Profile

Cover photo
Verified local business
Marbles - Digitaal Communicatiebureau
Advertising Agency
Today 9AM–5PM
63 followers|144,540 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Wil je onze knappe koppen nog eens op televisie bewonderen? Kijk dan vanmiddag of vanavond naar het VTM NIEUWS.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Onze goeie voornemens, helemaal overboord gegooid. Met dank aan Bakkerij Elly​ voor de heerlijk worstenbroodjes en appelbollen! #verlorenmaandag
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
We hebben het op z'n minst geprobeerd... #newyearsresolutions #fail
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Het was een jaar om U tegen te zeggen: met mooie projecten, de invoering van ons onbeperkt verlof, de komst van nieuwe collega's en de overname van Ideeweb... Teveel om op te noemen. Deze video blikt terug op 2016 in iets meer dan één minuut.
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Een mooi initiatief vraagt om een goeie digitale strategie. Vzw Kinderkankerfonds schakelde ons in om hen hierbij te helpen. We werkten voor hen een digitale strategie van A tot Z uit die de verschillende initiatieven op een gevoelsmatige manier in kaart brengt. Must see!
 ·  Translate
De website van Kinderkankerfonds kreeg een nieuw jasje. We ontwikkelden een digitale strategie die de verschillende initiatieven in de kijker zet.
1
Add a comment...
 
Hoe is het gesteld met de gastvrijheid van Vlaamse en Brusselse horeca-uitbaters? Toerisme Vlaanderen stelde die vraag via een applicatie op de laatste editie van Horeca Expo. Samen met onze opdrachtgever Choco bouwden we de app. Het resultaat zie je hier.
 ·  Translate
Toerisme Vlaanderen wou weten hoe het is met de gastvrijheid van horeca-uitbaters. Samen met Choco ontwikkelden we een quiz app voor dataverzameling.
1
Add a comment...
 
Goede voornemens maken doen we ook op professioneel vlak. Elk van ons stelde doelstellingen op die we in 2017 willen behalen. #nogoalsnoglory
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Marbles blijft groeien. Daarom gaan we op zoek naar een administratieve medewerker om ons team te versterken. Iets voor jou? Check dan zeker even onze vacature!
 ·  Translate
Marbles en Media-Mirror zoeken samen een part-time administratieve superheld(in). Benieuwd naar je verantwoordelijkheden? Lees de vacature en solliciteer.
1
Add a comment...
 
Bij Marbles beginnen we het nieuwe jaar met volle goesting en goeie voornemens! #newyearsresolutions #cleanslate #letsdothis #healthy #sporty
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
2016 loopt op z'n laatste benen. Tijd om terug en vooruit te blikken, en om je bedrijfs- en marketingdoelstellingen voor 2017 bij te stellen.
 ·  Translate
Een bedrijfsdoelstelling formuleert de missie en visie van je onderneming. Marketingdoelstellingen formuleren de aanpak van je bedrijfsdoelstelling.
1
Add a comment...
Contact Information
Map of the business location
IJzerenpoortkaai 3 2000 Antwerpen Belgium
IJzerenpoortkaai 3BEAntwerpen2000
+32 3 666 13 07marbles.be
Advertising Agency, Advertising
Advertising Agency
Advertising
Business Related
Business Service
Services Companies
Today 9AM–5PM
Tuesday 9AM–5PMWednesday 9AM–5PMThursday 9AM–5PMFriday 9AM–5PMSaturday ClosedSunday ClosedMonday 9AM–5PM
Google+ URL

Street View

Panorama
Write a review
Review Summary
Be the first to review
Photos
Scrapbook photo 2
Scrapbook photo 3
Scrapbook photo 4
Scrapbook photo 5
Scrapbook photo 6
Upload public photo
Your Activity