Profile cover photo
Profile photo
METMEER e-commerce & online marketing
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
Offline en online kunnen niet meer los van elkaar gezien worden. De consument 2.0 heeft de behoefte aan een consistente winkelervaring.

Waar een webshop eerst als aanvulling werd gezien op een offline winkel, lijkt het tij nu te keren. Wordt offline in de toekomst een aanvulling op online? Giganten als Coolblue zijn er al groot mee geworden.
Add a comment...

Post has attachment
Usability & website design gaan over versimpeling. Waarom blijven websites het hun bezoeker dan zo moeilijk maken?

Maar misschien is het wel goed om die luie bezoeker eens flink aan het werk te zetten. Stel hun cognitieve capaciteiten op de proef met paginavullende teksten, verborgen menu's en onvindbare knoppen.
Add a comment...

Post has attachment
Google is opnieuw aan het testen geslagen. Na het verdwijnen van de betaalde advertenties aan de rechterkant, wordt er nu getest met andere labels bij de AdWords advertenties.

Wat zou de reden van Google hiervoor zijn?
Add a comment...

Post has attachment
Onze ontwikkelaar Stevie heeft een droom. Een droom om een volledig functionerende spraakrobot in Magento te bouwen.

Deze droom lijkt zo langzaam aan werkelijkheid te worden. Momenteel is hij namelijk aan het zwoegen om een spraakassistent op 'Tangencenter.nl' te implementeren. Benieuwd wat daarbij komt kijken? Lees dan zijn nieuwe blog!
Add a comment...

Post has attachment
Onze online marketeers zijn opgewekt. Maandenlang bedierf 'referral spam' (ook wel verwijzende spam genoemd) de statistieken in Google Analytics. Het vooraf instellen én het continu aanpassen van filters leek de enige oplossing te zijn. Dit is nu verleden tijd!
Add a comment...

Post has attachment
Het gaat er niet om of je wat zegt, maar vooral om wat je zegt'.

Schrijven van authentieke en unieke content blijft belangrijk, zowel voor de vindbaarheid in Google als voor de bezoekers op je website.

In het blog van deze week: 5 tips om te scoren bij Google en je bezoekers!
Add a comment...

Post has attachment
Wist je dat kwaadwillende websites jouw microfoon kunnen activeren en alles af kunnen luisteren wat jij zegt rondom je computer? En dat zelfs als je de site allang hebt verlaten!

Door misbruik te maken van Bugs in Google Chrome word jij dus gewoon afgeluisterd. Lees meer hierover en over andere problemen + oplossingen bij het ontwikkelen van spraakassistentie op het web.
Add a comment...

Post has attachment
Waarschijnlijk ben je wel bekend met Siri, de spraakassistent op de iPhone. Siri begrijpt je en doet wat jij zegt. Super handig op je telefoon!

Maar waarom wordt er nog zo weinig gebruik gemaakt van spraaktechnologie op het web? En zou het mogelijk zijn om zo'n spraakassistent voor jouw webshop in te zetten?
Add a comment...

Post has attachment
CONFIRMED. Google toont nu 4 topadvertenties & alle tekstadvertenties aan de rechterkant verdwijnen!

Lees hier wat er nog meer veranderd is, waarom Google hiervoor gekozen heeft en wat de gevolgen zijn voor jouw bedrijf.
Add a comment...

Post has attachment
Onze ontwikkelaar Stevie is momenteel bezig met een enorm interessant afstudeeronderzoek over intelligente online spraakassistentie. Zou het kunnen dat wij binnenkort door robots worden geholpen in plaats van mensen?

In deel 1 van deze driedelige serie worden de meest actuele ontwikkelingen op dit gebied besproken.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded