Profile cover photo
Profile photo
MFauzilkamil Zinedine
561 followers
561 followers
About
MFauzilkamil's posts

Post has attachment
Atas permintaan rakan2 GEEK sekalian... 
Kami buka koleksi limited edition baru ni. INI PRE-ORDER...
Harga kawan2, murah2 je, takde GST supaya korang boleh beli dua tiga helai sorang.

Tshirt kualiti tiptop Gildan Ultra. 
Harga RM35 (tak termasuk pos). 
Kalau nak poslaju, tambah la RM6 je

!! PRE-ORDER dibuka hingga 7 DISEMBER 2015 sahaja !!
Cara nak buat pesanan simple je...
Sila Whatsapp "BAJU SERVERFARM" ke +60133483013
Sila Whatsapp "BAJU SERVERFARM" ke +60133483013
Sila Whatsapp "BAJU SERVERFARM" ke +60133483013
Sila Whatsapp "BAJU SERVERFARM" ke +60133483013

PERHATIAN: Sila ambil maklum, bahawa stok warna ni tak banyak. Jadi, semua warna & saiz ni bergantung kepada kesediaan stok dan kepantasan anda membuat pesanan & bayaran. Jika stok warna dan saiz tersebut dah habis, maka kami akan beritahu supaya anda boleh pilih untuk tukar warna yang available sahaja...
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-29
8 Photos - View album

Post has attachment
mcm best je font ni...

Post has shared content
{{ PELUANG PEKERJAAN DALAM PEMBANGUNAN SISTEM MAKLUMAT }}

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Saya seorang Software Engineer yang berpengalaman membangunkan pelbagai sistem maklumat dari sistem mudah yang menguruskan data hinggalah kepada sistem yang kompleks untuk tujuan automation, remote control dan remote monitoring. Saya juga berpengalaman membangunkan sistem yang digunakan oleh jabatan-jabatan kerajaan dan syarikat-syarikat besar yang dikenali ramai. Nama saya memang dikenali oleh pelanggan-pelanggan dari jabatan-jabatan kerajaan dan syarikat-syarikat swasta yang berpuas hati dengan hasil kerja saya. Beberapa tahun lepas, saya telah sengaja berdiam diri dari system development, sengaja lari dari bidang utama kemahiran saya ini hingga menyebabkan ramai rakan dan pelanggan tertanya-tanya dan tercari-cari. Adakah APOGEE telah bosan dengan Software Development yang menjadi jiwanya itu?? Sesungguhnya saya sebenarnya hanya sedang berehat dan berseronok dengan melakukan perniagaan lain yang lebih kepada hobi saya dalam design dan silkscreen printing bagi mengumpulkan kekuatan modal untuk projek ini. Alhamdulillah, hari ini peluang tersebut telah terbuka untuk saya dan anda... maka rebutlah peluang itu

Untuk makluman, saya sedang MEREKRUT dan MENGUMPULKAN team member baru untuk Projek-projek System Development yang agak mencabar minda dan fizikal. Sila LIKE, SHARE, serta maklumkan adik-beradik, saudara mara yang berminat dan sedang mencari kerja di sekitar kampung Pandan, KL.. Sila PM saya pada kadar segera. kriteria yang saya perlukan:
1. Minat Komputer dan programming serta biasa dengan tools pembangunan open source. (Linux, Vim, Netbeans, Git, Apache, MySQL, PostgreSQL, PHP, HTML, Javascript, AJAX, Inkscape, GIMP dan sewaktu dengannya)
2. Pemikiran positif, terbuka dan mampu menyelesaikan masalah dengan kreatif. (latihan anda untuk menjadi Life-HACKERS)
3. Rajin, tekun dan fokus dalam menyelesaikan masalah
4. Mempunyai asas yang kukuh dalam pembangunan sistem maklumat.
5. GEEK yang minat software development hingga sanggup layan coding tanpa mengira waktu.
6. Mahu belajar, boleh diajar dan cepat belajar.
7. Passionate dalam apa yang dilakukan

Apa yang anda akan dapat?.... ILMU DAN KEMAHIRAN PEMBANGUNAN SISTEM YANG TIDAK MUNGKIN DIPEROLEHI DI TEMPAT LAIN, PENGALAMAN BEKERJA DALAM TEAM PEMBANGUNAN PERISIAN YANG MENYERONOKKAN, GAJI YANG LUMAYAN DAN PELUANG YANG CERAH DIMASA HADAPAN

Jika anda fikir anda layak dan mahu menyertai team saya, Persiapkan CV anda, sila hubungi saya pada kadar segera... 0192859499 call/sms/whatsapp ~ APOGEE

Sila LIKE, SHARE, serta maklumkan adik-beradik, saudara mara yang berminat dan sedang mencari kerja di sekitar Kampung Pandan, KL... Sila PM Page saya APOGEEK Creative Solutions jika ingin mendapatkan maklumat lanjut.

Sila bertindak segera kerana peluang ini tidak akan dibuka lagi setelah cukup team member yang saya perlukan. Terima Kasih.
Photo

Post has attachment
{{ PELUANG PEKERJAAN DALAM PEMBANGUNAN SISTEM MAKLUMAT }}

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Saya seorang Software Engineer yang berpengalaman membangunkan pelbagai sistem maklumat dari sistem mudah yang menguruskan data hinggalah kepada sistem yang kompleks untuk tujuan automation, remote control dan remote monitoring. Saya juga berpengalaman membangunkan sistem yang digunakan oleh jabatan-jabatan kerajaan dan syarikat-syarikat besar yang dikenali ramai. Nama saya memang dikenali oleh pelanggan-pelanggan dari jabatan-jabatan kerajaan dan syarikat-syarikat swasta yang berpuas hati dengan hasil kerja saya. Beberapa tahun lepas, saya telah sengaja berdiam diri dari system development, sengaja lari dari bidang utama kemahiran saya ini hingga menyebabkan ramai rakan dan pelanggan tertanya-tanya dan tercari-cari. Adakah APOGEE telah bosan dengan Software Development yang menjadi jiwanya itu?? Sesungguhnya saya sebenarnya hanya sedang berehat dan berseronok dengan melakukan perniagaan lain yang lebih kepada hobi saya dalam design dan silkscreen printing bagi mengumpulkan kekuatan modal untuk projek ini. Alhamdulillah, hari ini peluang tersebut telah terbuka untuk saya dan anda... maka rebutlah peluang itu

Untuk makluman, saya sedang MEREKRUT dan MENGUMPULKAN team member baru untuk Projek-projek System Development yang agak mencabar minda dan fizikal. Sila LIKE, SHARE, serta maklumkan adik-beradik, saudara mara yang berminat dan sedang mencari kerja di sekitar kampung Pandan, KL.. Sila PM saya pada kadar segera. kriteria yang saya perlukan:
1. Minat Komputer dan programming serta biasa dengan tools pembangunan open source. (Linux, Vim, Netbeans, Git, Apache, MySQL, PostgreSQL, PHP, HTML, Javascript, AJAX, Inkscape, GIMP dan sewaktu dengannya)
2. Pemikiran positif, terbuka dan mampu menyelesaikan masalah dengan kreatif. (latihan anda untuk menjadi Life-HACKERS)
3. Rajin, tekun dan fokus dalam menyelesaikan masalah
4. Mempunyai asas yang kukuh dalam pembangunan sistem maklumat.
5. GEEK yang minat software development hingga sanggup layan coding tanpa mengira waktu.
6. Mahu belajar, boleh diajar dan cepat belajar.
7. Passionate dalam apa yang dilakukan

Apa yang anda akan dapat?.... ILMU DAN KEMAHIRAN PEMBANGUNAN SISTEM YANG TIDAK MUNGKIN DIPEROLEHI DI TEMPAT LAIN, PENGALAMAN BEKERJA DALAM TEAM PEMBANGUNAN PERISIAN YANG MENYERONOKKAN, GAJI YANG LUMAYAN DAN PELUANG YANG CERAH DIMASA HADAPAN

Jika anda fikir anda layak dan mahu menyertai team saya, Persiapkan CV anda, sila hubungi saya pada kadar segera... 0192859499 call/sms/whatsapp ~ APOGEE

Sila LIKE, SHARE, serta maklumkan adik-beradik, saudara mara yang berminat dan sedang mencari kerja di sekitar Kampung Pandan, KL... Sila PM Page saya APOGEEK Creative Solutions jika ingin mendapatkan maklumat lanjut.

Sila bertindak segera kerana peluang ini tidak akan dibuka lagi setelah cukup team member yang saya perlukan. Terima Kasih.
Photo

Post has attachment
Photo

Post has shared content

Post has shared content

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded