Profile

Cover photo
Malthe Høj-Sunesen
Attends University of Southern Denmark
511 followers|441,113 views
AboutPostsCollectionsReviews

Stream

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
Danmark vækster fortsat, for 23. måned i træk. Væksten er ca. 2 % i år, hvilket er lavere end vores naboer. Til gengæld risikerer vi at løbe tør for arbejdskraft.

Skal vi så sænke vores vækst helt bevidst for at have nok arbejdskraft? Arh, nok ikke. Men hvad kan løsningen være? Umiddelbart har jeg ikke hørt en eneste politiker nævne det med et ord, men når kandidater i fysik fra Pakistan kan køre taxa fordi han ikke er specielt god til sproget, så må der være et sted at rykke lidt rundt.
 ·  Translate
 
Ikke siden august 2009 har så mange været i arbejde, viser friske tal. Beskæftigelsen i Danmark er rekordhøj, og snart kan vi stå med et nyt problem - mangel på arbejdskraft, advarer analytiker.
View original post
3
Ted Ewen's profile photoMalthe Høj-Sunesen's profile photo
8 comments
 
+Ted Ewen Because we want to know that we are the best. Might be a Napoleon complex.
Add a comment...

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
Fakta vs. "selvfølgelig passer det".

Hvor mange synes at Løkke er så troværdig, at de er klar til at afvise fakta?
 ·  Translate
1
Folmer Fredslund's profile photoTim Lauridsen's profile photoMorten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér's profile photoMalthe Høj-Sunesen's profile photo
4 comments
 
+Tim Lauridsen Arh. Fakta er fakta, uanset hvilken historie de støtter. Berlingske har forsøgt at få en udtalelse fra Venstre hele aftenen i går, og i dag siger LLR at "selvfølgelig passer det". Hvis Venstres kampagneafdeling ikke kan lave noget bedre end det, så har de en rigtig tynd sag, som de vil tie ihjel så hurtigt som muligt.
 ·  Translate
Add a comment...

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
This dude is not afraid of high voltage.

I laughed a few times, enjoy!

Via +Scott Wilson 
3
Add a comment...

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
Så er det vist så godt som sikkert. Valget kommer i dag.

På den anden side kan det også ske at statsministeren bare vil sige at valget ikke kommer i dag.

Denne post er den første i en række om folketingsvalget. Hvis du vil slippe for politik kan du holde op med at følge denne collection.

This post is the first in a collection regarding the upcoming Danish parliament elections. It will be in Danish, just like my Dansk collection. Unfollow the collection if Danish language and politics isn't your cup of tea 😊
 ·  Translate
7
Morten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér's profile photoTim Lauridsen's profile photoMads Hansen's profile photoFrank Nysom's profile photo
6 comments
 
Husk at vælge med hjertet !!!
 ·  Translate
Add a comment...

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
"Og for første gang nogensinde vil vi sandsynligvis opleve regeringens topministre erklære Danmark for officielt af være ude af dén økonomiske krise, som tog fart i september 2008. Og de vil nok samtidig konstatere, at Danmark ikke bare har navigeret sig selv gennem skærene, vi er i dag inde i et egentligt opsving" skrev Ask Rostrup i går.

Det passer jo meget godt med at man i dag kunne læse "Den økonomiske krise er ovre, og Danmark befinder sig for første gang i mange år i et økonomisk opsving. Sådan lyder det nu for første gang fra regeringen"http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2015/05/24/203440.htm.
 ·  Translate
For første gang i hele dette forår opstod der i sidste uge enighed mellem alle i regeringskontorerne om, at statsministeren vil udskrive valg en af de kommende dage.
19
1
Dennis Langthjem's profile photoMalthe Høj-Sunesen's profile photoMads Hansen's profile photoGrete Weber's profile photo
8 comments
 
+Malthe Høj-Sunesen  Jeg genlæste den i hvertfald ikke før jeg skrev for tyve minutter siden, og havde glemt hvad du skrev. Havde også læst artiklen før din post. Men må vist hellere tage skammehatten på. ;-)
 ·  Translate
Add a comment...

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
I'm making a prediction right now: Denmark is going to win #eurovision next year. 
2
Thomas Christensen's profile photoMalthe Høj-Sunesen's profile photo
2 comments
 
+Thomas Christensen can you imagine how tightly controlled the economics will be? "Just copy the show in Parken goddammit. Nobody will know we did that show 16 years ago!" 
Add a comment...
Have him in circles
511 people
Søren Klitgaard Berthelsen's profile photo
Maik M (zuki305)'s profile photo
A. David's profile photo
Jesper Munk's profile photo
Morten Pathuel Jørgensen's profile photo
Sven Frenzel's profile photo
Jacob Hedelund's profile photo
Nina Kotnik's profile photo
Søren Siim Nielsen's profile photo

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
Opråb!
 
Kære politikere, tag jer nu sammen!

Mandag formiddag bliver min Mor på 70 år indlagt på Hvidovre Hospital med kraftige mavesmerter, bliver undersøgt af lægerne på Akutmodtagelsen og senere af lægerne på mave/tarm afdelingen.

Bliver udskrevet og sendt hjem kl. 02:00 om natten med besked om en kraftig blærebetændelse... givet noget smertestillende og et par piller og en recept imod blærebetændelsen.

Onsdag eftermiddag får min Mor nødtvungen hjemmebesøg af egen læge, da mavesmerterne ikke er forsvundet, men er blevet meget værre og stærkere... egen læge for hende indlagt akut på Hvidovre Sygehus med mistanke om enten tarmslyng eller perforeret blindtarm.

Onsdag aften bliver min Mor CT-scannet og senere lyder diagnosen på mistanke om tarmslyng. Hun skønnes samtidigt til at være i underskud for omkring 8-10 liter væske, grundet den manglende tarmfunktion.

Torsdag morgen min Mor skal nu opereres for netop tarmslyng!

Så kære politikere, drop nu alle jeres latterlige besparelser på sygehus området, det er jo tydeligt at der begås en masse frygtelige og i nogle tilfælde. livstruende fejl - bl.a. det at overse en diagnose på tarmslyng.

Det kan ikke siges tit nok, det er mennesker vi har med at gøre... men i, kære politikere er kun interesseret i jeres excel-ark med tal og diagrammer for at spare penge på i DK, således at i kan få jeres rygklapperi nede i EU...

#FV15   #dkpol   #sygehusvæsenet   #regionerne  
 ·  Translate
3 comments on original post
1
Søren Staun Biangslev's profile photoMalthe Høj-Sunesen's profile photoMorten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér's profile photo
9 comments
 
Jeg har prøvet noget tilsvarende med min dobbelte lungebetændelse, men da havde man fejlvurderet omfanget - på en måde, der for mig mere virkede som et procedure/mentalitetsproblem.
Men det eksempel du nævner smager mere af ressourceflaskehals, det er sandt.
 ·  Translate
Add a comment...

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
Danmark bliver bedre at drive virksomhed i. Hvem sagde at rød blok var dårligt for virksomhederne?
 ·  Translate
1
Tim Lauridsen's profile photoMalthe Høj-Sunesen's profile photo
4 comments
 
+Tim Lauridsen Forestil dig en regeringen som fjernede alle muligheder for "gratis" uddannelse. Det kom til at koste fuld brugerbetaling ved lægen og på sygehusene. Arbejdstiden blev sat op til 40-45 timer ugen, og ferierne blev sat ned til 1 uge, uden løn. 

Ville det være bedre for virksomhederne?
 ·  Translate
Add a comment...

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
3F og LO sagde tidligere på året at de glædede sig til det forestående valg fordi de har fakta på deres side.

Indtil videre er der tale om at det, for Løkke, ikke kan betale sig at arbejde for 8.000 kr. mere om måneden (før eller efter skat, jeg aner det ikke). 3F mener at det er mange penge.

Lars Løkke hiver selvfølgelig eksemplet frem for at argumentere for at kontanthjælpen skal sænkes, så det kan betale sig at arbejde. Men hvis 8.000 kr. (4.000 kr. efter en aggressiv serviet-skatteberegning) ikke er nok til at få en person til at tage et job, så er intet!
 ·  Translate
1
Malthe Høj-Sunesen's profile photoTim Lauridsen's profile photo
5 comments
 
+Malthe Høj-Sunesen Enig, problemet har ikke nogen nem løsning. det burde være mere tydeligt når flere kommer i arbejde. hvis antalet på kontakthjælp bliver reduceret kraftigt så, betyder størrelsen ikke så meget. Kontakthjælp skal være noget midlertigt, for at folk ikke går helt i hundende, men det skal ikke være noget varigt. Man skal gøre alt for at få folk i arbejde, så de kan forsørge sig selv.
Jeg kan godt forstå at forstå at nogen syntes af 14000 kr for at sidde hjemme i sofaen virker af meget, når fx. en studerende får 5900 mens de tager en udddannelse, de gør en indstats for at øge væskten i fremtiden.
Argumentet med at sætte det ned er nemt at forstå, men det løser nok ikke problemet, de samme mennesker vil sidde hjemme i sofaen til 10000 kr.
 ·  Translate
Add a comment...

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
Hvis der mangler folk, så ansæt endelig robotingeniørstuderende! *wink wink*
 ·  Translate
Efter salget af Universal Robots er der store forhåbninger til robotteknologi på Fyn. Men der mangler dygtige medarbejdere.
3
2
Malthe Høj-Sunesen's profile photoA. David's profile photoMorten Juhl-Johansen Zőlde-Fejér's profile photoMads Gorm Larsen's profile photo
3 comments
 
Well, of course, if there's a robot mangling them. 
sheesh...
Add a comment...

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
Technology partner for #eurovision was Microsoft. The result: three dropped connections... 
7
Daniel Petersen's profile photo
 
Good point! 😁
Add a comment...

Malthe Høj-Sunesen

Shared publicly  - 
 
+Jake Weisz​ said it best:

"The project started out of spite when his girlfriend mocked his expensive purchase (Nikon Coolpix 900) by sarcastically asking, “Are you going to use it every day?”

I can relate to these sorts of decisions.
 
This is the longest and most dedicated project of the kind I've ever seen. I love the stabilization he used, how it pivots his face around the eyes, always keeping them constant. He says he'll be doing this until the day he dies (unless he travels to clean up Alaska again, I guess).
Brag all you want about your duckface... you're a rookie compared to this guy who took a selfie every day for 16 years and compiled them all into this mind-blowing video.
8 comments on original post
6
1
Niklas Monrad's profile photo
 
Excellent, although I think I did see two exact same pictures ... (just kiddin')
Add a comment...
Malthe's Collections
People
Have him in circles
511 people
Søren Klitgaard Berthelsen's profile photo
Maik M (zuki305)'s profile photo
A. David's profile photo
Jesper Munk's profile photo
Morten Pathuel Jørgensen's profile photo
Sven Frenzel's profile photo
Jacob Hedelund's profile photo
Nina Kotnik's profile photo
Søren Siim Nielsen's profile photo
Basic Information
Gender
Male
Other names
Malthe Sunesen
Story
Bragging rights
Got a Bachelor of Science in engineering while raising my son.
Education
  • University of Southern Denmark
    Robot Systems, 2010 - present
Public - 8 months ago
reviewed 8 months ago
Public - 3 years ago
reviewed 3 years ago
3 reviews
Map
Map
Map