Profile cover photo
Profile photo
Hakak Kpop
3,129 followers -
Blogger | Review | Lifestyle | Parenting | Giveaway
Blogger | Review | Lifestyle | Parenting | Giveaway

3,129 followers
About
Posts

Post has attachment
Althea Pore Purifying Serum Cleanser | Review
Hai uols, beauty time lagi hehe πŸ™‚ kali ini aku nak share satu cleanser yang jadi favourite aku akhir-akhir ini. Produk ini exclusive keluaran dari Althea. Produk cleanser ini bukan biasa-biasa tau, special sebab diformulasikan menyerupai serum. Wah... 2 in...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Althea Pore Purifying Serum Cleanser | Review
Hai uols, beauty time lagi hehe πŸ™‚ kali ini aku nak share satu cleanser yang jadi favourite aku akhir-akhir ini. Produk ini exclusive keluaran dari Althea. Produk cleanser ini bukan biasa-biasa tau, special sebab diformulasikan menyerupai serum. Wah... 2 in...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Althea x Titi Kamal Stay Fresh Body Sparkling Mist | Review
Selain perfume, body mist atau body spray pun dah jadi kegilaan ramai terutama gigirl termasuk aku haha. Berbeza dengan perfume, body mist lebih mild pada perfume. Tapi sama ke, keduanya ada alkohol. Actually aku ni jenis yang tak pakai perfume tau...sebab ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Selamatkan Beruang Kutub Dari Pupus Dengan Sebotol Kolagen???
Penuaan antara perkara yang membimbangkan kerana seperti yang kita semua tahu ,secara perlahan-lahan tanda-tanda kulit kusam, kuku lemah dan rambut rapuh boleh membuat kita kelihatan lebih tua, lebih cepat! Kolagen Ikan Hydrolyzed Pure melawan tanda-tanda p...
Add a comment...

Post has attachment
Unboxing Hadiah Christmas Dqri Althea
Ho Ho Ho πŸŽ… Selamat Hari Natal pada korang yang menyambutnya. Tak ketinggalan ,aku pun dapat Christmas gift yeah, tentunya dari Althea Korea . Kalau korang perasan, sebelum ni, aku ada buat 10 wishlist sempena Christmas di Althea... So jom tengok.. Tercapai...
Add a comment...

Post has attachment
Wishlist Lagi??? Gimbal, Video Mic, Coffee Machine Untuk 2019
Besok lusa dah start tahun 2019, moga segala dihasrat jadi kenyataan. Moga panjang umur murah rezeki. Wishlist??? Tak payah tunggu new year.. HariΒ² ada wishlist kan haha Tapi ada 3 item yang jadi wishlist aku buat masa terdekat ni. Nak sangat beli.. Lagi be...
Add a comment...

Post has attachment
Sauna Di Rumah Pulak, Lepas Ni Apa Pulak????
Badan makin hari makin naik... Usaha nak turunkan berat badan sekejap on, sekejap off, zumba memang dah tak pergi.. .makan??? emmm... threadmill , trampoline beli dah πŸ˜‚ tapi tu la.. Malas...nauzubillah...jangan salahkan alatan... Kalau sendiri tak boleh ka...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded