Profile cover photo
Profile photo
MM The Woodstore
2 followers -
Iedere vloer wordt voor jou op maat gemaakt.
Iedere vloer wordt voor jou op maat gemaakt.

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Een visgraat vloer is hartstikke populair! Zeker deze grote maat.
De vloer is prachtig grijs geolied, zodat de vloer een lichte tijdloze basis is voor een modern en sfeervol interieur.
Bekijk meer door op onderstaande link te klikken.
Add a comment...

Post has attachment

Showroom open:
woensdag t/m zaterdag
10:00 - 17:00 uur

We nemen graag de tijd voor je. Om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd hebben adviseren we een afspraak te maken.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Als je je gaat oriënteren voor de aanschaf van een houten vloer dan wil je een eerlijk advies en uiteindelijk een vloer die echt bij jouw wensen en leven aansluit. Wij helpen jou bij het vinden van die vloer!
http://bit.ly/2hzg8LC
Add a comment...

Post has attachment
Deze heerlijke vloer ligt in visgraat patroon. Dit is al lang niet meer ouderwets of iets wat alleen in klassieke woningen wordt geplaatst. Ook in een nieuwbouwwoning met vloerverwarming kan een visgraat vloer worden geplaatst. Deze vloer heeft grote noesten die niet gestopt (gevuld) zijn. Hierdoor krijgt een vloer een fijne stoere uitstraling. Ook is het eiken geschaafd, waardoor het hout een authentieke uitstraling krijgt.
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wij maken houten vloeren op maat. Helemaal naar jouw wens, kleur en uitstraling. Nergens anders verkrijgbaar! Unieke vloeren. Eigen collectie.

Geen zin in een vloer die ook al bij jouw buren ligt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken een vloer speciaal voor jou op maat. Geheel naar jouw wens en specifiek voor jouw interieur.

Wij zijn een specialist in ons vakgebied en bieden alles wat met een houten vloer te maken heeft. Van ondergrond tot en met onderhoud.

Kom je een keer langs in onze showroom in Scheveningen? #welkom!

http://www.mmthewoodstore.nl

#welkom #scheveningen #nederland #webshop #rubiomonocoat #glue #with #Bona #natural #colors #craftsmanship #oak #oakflooring #woodfloors #mmthewoodstore #denhaag #largefloor #duoplank #eikenhout #eikenhoutenvloer #custommade #opmaatgemaakt #uniekevloeren #eiken #interior #custommade #floors #denhaag #houtenvloer #houtenvloeren #woodstore #thewoodstore #letsmakeityours
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded