Profile cover photo
Profile photo
MVN Architecten
8 followers
8 followers
About
Posts

Welkom op de nieuwe Google+ pagina van MVN architecten! Hieronder een woordje uitleg over wie we zijn.

"MVN architecten" is een burgerlijke vennootschap, opgericht in 2005 door architect Martine Van Noten, zelf werkzaam als zelfstandig architect sinds 1986. Na wijziging van de statuten, conform de wet Laruelle, werd ook de vennootschap in 2008 opgenomen op de tabel van de Orde van Architecten.

"MVN architecten" staat voor een professioneel team van enthousiaste (ir)architecten en medewerkers. Continue vorming en opleiding liggen aan de basis van onze kwalitatieve dienstverlening. Daarnaast omringen wij ons met diverse specialisten uit specifieke vakgebieden binnen het bouwgebeuren om op die manier een optimaal resultaat aan te bieden. "MVN architecten" leidt en coördineert deze samenwerking, waardoor de integrale aanpak resulteert in een coherent en uitvoerbaar plan. Correcte planning, timing en kostenbeheersing zijn hierbij steeds onze streefdoelen, duurzaamheid onze leidraad. Door onze betrokkenheid en actieve rol staan wij, "MVN architecten", borg voor een goed ontwerp en kwalitatieve uitvoering en worden wij zo de ideale bouwpartner.

"MVN architecten" garandeert een goede begeleiding: we volgen samen met u het volledige parcours van uw project vanaf het schetsontwerp tot en met de oplevering. Bovendien hebben wij ervaring met zowel privéprojecten als opdrachten voor openbare besturen (zie onze opname in pool Vlaams Bouwmeester). 
Add a comment...

Post has attachment
Hier zie je enkele van onze realisaties
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Onze realisaties
49 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded