Profile

Cover photo
Maja Christensen
Works at FK Distribution
Attended Handelsskolen Ishøj og Taastrup
45 followers|12,601 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Have her in circles
45 people
Dan Bohmann's profile photo
Alexandra Nauditt's profile photo
Daniel Robert's profile photo
Marie Green's profile photo
Jonathan Lakes's profile photo
Lars Steenberg's profile photo
Anders Dahl's profile photo
Morten Bergen's profile photo
Roberto Weesnetwat's profile photo

Maja hasn't shared anything with you.

People are more likely to share with you if you add them to your circles.

People
Have her in circles
45 people
Dan Bohmann's profile photo
Alexandra Nauditt's profile photo
Daniel Robert's profile photo
Marie Green's profile photo
Jonathan Lakes's profile photo
Lars Steenberg's profile photo
Anders Dahl's profile photo
Morten Bergen's profile photo
Roberto Weesnetwat's profile photo
Work
Occupation
Traficker - skabe trafik og konverteringer
Skills
søgemaskine optimering, online markedsføring, sociale medier, A/B tests, Lean analytics, Google Adwords, Google Analytics, Photoshop, WordPress, SiteCore, Tekstforfatter, Content manager, HTML programmering, CSS programmering
Employment
 • FK Distribution
  Traficker, 2012 - present
  Brugeranalyse, søgemaskine optimering, online markedsføring, sociale medier, A/B tests, Google Adwords, Google Analytics, Facebook kampagner og opsætning, SiteCore
 • MinReklame ApS
  Webkoordinator, 2009 - 2012
  Søgemaskineoptimering, markedsføring i søgemaskiner og sociale medier, brugermarkedsføring samt at hjælpe til i driften og it-afdelingen.
 • MinReklame ApS
  Driftsansvarlig, 2006 - 2009
  Ledelse af den daglige drift, vedligeholdelse af it udstyr, opdatering og kvalitetssikring af hjemmesider, modtagelse af grafisk materiale, budgetstyring, sikring af at nyhedsbreve kommer frem, programmering i PHP, MySQL, HTML, CSS bl.a. i forbindelse med kampagner, brugersupport, kundepleje, indkøb af kontorartikler samt edb udstyr, konvertering af grafisk materiale.
 • MinReklame ApS
  Driftsmedarbejder, 2004 - 2006
  Programmering af CMS system i HTML, CSS, JavaScript, PHP og MYSQL samt småprogrammering, grafikkonvertering, udarbejdelse af grafik til nyhedsbreve og kampagner, udarbejdelse af kampagnesider, sikre modtagelse af grafisk materiale, sikre digital distribution af tilbudsaviser, indsættelse af elementer i nyhedsbrev samt teknisk brugersupport internt og eksternt.
 • Danmarks Radio
  Webprogrammør, 2003 - 2003
  Udarbejdelse af et CMS system for DR til brug til dokumentation og kommunikation af System- og drift afdelingens opgaver. Derudover udarbejdelse af dokumentation for systemet. Det blev programmeret i ASP/VB-script samt gjort brug af Access database.
 • Statens Informationstjeneste
  Webprogrammør, 2002 - 2002
  Programmering i PHP, ASP, HTML, CSS og XML samt arbejd med databaserne MySQL og Access. Arbejdsopgaverne omhandlede open source, Community Management og W3C standarder.
 • Munkebo Rådhus
  Kontorelev, 1996 - 1998
  Ligning af personskat og erhvervsskat, inkasso, vurdering, folkeregister, telefonomstilling, post, EDB, indkøb og forsikring, løn og personaleforhold samt bogholderifunktioner herunder kontoplaner, budget og regnskab. Kunderådgivning og brugen af administrative systemer var en stor del af jobfunktionen.
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Maja Christensen - Traficker
Introduction
Jeg er født i 1975 og er opvokset i Munkebo på Fyn. I 2002 flyttede jeg til København og bor i dag i Rødovre sammen med min dejlige kæreste.


Education
 • Handelsskolen Ishøj og Taastrup
  System-Programmering-Netværk, 2003 - 2003
  Systemudvikling, Virksomhedsfag – med organisation og IT jura, programmering (C++, ASP, APS.net, VB.net, ADO.net, HTML, CSS, XML, JavaScript, VBScript, SQL, Access og webservices), Operativsystemer og netværk med anvendelse af Cisco udstyr, Projektledelse (med MS Projekt) samt kariereplanlægning og teambuilding. Desuden bestod kurset af 3×2 ugers praktik hvor der blev udviklet et CMS system for DR, til dokumentation og kommunikation af System- og drift afdelingens opgaver.
 • Københavns Universitet
  Datalogi studiet, DIKU, 2002 - 2003
  Programmering: Latex og SML. Derudover gav studiet kendskab til brugen af programmer i Linux miljø. Afbrød uddannelsen af personlige grunde.
 • IT-Akademiet A/S – Odense
  Mobile Internet Developer, 2001 - 2002
  Fag: Grundlæggende internetteknologier, Webudviklingsprocessen, Udvikling af webdokumenter, Java-programmering og WAP. Programmering: WML, WMLScript, HTML, PHP, Java, JSP, Servlets og MySQL. Uddannelsen blev afsluttet med 2×4 ugers praktik.
 • EDB-Skolen – Tietgen-Skolen Odense
  Datamatiker, 1998 - 2000
  Fag: Virksomhedens systemer, Systemkonstruktion, Teknologi, Videregående systemudvikling, Java, og Intranet. Programmering: C++, Java, ASP, SQL, Access, OOA og OOD. Uddannelsen bestod desuden af 2 projektopgaver samt en hovedopgave, som blev udarbejdet i samarbejde med en virksomhed. Hovedopgaven omhandlede indførelse af en web-løsning i en offentlig virksomhed, hvor der blev lagt vægt på det menneskelige aspekt omkring udvikling, indførelse og vedligeholdelde af web-løsninger.
 • Tietgen-Skolen Odense
  HHX, 1995 - 1996
  Fag: Regnskabslære og virksomhedsøkonomi (B), Dansk og international erhvervsret (C), International handel (B), Informationsbehandling med organisation (B), Tysk (A) og Markedsføring (A). Uddannelsen omhandlede også brugen af windows og Microsoft Office samt systemudviking i mindre grad.
 • Odense Tekniske Skole
  HTX, 1993 - 1995
  Fag: Teknologi (B), Procesteknik (B), Matematik (A), Fysik (B), Kemi (C), Biologi (C), Dansk (A), Engelsk (A), Tysk (B), Samfundsfag (C) og Erhvervsøkonomi (C). Udarbejdelsen af tekniske rapporter og manualer var en stor del af uddannelsen.
 • Odense Tekniske Skole
  Erhvervsuddannelsen, 1992 - 1993
  Fag: Matematik (udvidet), Naturfag (udvidet), Dansk (A), Engelsk (B), Kommunikation, Proces, EL, Byg, Maskin, Informationsteknologi og virksomhed, Informationsteknologi og samfund, Førstehjælp, Arbejdsmarkedsforhold, Værkstedsteknik og Svagstrømsteknik. Uddannelsen gav mig bl.a. et kendskab til svagstrømsteknik samt brugen af programmer i et dos-miljø.