Profile cover photo
Profile photo
Marie-José vd Kimmenade
25 followers
25 followers
About
Posts

Post has attachment
Geschokt en verbijsterd kijk ik naar het nieuws. Ik zou vandaag eigenlijk een nieuwsbrief de deur uit willen doen. Maar voor velen is er misschien maar 1 nieuws: De aanslagen in Parijs op vrijdag de 13e.
Terwijl ik in liefde met andere vrouwen samenzat in de Rode Tent Rotterdam en een fijne avond had kregen de Parijzenaars de schrik van hun leven
lees hier de hele blog: http://www.spirituele-coach.com/index.php/parijs-vrijdag-de-13e
Add a comment...

Post has attachment

De nieuwe blog van de Boogschutter:

5 tips voor relatieproblemen.
 Hij heeft nooit tijd voor me, zij zit altijd te vitten op me, de sjeu is uit de relatie, we praten nooit meer, seks? Wat is dat…….. en ga zo maar door. Allemaal uitspraken van mensen die relatieproblemen hebben. Je hebt af en toe het gevoel alsof je als broer en zus leeft!

Meestal komt dat omdat we niet meer verliefd zijn en dus in de tweede huwelijksfase zijn aan beland. Na 4-7 jaar komt je relatie onherroepelijk in een ander fase en dus je seksuele relatie ook.
 Klik op de link om het hele artikel te lezen:
 http:www.spirituele-coach.com/index…/5-tips-voor-relatieproblemen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De nieuwe blog van de boogschutter over perfectionisme is uit:
“Je stelt onmogelijke eisen aan jezelf, je hebt last van perfectionisme", zei ze tegen me. “Er is een verschil tussen je best doen en het onmogelijke van jezelf eisen” ging ze verder. “Je hebt jezelf doelen gesteld die zo hoog zijn dat je ze onmogelijk kunt halen. Stel je eens een ladder voor waar jij omhoog moet klimmen, maar die ladder reikt in tot in de hemel en je wilt direct bovenaan staan”. Ik mompelde half grappend dat ik hoogtevrees had, maar ik snapte wat ze bedoelde, de kwartjes vielen zogezegd.....
klik op de link voor het hele artikel:

http://www.spirituele-coach.com/index.php/perfectionisme
Add a comment...

Post has attachment
EMDR in het zonnetje!
Wat een mooi beroep heb ik toch! En...wat is de EMDR toch een geweldige tool.  Deze week  kwam een cliënt bij me met angst om in de auto te rijden. En ze had gehoord dat de EMDR juist voor angstklachten fantastisch werkt. Ze wilde dus proberen om met behulp van EMDR van die angstklachten af te komen. 

Klik hieronder voor het hele artikel over hoe EMDR werkt aan de hand van een sessie met Eline.

http://www.spirituele-coach.com/index.php/emdr-in-het-zonnetje 
Add a comment...

Post has attachment
Herken je het volgende? Ik heb vroeger nogal eens last van grote vermoeidheid als ik bij anderen op bezoek was geweest. Terwijl ik bv fluitend en zingend in de auto erheen reed. Om dan in die ontmoeting te horen dat die ander was opgeknapt en zich voordien zo moe voelde! Het heeft even geduurd voor ik in de gaten had hoe dat zat en dat het met mijn hoogsensitiviteit te maken had. Ik pik als hooggevoelig mens de emoties en onbewust uitgezonden signalen van de ander op. Alle non-verbale communicatie wordt door mij opgepikt.
Lees het hele artikel door op de link te klikken:
http://www.spirituele-coach.com/index.php/gronden-en-beschermen 
Add a comment...

Post has attachment
Binnenkijken op vrijdag 21 augustus: Magnesium
Magnesium is een mineraal dat nodig is voor de botopbouw, opbouw van lichaamseiwitten, de overdracht van zenuwprikkels in spieren en in zenuwbanen. Magnesium reguleert ook verschillende mineralen in het lichaam zoals kalium, calcium, koper, zink en vit. D. Het zorgt voor een evenwicht tussen spanning en ontspanning van het lichaam, want het is een antistressmineraal. lees meer op
www.spirituele-coach.com/index.php/blog
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded