Profile cover photo
Profile photo
Maryke Mondria
46 followers -
LoveBirds - http://www.MarykeMondria.nl - Mama van Ravi & Bodhi - Creatieveling, Project Manager AlienTrick - Voel de vrijheid om alles mooi te maken
LoveBirds - http://www.MarykeMondria.nl - Mama van Ravi & Bodhi - Creatieveling, Project Manager AlienTrick - Voel de vrijheid om alles mooi te maken

46 followers
About
Posts

Post has attachment
Ik was al een tijdje op zoek naar dé perfecte rugtas. En toen ik hem eindelijk gevonden had (bij bagageonline.nl) kon ik niet kiezen. Rood, geel, legergroen of petrol? Ik heb getwijfeld, gedubd, er nachten over geslapen en uiteindelijk gekozen! Voor Deep Red met een mega te gek Folk Pattern

Post has attachment
Ketteler Hof Duitsland. Hét geheim over de grens! Wát een gave binnen- en buitenspeeltuin zeg!!

Post has attachment
Komend weekend mag ik, samen met Nadja (The Story Styler), Danielle (Food Love and Happiness) en Yvette (Vettt), de deelnemers van de Proef Eet beoordelen. We gaan verder waar de vakjury eindigt en kijken echt naar andere punten. We kijken naar vernieuwing, durf en het hotspot-karakter en natuurlijk gaan we proeven, proeven en nog meer proeven! Wie denk jij dat er kans maakt?

Ondertussen zijn we dus druk met de voorbereidingen. Ik ben in de menukaarten gedoken, heb gekeken naar de nieuwkomers, kortom het water loopt me nu al in de mond.

Post has attachment
Superleuk nieuws!! Ik mag plaatsnemen in de publieksjury van de Proef Eet Enschede! De Proef Eet vindt plaats van 1 t/m 3 sept, dat is volgend weekend dus al, spannend 🙌🏼
Ik ben alvast op onderzoek uitgegaan en deel een paar kindvriendelijke gerechten. Én ik vertel alles over het kidsplein van de Twentenannies.

De Proef Eet is behoorlijk kidsproof dus! Kom je ook met je kinderen?

Post has attachment
Op zoek naar een perfect geoptimaliseerde customer journey, die zelfs eindigt met een glimlach? Lees dan snel verder :)

Post has attachment
Het is vandaag Internationale Kattendag. Vandaar dat ik mijn blog over kattenoppas Cat Lucky nog even deel. Ga je nog op vakantie, op zakenreis of moet je onverwacht een tijdje je kat alleen laten? Cat Lucky is dé oplossing voor iedere kattenliefhebber uit Enschede en omstreken. Lees snel mijn blog.

Post has attachment
Vandaag ging ik met Yvette en onze kids naar Hof van Eckberge in Eibergen. 35 Minuutjes rijden vanaf Enschede. Wat een toffe locatie waar heel veel te doen is! Buiten was het heerlijk rustig ivm het weer, maar onze kids vonden dat geen probleem en genoten volop! Binnen is het ook leuk zeg, mijn kleuter is vooral fan van de hele stijle glijbaan 😵 Ik maakte een leuk filmpje van onze gezellige dag.

Post has attachment
Ik ben zo trots op mijn cover modellen in de dop en vertel over de covershoot door Lizet Beek Fotografie & Grafisch ontwerp in Familiepretpark De Waarbeek. Over hoe leuk, maar toch ook spannend het was. Lees je mee?

Post has attachment
Is je zoon of dochter in de zomer jarig? Ik verzamelde de leukste verjaardagsfeestjes voor je!

Post has attachment
Het is heerlijk om weg te dromen bij prachtige wolken, wilde bloemen of een lach van je kind. Wegdromen is iets fijns, om even te ontsnappen aan de narigheid die zich afspeelt op deze wereld.

Genieten jullie wel genoeg van de alledaagse schoonheid?
Wait while more posts are being loaded