Profile cover photo
Profile photo
Malthe Høj-Sunesen
666 followers -
Robot systems engineer, dad, nerdy before it was cool.
Robot systems engineer, dad, nerdy before it was cool.

666 followers
About
Posts

Internal DNS on a third party's network doesn't resolve a hostname? Time to (mis)use administrator privileges to add the hostname and IP to hosts.

En bunke mænd i Folketinget ønsker at vise en anden bunke mænd, at de (altså, den anden bunke mænd) ikke må bestemme over hvad kvinder må have på af tøj ved at bestemme at kvinderne til ikke må bære noget bestemt tøj.

Det er altså ok for en bunke mænd at bestemme over kvindernes beklædning, mens den anden bunke mænd ikke må.

Imellem står en bunke kvinder, som ingen har spurgt om hvad de synes. Beklædningen, "ved" man, er kvindeundertrykkende, men det er ikke fordi kvinderne er blevet spurgt om de er undertrykte at man "ved" det.

Jeg er forvirret.

Post has shared content
Hvor findes der godt nok usmagelige mennesker. Christine Antorini, Annette Vilhelmsen, Bjarne Corydon, Morten Ziegler. Føj.

Post has attachment
Louise Schack Elholm medgiver, at antallet ikke er højt men, at det det alligevel drejer sig om 20 sager med mere en syv børn, hvilket også er ”mange sager at lovgive om”

Er der virkelig det? Er der virkelig besværet værd?

Post has attachment
Meget kan man beskylde Peter Skaarup for.

Hans søn, Jakob Dichow Skaarup, forsvarer til gengæld dødstrusler på Facebook.

Post has shared content

Så nu er det helt officielt - regeringen har sparet på samfundskritiske opgaver mod at kunne give skattelettelser. Sygeplejersker har fået stress for at vi kan bidrage mindre til det samfund, som de passer på. Lærere har fået stress for at at vi kan betale mindre i skat til det samfund, som de forbereder børn på at leve i. Sosu'er drøner rundt og har ikke tid til at passe dem, som var med til at lave det samfund, som nu demonteres.

Jeg betaler min skat med glæde. Jeg bliver ikke gladere af at betale mindre.

Post has attachment
Destin is one of those people who genuinely annoy other people - because he does stuff we all wished we could have done.

A few weeks ago he made an excellent video about the rolling shutter effect. And after having made two videos prior to the solar eclipse he of course made a video about the solar eclipse itself.

And it is just amazing.

Post has attachment
Når man kommer til Danmark og beder om vores beskyttelse og vores hjælp, så er det mindste, vi kan forlange, at man taler ét hundrede procent sandt. [...] Hvis man lyver, så skal man ikke være dansker, siger Inger Støjberg.

Og dét skulle komme fra hende?!

Post has attachment
det er sådan, at det kun er dem, der har råd til at købe en bil, der får glæde af det. Og hvis vi skal have råd til at købe en bil, skal vi betale mindre i skat siger Mia Due Christensen fra Liberal Alliance.

Med tanke på alle de biler som er på vejene, så må den forestilling, at den høje skat afholder folk fra at købe en bil, bedst kunne betegnes som en vrangforestilling.
Wait while more posts are being loaded