Profile cover photo
Profile photo
Maisarah Mimo
About
Posts

Post has attachment
Bawa pergi
Move on je lah.  Hai. Malam ni aku free hadap blog. Lama jugalah aku tak balik rumah. Bulan 1 masa cuti sem baru balik. Tadi aku call dan adik last aku cakap rindu aku. hahahah. Alahai arifff rindu juga :') Macam ni lah hidup anak perantauan. Lagipun aku be...

Post has attachment
Minggu koyak
"Keep reading and reading." Hai. Sejak 2,3 minggu ni. Aku koyak betullah dengan semua orang. Last week sebab ketua tak bertauliah dengan manusia yang nak condemn kitaorang tu. Minggu ni lain pula cerita. Btw, aku emosi gila masa tulis previous entry. Hahah ...

Post has attachment
Stories of the week.
"Keep smiling and sharing the good vibes!"  Hai kawan-kawan. Dah 15 hari aku tinggalkan blog. Tak ada masa lah awak nak post. This week is hectic week. Mehhh. Dengan project lagi tak siap. Anyway, wish us all the best for presentation. Hihi. Baru lepas pres...

Post has attachment
Berkat
"Siapa yang nak ilmu sekarang." Assalamualaikum. Hai korang, lama bebenor aku tak update entry baru. My life is busy right now lah. Biasalah student busy dengan project/assignment. Alhamdulilah pada tengah hari ni aku dapat spend time nak menaip. Banyak tau...

Post has attachment
Hiding pain
Doa mak sangat berkat :') Hi. Heaven sungguh semalam dengan harini kelas cancel. Sujud syukur weh hahahah. Semalam first time aku pergi kelas sorang-sorang. Haha Kawan aku tak sihat, so dia tak datanglah kelas. Aku memang menung jap sebab esok kepishangan s...

Post has attachment
Mid-Sem break!
"Have a good morning people!" Hi people. Alhamdulilah, aku selamat sampai semalam. Barai jugalah. Dah lah kau first time naik bas luar. Adehh pengalaman mematangkan duhhh. Roomate aku katanya tak jadi balik. Dah tu inform lah awal-awal. Aku memang nak nangi...

Post has attachment
Perhati
"Baby, I'm dancing in the dark." Hi people. Dah lama dah nak story. Benda ni bukan aku sorang je yang alami. Berlaku juga dekat housemate aku. Perkara yang aku nak share story ni bukanlah kali pertama pun aku alami. Dari matriks pun dah ada cuma matriks ni ...

Post has attachment
Tuduh
"One day, I'll be there." Hi. Memandangkan rumah tak ada sesiapa. Bolehlah aku nak bercerita. Aku nak cakap pasal group assignment. Secara jujurnya, aku memang tak suka kalau dorang tak reti nak lontarkan idea atau apa-apa cadangan. Takkan nak spoonfeed kot...

Post has attachment
Be strong.
"Aim the good things." Hello semua. Rindunya nak post entry banyak-banyak macam dulu. Petang khamis ni aku free, kelas cancel weh. Heaven teruk. Semalam kuliah math pun cancel. Sebenarnya aku cuak lah juga sebab final dah nak dekat. Tapi test 1 lagi dekat. ...

Post has attachment
Semangat
Hai korang. Alhamdulilah petang ni aku rasa nak menaip pula blog. Walaupun aku tengah mengantuk tahap extreme ni tapi aku gigihkan juga. Entry kali ni penting sikit. Aku nak cakap cikgu Dinamika aku baru je meninggal semalam. Sedekahkan al-fatihah kepada be...
Wait while more posts are being loaded