Profile cover photo
Profile photo
Coaching Rotterdam - Marco Tieleman - NOBCO Master Practitioner Coach
2 followers
2 followers
About
Posts

Gestart met de procedures om de ICF MCC-certificering te verkrijgen. Scherpe mentor, vraagt opnieuw en opnieuw zelfreflectie. Dat is van waarde, het verrast me hoe ik opnieuw nieuwe invalshoeken ontdek voor mijn aanpak en hoeveel perspectieven dat weer biedt voor nog meer zelfontwikkeling. Wat een mooi vak toch!
Add a comment...

Post has attachment
Blij met opnieuw een positieve ervaring van een coachee die zijn loopbaan in 2 gesprekken nieuw leven inblies.
Add a comment...

Post has attachment
De Werkenergieanalyse. Als je je bevlogenheid in je werk weer wilt hervinden!
Add a comment...

Onderweg naar een prachtige opleidingsdag over holding in persoonlijke begeleiding. Hoe ben ik als begeleider in staat containment te bieden in de relatie waarmee mijn coachee de bedding ervaart om te te groeien.

Ook ik leer nog iedere dag en ben dankbaar dat dat kan.
Add a comment...

Wil je reflecteren op de bronnen van je eigen (werk)geluk? Collegacoach Hanneke Dijkman plaatste mijn gastblog over reflecteren op gedrag, houding en zijn op haar site.
http://www.een10voorwerkgeluk.nl/blog/
Add a comment...

In mijn nieuwste blog leg ik uit welke wetenschappelijke principes ten grondslag liggen aan de successen van e-coaching. https://www.coachingrotterdam.nl/coaching/e-coaching/ Natuurlijk mag je me benaderen als je vragen hebt!
Add a comment...

Post has attachment
De dag bij de NOBCO over psychopathologie resoneert nog na. De bescheiden rol die een coach kan spelen bij klinische klachten kwam goed naar voren. Ik stel geen diagnoses en kan wel ondersteunend zijn in behandeld team van cliënt Stof tot nadenken en voer voor verdieping. En nog meer respect gekregen voor de hersenen, stofjesbalansen en ieder die daar mee kampt.

Voeding voor een blog binnenkort
Add a comment...

Vanaf donderdag a.s. coach ik vanaf een nieuwe plek. Nog steeds dichtbij het CS en nu in een eigen ruimte in het Groothandelsgebouw! Wil je direct een afspraak maken voor een intake? Bezoek https://www.coachingrotterdam.nl!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded