Profile cover photo
Profile photo
MYN Makelaars
14 followers -
Over ons
Over ons

14 followers
About
Posts

Post has attachment
Handige starters opgelet!

De Rodenbachstraat 13 is een verassend ruime tussenwoning in het centrum van Etten-Leur. De woning bevindt zich in de aantrekkelijke wijk "Banakkers 1" en is gebouwd op een perceel van 147m2 eigen grond.

Mede door de interessante prijs is deze woning uitermate geschikt voor de handige starter of doorstromer!

Kijk voor meer informatie op onze website of maak direct een afspraak voor een bezichtiging via 076-760 28 46.

http://www.mynvastgoed.nl/woning/rodenbachstraat-13/
Add a comment...

Post has attachment
**BINNENKORT IN DE VERKOOP**

Binnenkort start de renovatie van deze jaren 20 villa in Breda!

Houd voor meer informatie onze website goed in de gaten.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Nieuw in de verkoop!

Veldweg 29 te Etten-Leur

De Veldweg 29 is een goed onderhouden geschakelde woning, gelegen op steenworp afstand van het gezellige stadshart van Etten-Leur. De woning bevindt zich in de populaire woonwijk “Klein Sander” en is gebouwd op een perceel van 160m2 eigen grond.

In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals aan basisschool, kinderopvang, dokterspraktijk en natuurlijk de vele winkels en horecagelegenheden die het stadshart te bieden heeft.

Kijk voor meer informatie op onze website of plan direct een bezichtiging in via 076-760 28 46 of stuur een email naar info@mynvastgoed.nl

http://www.mynvastgoed.nl/woning/veldweg-29/
Veldweg 29
Veldweg 29
mynvastgoed.nl
Add a comment...

Post has attachment
Onze etalage is weer up to date! Veel verkocht dus nieuw aanbod is welkom
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Veranderingen op de hypotheekmarkt!

Vanaf 1 juli 2015 kun je minder lenen voor een woning. Dat geldt voor bijna iedereen en voor bijna elke inkomenssituatie. Denk je na over het aanschaffen van een huis? Dan is het belangrijk om voor 1 juli in actie te komen!

Vanaf 1 juli 2015 kan er minder geleend worden dan nu. Dat komt doordat er vanaf dat moment met lagere financieringslastpercentages gerekend moet worden als de hypotheekrentes onder de 3,5 procent liggen. Financieringslastpercentages worden gebruikt om te berekenen wat, op basis van je inkomen, jouw maximale maandlasten kunnen zijn. Hoe lager dit percentage, hoe minder je kunt lenen.

Ook veranderen de regels met betrekking tot de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Op 1 juli 2014 is het grensbedrag voor het kopen van een woning met NHG omlaag gegaan naar €265.000. Op 1 juli 2015 daalt de bovengrens verder naar €245.000. Omdat dit bedrag inclusief alle bijkomende kosten is, geldt dat vanaf 1 juli een woning maximaal €231.132 mag kosten. Tot 1 juli is dit nog €250.000.

Neem voor meer informatie over de veranderingen op de hypotheekmarkt contact op met uw financieel adviseur. Of kijk op:

http://www.rijksoverheid.nl/…/koopw…/nieuwe-regels-hypotheek
Add a comment...

Post has attachment
In een op traditionele wijze gebouwde kantoorgebouw aan de Bredaseweg (Parklaan) in Etten-Leur bieden wij diverse kantoorunits aan. U kunt units huren die variëren tussen de 19m2 en 29m2 groot. In overleg is het mogelijk om grotere units te creëren.

Het gebouw is gelegen op 850 meter vanaf de snelweg A58 (Breda – Etten-Leur – Roosendaal). Binnen 10 minuten vanaf het kantoorgebouw is de A16 richting Rotterdam te bereiken en via Roosendaal is de weg richting Zeeland te volgen.

Het kantoorgebouw is ook met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Op 50 meter afstand van het gebouw bevindt zich een bushalte. Ook vanaf het treinstation van Etten-Leur is het gebouw met de bus makkelijk te bereiken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.
UNITS TE HUUR
UNITS TE HUUR
mynvastgoed.nl
Add a comment...

Post has attachment
Nieuw in de verkoop!
Torenvalk 61B te Etten-Leur
De Torenvalk 61B is goed onderhouden eengezinswoning in de wijk “Hooghuis”. De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. De woning is gelegen op een perceel van 119m2 eigen grond en heeft een onderhoudsvriendelijke achtertuin gesitueerd op het noordoosten. Binnen enkele fietsminuten bent u in het gezellige centrum van Etten-Leur terwijl de uitvalswegen richting de A58 ook binnen handbereik liggen. Vanwege de diverse scholen in de directe omgeving is de woning uitermate geschikt voor jonge gezinnen die nieuw zijn op de woningmarkt.
Plan snel een bezichtiging met ons of kijk voor meer informatie op de website!
Torenvalk 61B
Torenvalk 61B
mynvastgoed.nl
Add a comment...

Post has attachment
In prijs verlaagd!

PERPIGNANLAAN 49 te Eindhoven

Een bod uitbrengen kan nu vanaf €149.000,-

http://www.mynvastgoed.nl/woning/perpignanlaan-49/
Perpignanlaan 49
Perpignanlaan 49
mynvastgoed.nl
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded