Profile cover photo
Profile photo
Marck Goran Lorencin
56 followers -
professional trainer, web admin & designer, amateur photographer, passionate author and dog lover
professional trainer, web admin & designer, amateur photographer, passionate author and dog lover

56 followers
About
Marck Goran's posts

Post has attachment
my good friend Miha gave a popular workout challenge a try, to maintain your up/down tempo for each repetition as the song dictates while doing barbell back squat with 70kg ( 154lbs)

video begins with how the challenge ended, Miha barely walking & moving, I was teasing him to try one simple squat jump but he just fell on the floor

pain can be funny & enjoy the fun !

Post has attachment
Za zanimivost navajam, dan preden je bila posnata ta fotografija sem prekolesaril 201 km s kolesom, v celi sezoni takrat kar več kot 16.000km s kolesom. To pravim v vednost vsem, ki mislijo, da je nemogoče ohraniti mišično maso, če dosti kondicijsko treniraš.

Danes mi za toliko kolesarskih kilometrov manjka časa, kolo sem zamenjal s tekom, fitnes trening pa za superfit trening, ker enostavno nimam časa za toliko ur treninga kot včasih. No pa se da vseeno, v vsaj 3x manj časa ...še vedno pa grem rad na kolo ko mi čas dopušča.

Prav je tudi, da povem (forma iz fotke) tu ne gre za nobeno dieto, nobene pripravah za slikanje, ta slika je nastala okrog 14h, približno dobro uro po normalnem kosilu in sredi lažjega treninga z utežmi na dvorišču. Slika je enostavno odraz neke dnevne forme, ki se tekom celega leta ne spreminja drastično ..morda za procent maščobe gor/dol.

Za kvaliteten trening dieta enostavno ni opcija, niti ne zdrava opcija... seveda rabiš kvaliteten in uravnotežen jedilnik ampak to ni dieta.

Priznam, da se mi junk food in razne pregrehe ne luštajo (to že pomaga), da lahko grem lačen mimo pekarne v kateri vse diši, pa da lahko živim brez čokolade :) ..se pa zelo težko uprem lignjem ali ribi na žaru, zeleni solati z bučnim oljem, domačemu (manj sladkemu) jabolčnemu zavitku, jabolkam, hruški in ostalemu sadju ...skratka eko varianti "normalne" prehrane.
Photo
Wait while more posts are being loaded