Profile cover photo
Profile photo
Markant Norge AS
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Er du god på å sjonglere prosjekter og ressurser? Er du et trellotroll? Da er du kanskje den vi er ute etter - vi trenger en erfaren prosjektkoordinator!

Post has attachment
Vi inviterer til grunnkurs i Google AdWords 9. desember. Lær hvordan din bedrift kan oppnå bedre resultater på nett. Se kursinnhold og påmelding her: http://goo.gl/UzMvmc 

Post has attachment
AdWords Callout annonsetillegg gjør det enklere å fremheve unike tilbud og fordeler. Fremhev fordeler som gratis frakt og få økt «click-through rate» på Google AdWords annonsene dine. Trenger du hjelp med din Google-annonsering? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Post has attachment
Å ha et høyt antall besøkende på nettstedet er ikke et mål i seg selv, men å få de riktige besøkene, de som leter etter det du kan tilby. Ved riktig profilering mot søkemotorer, øker man kvaliteten på trafikken. 

Post has attachment

Post has attachment
Trenger din bedrift hjelp til digital markedsføring? Vi feirer nasjonaldagen ved å gi 25% på alle våre tjenester! Vær rask, tilbudet gjelder kun i dag.
Photo

Post has attachment
Vi søker etter en kreativ og erfaren webdesigner med øyne for detaljer, og fokus på kvalitet. Har du det som skal til? 

Post has attachment
Er du en leken skribent/tekstforfatter som trives i et hektisk- og faginteressert miljø? Har du tidligere erfaring med å skrive tekster for web, samt god kompetanse innen utvikling av godt og søkevennlig innhold? Vi trenger en innholdsutvikler for web! Kanskje du er den vi leter etter?

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Markant er glad i Bergen, og våre kunder. Derfor har vi i år valgt å støtte vår gode kunde, og kunstner Bente V. Dankertsen ved å kjøpe hennes Bergenskalender.

Er du også glad i Bergen, og kunne rett og slett tenke deg en slik kalender? Vi har kalendere som vi fritt deler ut til deg som sender oss en melding, eller mail på post@markant.no. Om du heller ønsker deg originalene, kan disse kjøpes på bergenskalender.no.
Photo
Wait while more posts are being loaded