Profile cover photo
Profile photo
Patronat d'Esports de L'Escala
5 followers -
Patronat Municipal de L'Esport - Ajuntament de L'Escala
Patronat Municipal de L'Esport - Ajuntament de L'Escala

5 followers
About
Patronat d'Esports de L'Escala's posts

Post has attachment
14a MARATÓ D'EMPÚRIES
Diumenge 30 d'abril de 2017
Museu d'Arqueolgia d'Empúries.

L'atleta escalenca Radsma portarà la torxa olímpica a la Marató d'Empúries en l'acte simbòlic de record de l'arribada de la Flama Olímpica ara fa 25 anys a L'Escala.

http://www.emporda.info/…/radsma-portara-torxa-…/353007.html
Photo

Post has attachment
4a MARATÓ INFANTIL D'EMPÚRIES
Dissabte 29 d'abril de 2017 - 16 hores.
Porta de Marina. Passeig d'Empúries.
www.maratoempuries.com


Photo

Post has attachment
La Brava, un any més, ha arribat a un acord amb l'organització de la Marató d'Empúries per convertir-se en un dels patrocinadors de la prova.

L’acord de patrocini entre la Marató d'Empúries i La Brava Beer permetrà oferir, un assortiment de productes de La Brava, als primers classificats de les diferents curses d'Empúries.

http://www.labravabeer.com/
https://www.facebook.com/labravabeer/

Photo

Post has attachment
14a MARATÓ D'EMPÚRIES - 8a MITJA MARATÓ D'EMPÚRIES
Diumenge 30 d'abril de 2017
Museu d'Arqueologia d'Empúries

La Marató d’Empúries inclou un record simbòlic a l'arribada de la Flama Olímpica del 92
La mitja marató torna a ser Campionat de Catalunya aquest any

La Marató d’Empúries inclourà aquest any un acte simbòlic de record a l'arribada de la Flama Olímpica de 1992. En aquest sentit, el traçat que els participants fan pel mig de l'antiga ciutat grega, prèvia a la sortida oficial, serà encapçalada per un atleta que portarà la torxa que es va utilitzar fa 25 anys, quan la Flama Olímpica va desembarcar a Empúries, el 13 de juny, camí de Barcelona.

Així s'ha anunciat a la presentació oficial que s'ha fet aquest dimecres al MAC-Empúries, en què ha participat l'alcalde de l'Escala, Víctor Puga, la directora del MAC-Empúries, Marta Santos, i el diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Carles Salgas.

Photo

Post has attachment
MIC 2017 A L'ESCALA
Del 12 al 14 d'abril - 2017
Camps de Futbol Miramar - L'Escala

Torneig internacional de futbol base que es celebrarà del 12 al 14 d'abril de 2017, durant la Setmana Santa a la Costa Brava i que reunirà equips i seleccions de tot el món competint en cinc categories diferents. A L'Escala es jugarà la categoria D que correspon a l'aleví de futbol 11.
El MIC celebra la 17ª edició amb el mateix objectiu que el va veure néixer, oferir l’oportunitat a joves de qualsevol club del món de poder conviure i a la vegada competir amb els millors clubs i seleccions del futbol mundial.

http://www.micfootball.com/ca/torneig/calendaris/d.html

Post has attachment
14a MARATÓ D'EMPÚRIES
Diumenge 30 d'abril de 2017
Museu d'Arqueologia d'Empúries - L'Escala

El Patronat d'Esports de L'Escala us proposa una marató romàntica que transcorre en el marc incomparable que formen L’Escala i Sant Martí d'Empúries. Tant la sortida com l'arribada, serà en el Museu d'Arqueologia d'Empúries, indret ple de riquesa històrica i cultural.

El circuit d'Empúries, de 42,195 quilòmetres certificats per la F.C.A, serà un passeig per la cultura i l'encant del nostre entorn.

http://www.maratoempuries.com/index.html
Photo

Post has attachment
8ª MITJA MARATÓ D'EMPÚRIES
Campionat de Catalunya 2017
Diumenge 30 d'abril

El diumenge 30 d'abril es disputarà el Campionat de Catalunya de Mitja Marató absolut i de veterans, en el marc de la 8a Mitja Marató d'Empúries que sortirà d'un indret únici i privilegiat, com és el Museu d'Arqueologia d'Empúries i el seu entorn.

http://www.maratoempuries.com/ca/MitjaMarato.html
Photo

Post has attachment
8a CURSA DELS 10km. D'EMPÚRIES
Diumenge 30 d'abril de 2017
Museu d'Arqueologia d'Empúries

L'Escala acollirà per vuitè any consecutiu la cursa dels 10 km. d'Empúries. Us proposem una cursa romàntica en un circuit urbà i molt atractiu que transcorre en el marc incomparable que formen L’Escala i Sant Martí d'Empúries.
La sortida es donarà a les 8:40 hores des del Museu d'Arqueologia d'Empúries.

http://www.maratoempuries.com/ca/10km.html
Photo

Post has attachment
4a MARATÓ INFANTIL D'EMPÚRIES
Dissabte 29 d'abril - 16 hores
Passeig d'Empúries

El Patronat d'Esports vol involucrar els nens i nenes en aquest gran esdeveniment esportiu que és la Marató d'Empúries. Per aquest motiu organitzem la 4a Marató Infantil d'Empúries que tindrà lloc en el marc incomparable que formen l'entorn del Passeig d'Empúries i el poble de Sant Martí.

http://www.maratoempuries.com/ca/Cursesinfantils.html
Photo

Post has attachment
MARATÓ D’EMPÚRIES – 42,195 km.
Mitja Marató d’Empúries (Campionat de Catalunya) – 21,095 km.
Cursa dels 10 km. d’Empúries
www.esportslescala.com
www.maratoempuries.com

OBERTES LES INSCRIPCIONS

Obertes les inscripcions a la 14a Marató d’Empúries que el Patronat d'Esports de L'Escala organitza el diumenge 30 d'abril i que tindrà lloc en el marc incomparable que formen els nuclis de L'Escala i Sant Martí d'Empúries, un passeig per la cultura i l'encant del nostre entorn.

Tant la sortida com l'arribada serà en el Museu d'Arqueologia d'Empúries, indret ple de riquesa històrica i cultural que ha estat punt de trobada i nexe d'unió de tots els pobles que s'hi han aturat.

Photo
Wait while more posts are being loaded