Profile cover photo
Profile photo
Manderina Promotions
6 followers
6 followers
About
Manderina Promotions's posts

Post has attachment
Euforia në mediat sociale mund t'ju kthehet në dështim
Shumë nga ne mund të mos e pranojnë që shpenzojmë mjaft kohë duke parë në Facebook se çfarë kanë postuar miqtë tanë. Madje ne gjykojmë të tjerët në bazë të gjërave që ata
postojnë. Mjaft studime të fundit, q ë po analizojnë sjelljen e njerëzve online, trego...

Post has attachment
Fake News- si t'i dalloni lajmet false në prag fushate elektorale
Termi 'Fake News', ose lajmet false, shpërtheu gjatë fushatës presidenciale në SHBA. Thuhet se ky fenomen u konsiderua si shkaku pse humbi kandidatja për presidente Hillary Klinton e cila ndryshe nga Donald Trump përdori deri ne fund mënyrat tradicionale të...

Post has attachment
Si po zëvendohen televizionet nga mediat sociale?
Tendenca e ketij
viti për të rritur rolin dhe ndikimin e videove live përmes mediave sociale po
nxjerr jashte loje median tradicionale vizive. Ky trend ka mbërritur tashmë dhe në
Shqipëri. Facebook live apo
Instagram live, jo vetëm që lidhin drejt përdrejt ...

Post has attachment
Ku gabojnë bizneset me reklamimet online?
Shumë biznese e kanë kuptuar se pa reklamë, pa promovuar produktin e tyre nuk mund të kenë sukses, as shitje dhe as fitime. Tashmë dhe mundesitë për reklamim kanë ndryshuar, janë diversifikuar, por klienti është po ai. Sipas gjithë statistikave, televizion...

Post has attachment
Manderina Promotions dhe projekti Visit Tirana mbështeten nga Bashkia Tiranë
Manderina Promotions merr mbështetje
nga Bashkia Tiranë për projektin e saj Visit Tirana . Manderina Promotions është
një kompani marketingu dhe PR në Tiranë dhe është përzgjedhur si një nga 22
 kompanitë fituese të grantit të Bashkisë për Gratë Sipërmarrës...

Post has attachment
Mos shisni produktin, shisni përmbajtjen!
Brandim me përmbajtje  Teknologjia ka avancuar të dashur miq. Nuk është nevoja më të beni reklama me pagesë. Shisni përmbajtjen. Erdhi koha që të dish të shkruash për atë biznes që ke, është reklama më e mirë që t’i mund të bësh. Nëse nuk po përdor përmbajt...

Post has attachment
Hotelet nuk duhet të punojnë vetëm në verë
Hotelet shqiptare e kanë bindur veten se mund të kenë punë
vetëm në sezonin e verës. Përgatiten shpirtërisht të shërbejnë vetëm këto muaj,
dhe më pas vegjetojnë gjatë vjeshtës e dimrit në pritje të pranverës së vonë e
verës. Heqin dorë nga kujdesi për hotel...

Post has attachment
Mediat Sociale? Mos blini ndjekës, por fokusohuni tek përmbajtja
Gara në mediat sociale është bërë shumë e ethshme në Shqipëri. Shumë kompani e bëjnë vetë këtë shërbim, duke postuar çdo ditë informacione rreth tyre, ndërsa disa biznese të tjera kanë nisur t’ua besojnë kompanive të posaçme që janë krijuar së fundi në Shq...

Post has attachment
Psikologjia e ngjyrave në Marketing
Nese mendoni te beni brandimin e kompanise tuaj, apo nje logo te re, mendoni per ngjyrat. Kjo vlen dhe per websiten tuaj. Ngjyrat kane domethenien e tyre dhe ju duhet ta dini. Nje studim i kryer se fundi mbi ndikimin i ngjyrave ne Marketing, tregoi se 90% ...

Post has attachment
Manderina Promotions successfully ran a Social Media Competition
Manderina Promotions successfully ran a Social Media Competition using the hashtag #OurLake Ohrid, in the framework of a project for Protecting Lake Ohrid, founded by EU and implementing by UNESCO. Manderina Promotions is one of the few Companies in Tirana ...
Wait while more posts are being loaded