Profile cover photo
Profile photo
Mangeli.com
8 followers -
Храната има значение!
Храната има значение!

8 followers
About
Posts

Post has attachment
Само до 31.08.2014 при покупка на всяка опаковка AquaSource водорасли течност получавате плажна еко торба с логото на АкваСорс!
http://mangeli.com/shop/aquasource-vodorasli-technost/
Add a comment...

Post has attachment
Възползвайте се от специалното предложение на АкваСорс – да чуете и видите на живо в София Том Big Al Шрайтер, Алфредо Кулебро и Уес Линдън. Цената на билетите е промоционална само за месец Август 2014г.
http://mangeli.com/shop/aquasource-seminar/
Add a comment...

Post has attachment
#Цветотерапията, която прилагаме в Мандала – център за цялостна трансформация е начин на използване на цветовете посредством здравословната, поляризирана светлина на уреда #BIOPTRON., като по този начин се въздейства върху тялото, ума и духа. Повлиявайки директно на първоизточника на заболяването, цветотерапията стимулира процеса на самолекуване.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Възползвайте се от промоцията на Mangeli!
Закупете в една заявка Супер Антиоксидант (Super Antioxidant) на АквСорс и помогнете на тялото да се справи със свободните радикали още сега!
http://mangeli.com/shop/super-antioksidant/
Add a comment...

Post has attachment
Муун баланс на #АкваСорс е хранителна добавка, създадена за жени, навлизащи в климактериума, както и за жени с предменструален синдром. Този продукт помага да се преодолеят тези така трудни за жените периоди.
http://mangeli.com/shop/moon-balance-aquasource/
Add a comment...

Post has attachment
#КолАктив 3 на #АкваСорс  може да се приемакакто от възрастни, така и от деца. Този продукт, също така, е изключително подходящ за спортисти и хора, чиито дейности са свързани със стрес. Той е пълноценна храна и напълно естествен продукт.Когато атлетите са заети с тежко натоварване при упражненията си, понякога късат малки мускулни влакна. Възстановителните възможности на растежния фактор на коластрата осигуряват по-бързото зарастване на тези влакна.
http://mangeli.com/shop/colactive3-aquasource/
Add a comment...

Post has attachment
С покачването на температурите се покачва и глада ни към сладките и сочни лакомства. Защо в такъв момент, вместо да се хванете за сладоледа, не задоволите това си желание с нещо по-полезно.
Къпини, ягоди, червени боровинки, малини, боровинки. Те не само са вкусни; но са заредени и с #антиоксиданти, поради което се справят чудесно с увреждащите кожата свободни радикали, генерирани от стреса.
С ниска калоричност и богати на аромат и #флавоноиди, горските плодове са в категорията на „супер храните". Наслаждавайте им се през цялото лято на корем!
http://mangeli.com/product-category/superfoods/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Specific Absorption Rate или накратко казано SAR e способността на тялото да поема вредната радиация, която мобилните телефони излъчват. Call Safe е калъф, който намалява с 96% SAR нивата и предпазва организма от “близкото и далечното” поле, както и от топлинното радиочестотно лъчение. Подходящ е за различни модели телефони. Оразмерен е така, че да побира повечето модели смарт телефони, както и по-стари модели.
http://mangeli.com/shop/call-safe-case/
Add a comment...

Post has attachment
Жената е жена на всяка възраст.
Тя е силна с нейните нежни и присъщи само за слабия пол качества. Повечето мъже мислят, че слабостта е някаква превземка или опит за манипулация. Поза ли е главоболието, болките в ставите, раздразнителността, липсата на настроение и други подобни симптоми, от които много жени се оплакват ежемесечно? Слава богу, лекарите доказват, че това не е илюзия
http://mangeli.com/woman-health/
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded