Profile

Cover photo
MAK-OBD Garage Equipment & Diagnostics
60 followers|56,461 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
Новиот напреден автомобилски дијагностички уред Launch X431 Pro 3 кој е развиен од Launch и врши целосна дијагностика на автомобили и целосна дијагностика на системи преку Bluetooth комуникација помеѓу Линк конекторот за податоци и паметниот мобилен терминал, ги има сите функции кои Launch X431 Pro ги поседува. Покрај тоа ги поддржува и тешките возила - камиони.

#launchtech #launchx431pro3 #x431pro3 #vehiclediagnostics #diagnostictool
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Golo CarCare кога е поврзан со возилото претставува еден вид црна кутија, бидејќи тој има способност да ги снима и зачува важните параметри кои се потребни за анализа на несреќата и причината што ја предизвикала. Тоа на истражувачите им ја олеснува истрагата, бидејќи тие имаат документирано образложение и причините кои довеле до несреќата. На овој начин се намалуват трошоците на експерти за безбедност, судски постапки, испитувања и други постапки. За компаниите кои изнајмуват возила безбедноста и сигурноста се најважните аспекти. Можноста да се виде километражата, колку гориво има во резервоарот, следната сервисна услуга, тековни информации за постоењето на дефект и многу е лесно откривањето на причинителите на дефектот. Golo CarCare има способност да ги утврди границите до кој ќе се користи возилото и кога возилото излегува од овие граници сопственикот на возилото ќе биде информиран. Исто така во реално време, можете да имате на ум каде што се наоѓа вашето возило, колку брзо се движи, колку километри се поминати, температура и многу други функции. Ако возачот брзо и агресивно го возе возилото Golo ќе ве извести. Golo CarCare исто така овозможува мониторинг на забрзување и забавување, прекумерна брзина и возење со голема брзина. Секогаш може да ја видите историјата на вашето возење со целосни информации за брзина, температура, брзина на моторот, просечната потрошувачка на гориво, вкупната потрошувачка на гориво на месец. Многу лесно можете да го видите начинот на возење без разлика дали тоа е агресивно, брзо или деструктивно возење. Овие извештаи се многу важни за родителите чии деца неодамна добиле дозвола за управување со возило. Golo CarCare конекторот во вашиот автомобил е и WiFi рутер чиј сигнал е постојано стабилен и обезбедува пристап до интернет на осум корисници во исто време. Ги поддржува сите мобилни уреди (лаптоп компјутери, таблети, паметни телефони итн) Покриеност: WCDMA стандард, ја покрива целата површина на возилото. При возење до 80 км/ч сигналот е постојано стабилен и до 100 метри со брзини до 5.6Mbps за праќање на податоци и до 21.6Mbps преземање на податоци од интернет. Приватната Golo CarCare WiFi мрежа може да биде заклучена со лозинка. Оваа функција е особено интересно за такси компании и компании за превоз на патници.
#golo #golocarcare #remotediagnostics #launchtech
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Magneti Marelli @ Automechanika Istanbul 2015

#makobd   #magnetimarelli  
1
Add a comment...
 
Launch X431 PAD Ⅱ (Official Video)

With an open Android operating system to give you a true tablet experience, you can install third party apps and software to your X431 Euro Pad II to fit your particular diagnostic needs. Launch the generation software suite, including OE-level access to Asian, European and Domestic applications for module coding, resets, relearns and bi-directional capabilities. The Pad II also supports the use of Launch extension modules such as Multimeter Scope Box, 4 Channel Oscilloscope, Sensor Simulator and Endoscope Inspection camera as optional extras.

The X431 Euro Pad II - the latest android based diagnostic tool from Launch! Boasting a robust, IP65 water, drop and dust resistant design that puts user intuitiveness above all else, the latest merge of vehicle diagnostics and tablet computing makes use of a revolutionary 10.1 inch, ultra-high resolution IPS touch screen with 150° viewing angle.

Contact Us:
https://www.facebook.com/messages/MAKOBD e-mail: mak2obd@gmail.com
phone call: 0038970242289

Follow Us:
https://www.facebook.com/MAKOBD
https://twitter.com/MAKOBD2
https://plus.google.com/+MakobdDiagnostics
http://www.pinterest.com/makobd
1
Add a comment...
 
The Magneti Marelli Flex is a diagnostic system with a built-in two channel high speed oscilloscope and multimeter VCI with standalone capability through a 3" screen. Full diagnostics include parameters, statuses, error codes, activations, encoding of components, technical schematics, reports and test recordings. The oscilloscope captures the waveform for acer PC analysis and comparison. Special functions for the Flex include the OK function, which is a simple and efficient activity selection; the Plus + function, which provides reference data for technicians; the Easy Fix function, which provides wiring diagrams and a service manual to guide the user step-by-step to the solution; and the Easy Scope Function, which features built-in benchmark parameters and a guide for automatic scope/multimeter configuration.
Video - https://youtu.be/EiZH-6ZW1Gk

https://www.facebook.com/MagnetiMarelliFlex
1
Add a comment...
 
Chiptuning Mercedes AMG GT

The Mercedes AMG GT S now comes with a twin-turbocharged 4.0-liter V8. With the focus on the driving experience the newest AMG gets a whopping output of 503 HP together with 650 Nm. More power is the right recipe for enjoying driving fun. And the chiptuning module is the best sports car ingredient making the Mercedes feel even more dynamic and sharper. When you press the starter button, chiptuning module give you breathtaking engine performance.

Together with the new PedalBox the AMG GT S offers the kind of acceleration that pushes you into your seat. Plus, a deep growl from the engine, so people will hear you coming long before they see you.
1
Add a comment...
 
Golo CarCare има многу широка примена. Може да се користи од страна на возачите, авто-дилерите, осигурителни компании, лизинг компании, компании кои изнајмуват возила, автосервиси, такси компании, курирска служба, служби за помош на патот, компанија со сопствен возен парк и многу други. Golo CarCare може да даде информации за состојбата на возилата, километражата, трошоци за одржување, сервисна евиденција на сите активности. Golo CarCare исто така може да ве потсети на следните сервисни услуги, датумот на истекот на осигурување и регистрација на возила. Golo CarCare постојано се грижи за вашето возило, во случај на дефект ќе ве извести вас и вашиот сервисер. Вашиот сервисер има сметка на iPublic серверот така што е во можност во секој момент да има увид во дефектот на вашето возило и фундаменталната историја на одржување.

Врз основа на мапа и GPS има способност да го снима возењето. Секогаш можете да го разгледате вашето возење, да ја погледнете точната траса во кое време и колку брзо сте возеле, колку километри сте поминале и за колку време. Вие исто така може да видите колку литри гориво сте потрошиле за тој пат и вашата просечна потрошувачка. Golo CarCare го проценува стилот на возење изразен како процент, графички приказ на температурата на моторот, брзината на моторот и брзината на возилото. Golo CarCare евидентира колку време вашиот автомобил работи во место и колку пати сте направиле пауза. Вашите информации за патувањето можете да ги споделите со вашите пријатели преку Фејсбук, Твитер, SMS итн.
#golo #launchtech #golocarcare #remotediagnostics #telematics
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Magneti Marelli Telematic Box

The “telematics box” is an electronic control unit that incorporates a phone module for the connection to communication networks, a module for vehicle “multi-constellation” satellite localisation (GPS, Galileo, Glonas systems) and a 3-axes accelerometer to detect acceleration and braking parameters.
 
As far as this device can, at the same, time detect vehicle position and operation data and send and receive information from outside the vehicle thanks to the GSM module, it is able to fulfil different functions and applications related to infomobility, safety and to the services associated with intelligent mobility management: insurance services area, fleet management, tracking, info-logistics, car pooling, e-call (the automatic emergency call in case of accident or vehicle overturning), e-toll (the telematic payment of motorway tools or other road services), tele-diagnostics (the remote monitoring of vehicle operation that allows a central infrastructure to identify possible breakdowns or anomalies) and the obtainment of information on car parks, limited traffic areas (ZTLs), traffic and road conditions. In terms of modularity and configurability, there are other personalisation options such as, for example, connection to external devices such as speakers and microphones, intelligent displays, smart card readers and EOBD modules.

Magneti Marelli’s “t-box” is available both for the OE world (Original Equipment) and for the aftermarket. In addition to the actual production of the device, as Magneti Marelli traditionally operates also on the aftermarket, it  can cover several aspects of the value chain in this area:  the company can also make available its capillary network of assistance and workshop, Magneti Marelli Checkstar, for box installation and maintenance, in addition to a multi-language help desk service.
#MagnetiMarelli #TelematicBox #Checkstar #telematics #remotediagnostics
1
Add a comment...
 
Launch Golo Carcare with Launch X431 PAD II

Launch X431 PAD II in combination with Golo CarCare help to make our life more convenient. How does the Golo and X431 PAD work? This video will tell you! Vehicle alert, remote diagnostics, promotion ads, make an appointment in advance and so on, all help to make our life more convenient.

Contact Us:
https://www.facebook.com/messages/MAKOBD e-mail: mak2obd@gmail.com
phone call: 0038970242289

Follow Us:
https://www.facebook.com/MAKOBD
https://twitter.com/MAKOBD2
https://plus.google.com/+MakobdDiagnostics
http://www.pinterest.com/makobd
1
Add a comment...
 
Delphi DS350 Vehicle Diagnostic Tool

Based on a semi-rugged convertible PC, Delphi’s DS350E package provides high level capability for an extensive range of makes and models. Featuring a rotating 10” screen, the technician can use the tool in tablet mode to diagnose a vehicle. Then by simply rotating the screen, it converts back to a regular laptop with the benefit of a keyboard to search through technical data and more.

#delphi   #delphidiagnostics   #vehiclediagnostics   #delphids350  
1
Add a comment...
 
SAME POWERFUL MAXISYS MS908 SOFTWARE, AT AN AFFORDABLE PRICE

MAXISYS MINI MS905 - Closely emulating powerful OEM functionality, the MaxiSystem is an industry first of its kind. Purchase a MaxiSys Mini MS905 and receive a CONNECTOR KIT. These connectors allow all MaxiSys Mini MS905 users to access 1996-2001 vehicles for body, chassis, and information/communication modules that cannot be accessed through the OBD-II connector. Optional digital inspection scope and 4-channel lab scope available.
#autel #maxisys #maxisysmini #maxisysms905 #vehiclediagnostics
1
Add a comment...
 
Чиптјунинг BMW X4 со чиптјунинг модул каде се зголемува максимално моќноста на моторот до 313 КС и максимален вртежен момент до 690 њутн метри. Порастот на моќноста совршено се вклопува со поспортски карактеристики на педалот за гас благодарение на уредот за тјунинг на педалот за гас.

Добивките кај BMW X4 xDrive 35d 313 КС, 630 Nm се следни:
- Плус 30 коњски сили.
- Плус 60 Nm вртежен момент.

#chiptuning #makchip #bmw #bmwx4 #чиптјунинг
 ·  Translate
1
Add a comment...
Contact Information
Contact info
Mobile
0038970242289
Email
Story
Tagline
Diagnostic for passenger and commercial vehicles, sales devices for auto diagnostics, chiptuning, software, education and training
Introduction
Automotive Garage Equipment

The device for auto diagnosis is an excellent tool for car repair and auxiliary device to mechanic to repair vehicle. Devices for auto diagnostics are numerous and different market price depending on the model, size and various functions.
Auto diagnosis device is a unit in which you should consider investing if you are automotive technician or even owning a car. Maybe the only difference between the two is a professional automotive technician will require professional diagnostic device as the owner of the car will have a basic unit for diagnostics only for a certain type of vehicle.
We have the right equipment for you with competitive prices and different models.