Profile cover photo
Profile photo
Lynda Che Lah
36 followers
36 followers
About
Posts

Post has attachment
Bercuti Ke Krabi ~ Mudah Mencari Makanan Halal di Krabi
Assalamualaikum.... Ampun maaf dipinta sebab sekali lagi delay kisah travel Lynda. Entahlah.. Kadang-kadang idea mencurah-curah tapi masa cemburu pula. Balik kerja dah penat mana urus rumah dan anak-anak, malam mata pun cepat mengantuk. Yang cuba Lynda cepa...
Add a comment...

Post has attachment
Arrange trip Korea dengan harga yang berpatutan
Add a comment...

Post has attachment
Bercuti Ke Korea dengan Traveloka
Assalamualaikum... Korea! Salah satu tempat idaman hati. Sebab tengok RunningMan tu, Ya Allah! Cantiknya lah Korea ni. Qoid pun suka Korea. Dia pernah tanya, Ibu, bila kita nak pergi Korea? Tapi sebelum lulus nak pergi Korea, kita kena pandai makan makanan ...
Add a comment...

Post has attachment
Flower Chimp Mengakhiri Tahun 2018 dengan Kempen Berganda
Assalamualaikum... Siapa yang tak suka bunga kan? Kalau Lynda dapat bunga mesti senyum
sampai telinga. Tambahan pula yang digubah cantik dan dihantar secara
tiba-tiba. Suprise!!! Malu ada, suka lagilah ada kan. Tapi zaman sekarang ni,
bukan perempuan je yan...
Add a comment...

Post has attachment
Qhalif Umar ~ 4 Tahun 8 Bulan ~ Free Diapers
Assalamualaikum... November dah. Dan yang nak dikenang November ni adalah kejayaan untuk membebaskan Qhalif Umar daripada pampers .. Dan memang patut celebrate.. .Eh.....Kejayaan besar kan..hehe.. Hari ni genap usia Qhalif 4 tahun 8 bulan. Dan 1 November ha...
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum... Last entry was on 26 Oct for hotel review! Mana janji-janji manismu Lynda untuk konsisten menulis pasal Krabi? Haha...Sebulan dah berlalu sejak entri terakhir. Malas ke apa tak tahu.. Yang tau, tak berkesempatan. Kebanyakan gambar dah bua...
- LyndaCheLah.com
- LyndaCheLah.com
lyndachelah.com
Add a comment...

Post has attachment
Al Fatihah Untuk Almarhum Mamat Bin Abdullah
Assalamualaikum.. Menyepi seketika daripada blog. Selain sibuk di pejabat, banyak lagi urusan yang perlu diselesaikan selain cuba isi masa dengan blog. Kali ni kami sekeluarga diuji dengan pemergian datuk sebelah ayah pada pagi Subuh 4 Ogos 2018. Toki dah l...
Add a comment...

Post has attachment
Review ~ Atlantis by The Bliss @ Atlantis Residence Melaka
Assalamualaikum.. Ya Ampun.... Lama sangat post ni parking dalam draf. Ni sebenarnya short trip and staycation masa anniversari bulan Mei. Sekarang dah bulan Julai. Lamalah kan peram cerita. Tapi end up nak share juga sebagai kenang-kenangan. Konsep staycat...
Add a comment...

Post has attachment
The Importance Of Texture In Interior Design
Assalamualaikum and Good Day. Texture is key to any successful interior design. Along with color,
pattern, proportion as well as furniture, texture is a component that completes
interior design. Texture is found everywhere. All surfaces have a texture, and
...
Add a comment...

Post has attachment
Yayasan Qaseh ZY Phyto ~ Berkongsi dan Berbakti
Assalamualaikum.. Kewujudan Syarikat ZY Phyto Tech Industries Sdn. Bhd. adalah 100% milik bumiputra yang mengusahakan pembuatan dan penghasilan produk OEM. Di samping pelbagai penghasilan produk, ZY Phyto juga tidak ketinggalan menjalankan khidmat masyaraka...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded