Profile cover photo
Profile photo
Mantelzorg voor beginners
27 followers -
Mantelzorgvoorbeginners.nl wil een gespecialiseerde zoekmachine worden met informatie over zorg en welzijn in en om het huis geschikt voor de consument.
Mantelzorgvoorbeginners.nl wil een gespecialiseerde zoekmachine worden met informatie over zorg en welzijn in en om het huis geschikt voor de consument.

27 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment

Q-KOORTS, GISTEREN GROOT IN HET NIEUWS Wist u dat er een grote groep mantelzorgers zijn die voor een familielid zorgen met de diagnose chronische Q-koorts of QVS (Q-koorts Vermoeidheidssyndroom).
http://www.mantelzorgvoorbeginners.nl/nieuws/mantelzorger-q-koorts-patient/

Post has attachment
DIABETES VERENIGING NEDERLAND START DIABETESSCHOOL NEDERLAND. Geen tijd om er naar toe te gaan. Lees hier de mogelijkheden om online een cursus te volgen. http://www.mantelzorgvoorbeginners.nl/nieuws/start-diabetesschool-nederland/

Post has attachment

Tip van de dag! Eigen bijdrage? Laat je goed informeren!
Gemeenten krijgen handreiking hoe om te gaan met  WMO eigen bijdrage.
http://www.mantelzorgvoorbeginners.nl/nieuws/eigen-bijdrage-laat-je-goed-informeren/

Beste mevrouw Tüski,
Mijn zoon Pieter heeft een stoornis in het autisme spectrum en is chronisch depressief vanaf zijn puberteit. Hij heeft om die reden een Wajong uitkering. Hij raakt in werksituaties teveel geprikkeld waardoor zijn depressie wordt versterkt. Hij kan prima voor zichzelf zorgen in een eigen, veilige omgeving en heeft geen zorg nodig in praktische zin.
Lees verder..

http://www.mantelzorgvoorbeginners.nl/zorg-op-maat-begin-t-bij-de-vraag/

Samenwerking paramedici en mantelzorg vastgelegd

De nieuwe Toolkit Mantelzorg voor paramedici geeft paramedici concrete handreikingen hoe zij kunnen samenwerken met mantelzorgers en hen kunnen ondersteunen. Want: ziek ben je niet alleen. Lees bericht verder op:

http://www.mantelzorgvoorbeginners.nl/nieuws/samenwerking-paramedici-en-mantelzorg-vastgelegd/
Wait while more posts are being loaded