Shared publicly  - 
 
Återigen på bloggen? ( http://projektbarfota.se )

Nja, jo. Fast det är fortfarande Google Plus som gäller. Jag hittade ett finfint wordpress-plugin via +Nikke Lindqvist som automagiskt kan posta till wordpress och dessutom filtrera på hash-taggar. Gött!
Så nu kan ni som föredrog bloggformatet fortsätta läsa här/där :)

Tjipp!

#projektbarfota
3
Simon Zetterberg's profile photoMartin Cronier's profile photo
 
Hej, vad heter pluginet?
En fråga till, jag springer med rätt tunna skor men vill kunna springa med 5-finger eller helt utan i sommar. Problemet är att senorna på insidan av ankeln känns utträngda av pronation. Har du något tips på hur jag styrker/tightar upp dom?

Bakgrundsinfo: har sprungit en del barfota innan. Tränar löpning, styrka(kettlebell/TRX och #crossnature. 188 lång 77kg. Gör milen under timmen med lite ansträngning. Springer främst på framdelen av foten, mellan när jag är trött men aldrig på hälen. 
Translate
 
Hej +Simon Zetterberg !
Låter som du har en bra grund. Det där med lederna i / runt foten känner jag av från och till också. Är ingen expert men skulle tro att balansövningar är att rekommendera (stå på ett ben och sånt) Försöka stärka upp. Möjligen att exentriska tåhäv kan vara bra också.

Vad gäller pluginet heter det "Google+Blog". Författaren finns här på G+ också; https://plus.google.com/103697821787469756035/about

Lycka till!
Translate
Add a comment...