kan ook via moskee-elfath.nl/gebedstijden/. Voor de ongeduldigen onder ons zit er ook een timer.
*In de hoek rechtsboven zie je op alle pagina’s een plus-icoontje. Als je daarop drukt of klikt zal de agenda uitvouwen. Daarin staan altijd de komende evenementen.
*Heb je nog niet het gehele gebouw gezien of wil je het met trots laten zien aan anderen? In onze gebouw pagina vind je een foto galerij. Deze wordt nog uitgebreid.
*We hebben een aparte rubriek opgenomen met veelgestelde vragen.
*En vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan onze pagina bij overlijden. Daar staan niet veel mensen bij stil, maar iedereen zou voorbereid moeten zijn op wat men moet doen in geval van overlijden van een naaste.
Add a comment...

Post has attachment
Het was een geslaagde conferentie vandaag: kennis opgedaan, gezelligheid, lekker samen eten en een quiz! We danken de deelnemers voor hun aanwezigheid, moge Allah hen voor hun intenties belonen. Jongerencommissie Al Miftaah en de vrijwilligers: moge Allah jullie belonen voor deze mooie dag!
Photo
Photo
28-03-16
2 Photos - View album
Add a comment...

Leden akkoord met nieuw bestuur!

Tijdens de algemene ledenvergadering van 27 maart 2016 zijn de leden akkoord gegaan met het voorgedragen nieuw bestuur van 9 personen. Het oude bestuur wenst het nieuwe bestuur ontzettend veel succes, moge Allah hen bijstaan en belonen voor hun werk.
Het nieuw bestuur zal per 1 april de werkzaamheden overnemen.
Add a comment...

Post has attachment
Moskee El Fath Amersfoort is lid van het Platform voor Levenbeschouwingen en Religies Amersfoort. Jaarlijks organiseren wij de Stadsontmoeting op een centrale locatie. Dit jaar echter werken we samen met Amersfoort in Dialoog om de stadsontmoeting in de wijken te houden. We gaan dan met elkaar in dialoog met als onderwerp: WAT BETEKENT (GAST)VRIJHEID VOOR JOU? Onze moskee organiseert ook een tafel. Wil je graag aanschuiven, meld je dan aan via de onderstaande link. De dialoog vindt plaats in onze bibliotheek op woensdag 30 maart tussen 18:30 en 20:30. Schrijf je dus in! Heb je ervaring als gespreksleider? Schrijf je dan op dezelfde pagina in als gespreksleider.


Add a comment...

Post has attachment
Onderstaand het programma van de conferentie op maandag 28 maart 2016. Wees erbij!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jongerencommissie Al Miftaah organiseert op 28 maart 2016 een conferentie met als onderwerp "Het Gedrag". Sprekers als Noureddine Talhaoui, Mohammed Akkouh en Aboe Oebaida zullen lezingen geven over dit onderwerp. Deelnemers aan de quiz kunnen leuke prijzen winnen, terwijl eten en drinken klaarstaat. Kortom, een even leerzame als gezellige dag! Kom, doe mee, en nodig jouw vrienden uit!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded