Profile cover photo
Profile photo
Marketingbureau Bakker
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Social Media De ontwikkeling van moderne fenomeen zijn nauwelijks bij te houden. Wij zorgen ervoor dat u geen kansen laat liggen! Het professioneel inrichten en ook het onderhouden van Facebook, Twitter, Google+, etc. is bij ons in goede handen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.https://www.marketingbakker.nl/contact-marketingbureau-bakker-beerta-winschoten-groningen
Add a comment...

Post has attachment
Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
Als u online goed gevonden wilt worden, dan is het essentieel dat uw website tot in elk detail geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google. Wij analyseren uw website en zetten de juiste zoekwoorden op de juiste plaats. Lees verder »https://www.marketingbakker.nl/beter-gevonden-worden-seo-zoekmachineoptimalisatie
Add a comment...

Post has attachment
Ontdek de kracht van online marketing
Bent u ondernemer? Dan heeft u waarschijnlijk uw handen vol aan algemene werkzaamheden die uw dag vullen. Vaak zien ondernemers wel de noodzaak in van het continue werken aan de marketing van het bedrijf, maar in de praktijk komen wij maar al te vaak tegen dat vanwege tijdgebrek of door te weinig kennis er veel omzet en potentiële klanten worden misgelopen.
Met een moderne en frisse kijk op de uitstraling van uw bedrijf ontzorgt Marketingbureau Bakker ondernemers volledig op alle aspecten van de marketing. Wij bekijken het totaalplaatje en analyseren of uw huidige uitstraling en marketingactiviteiten passen bij uw bedrijfsdoelen. Zowel online als offline kijken wij onder andere naar:
Hoe bereikt u potentiële klanten?
Wat is de eerste indruk die uw klanten krijgen?
Straalt uw drukwerk wel de juiste kwaliteit uit?
Heeft u wel eenheid in uw huisstijl?
Is het wel duidelijk wat uw kernactiviteiten zijn?
Zijn de teksten op uw website wel actueel?
Hoe wordt uw website gevonden?
Hebben de huidige marketingactiviteiten wel effect?
Zijn uw Social Media Profielen wel goed?
Na het beoordelen van deze punten komen wij met een passend advies om de gehele marketing te verbeteren. Bovendien kunnen wij actief voor u aan de slag gaan om u te ontzorgen. U bent gespecialiseerd op uw vakgebied, wij zijn gespecialiseerd in online marketing!
Heeft u vragen? Bent u bedrijfsblind geworden en wilt u een frisse kijk op uw bedrijf? Wij komen graag bij u langs! Neem contact op voor een afspraak.
https://www.marketingbakker.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Website beter vindbaar maken op het internet (Google)
Hoe maak ik mijn website beter vindbaar in Google?

Het is belangrijk dat een website de juiste Meta titels (website titels) en meta omschrijving heeft (website omschrijving).
Dit noemen we ook wel SEO.

http://blog.marketingbakker.nl/website-beter-vindbaar-maken-op-het-internet-(google)-nws
Add a comment...

Post has attachment
Social Media
De ontwikkeling van moderne fenomeen zijn nauwelijks bij te houden. Wij zorgen ervoor dat u geen kansen laat liggen! Het professioneel inrichten en ook het onderhouden van Facebook, Twitter, Google+, etc. is bij ons in goede handen.
https://www.marketingbakker.nl/social-media-marketing-resultaat-voor-uw-bedrijf
Add a comment...

Post has attachment
Haal meer rendement uit uw website! Wij zorgen er voor dat uw website gevonden wordt en voor u werkt.
https://www.marketingbakker.nl/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded