Profile cover photo
Profile photo
Marcel van Waaijen
205 followers
205 followers
About
Marcel's interests
View all
Marcel's posts

Post has attachment

Post has attachment
Probeer Twyp! Met deze app betalen we makkelijk geld aan elkaar. Download de app nu. https://www.twyp.com/nl/

The badge functionality don't seem to work. When I try to use it, I am prompted with the wizard which tells me to update the write over apps setting, but that is turned on already for OneNote... I even uninstalled the app and reinstalled it without success.

I am running Android 6 on my Nexus 6. 

Post has attachment
Voor wie naar Frankrijk op vakantie gaat dit jaar...

Péago: bespaar geld op Franse tolwegen http://androidworld.nl/apps/peago-geld-besparen-franse-tolwegen/ via @Androidworld

Mijn proefabonnement eindigt volgende week en ik heb besloten om hierna mijn abonnement op te zeggen. Ik vind de kwaliteit nog veel te slecht om hier elke maand zo'n 8 euro aan uit te geven. ook het tempo waarin nieuwe versies worden uitgebracht van de beta versie geven mij het idee dat er niet echt progressie in zit.

Ik kijk over een paar jaar wel weer of het dan de moeite waard is. Jammer maar helaas. Het idee is goed :(

Connectie met chromecast geeft telkens een foutmelding net voordat de verbinding tot stand komt heb ik het gevoel. Het lijkt mij dat de timeout instelling niet lang genoeg is, of er wordt te snel gereageerd op feedback van de chromecast. Alle andere apps werken prima, behalve nlziet.

Soms lukt het om een verbinding te krijgen na 4-5 keer proberen te connecten en soms moet ik de chromecast zelf herstarten... Kunnen jullie de timeout waarde voor de connectie wat langer zetten eventueel?

Ik heb het geprobeerd met een authentieke chromecast en nu met een nexus player, beide met zelfde resultaat.

Ook als ik een foutmelding krijg, moet ik de connectie met de chromecast verbreken en weer tot stand brengen voordat ik weer iets kan proberen. Het lijkt er dus ook op dat de fout afhandeling in de software niet goed is. 

Derde avond dat ik met NLziet experimenteer, derde avond dat ik ellende ondervind... Wederom vanaf 21 uur via chromecast NLziet testbeeld, terwijl geluid door gaat. Na pauzeren en starten gaat het weer even goed voor een paar minuten en dan begint het weer opnieuw.

Verder falende connecties via chromecast en nu rond 22:45 uur kijk ik een uitzending van rtl late night en constant stotterend beeld. Niet om aan te zien.

Heb daarna onmiddelijk een film via netflix opgestart om te zien of het aan mijn internet verbinding ligt: film perfect!

Lijkt mij een geval van incapabele bandbreedte en/of te weinig hardware?

Als ik "Veronica Films" selecteer in de Android App, dan crasht de app. Dit is op android 5.1. 

Ik zit nu rtl late night te kijken via de chromecast en om de haverklap zie ik het nlziet beginscherm maar het geluid van de uitzending gaat door. Na pauzeren en doorgaan is het beeld ook weer goed voor een paar minuten... 

Hi,

Apologies if this was suggested already, but couldn't find it: It would be great if you could set the phone to auto-answer, preferably with a configurable number of rings before answering.

Also (optionally) defaulting to speakerphone would be very much appreciated.

Thanks for a great app! 
Wait while more posts are being loaded