Profile cover photo
Profile photo
Cik Lyeen
4,070 followers -
"Saya suka cupcakes yang kecik-kecik tu, saya suka cupcakes yang comel-comel tu.."
"Saya suka cupcakes yang kecik-kecik tu, saya suka cupcakes yang comel-comel tu.."

4,070 followers
About
Posts

Post has attachment
Majlis Nikah Lyeen & Akbar
Assalamualaikum dan Salam Hari Malaysia. Eh, lamanya tak bagi salam dalam blog. Hari tu dah janji nak share gambar kahwin Lyeen. InsyaAllah malam ni bolehlah Lyeen share sambil throwback sikit semua yang jadi kan. Hahaha. Majlis kahwin Lyeen, Lyeen impikan ...
Majlis Nikah Lyeen & Akbar
Majlis Nikah Lyeen & Akbar
ciklyeen.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lyeen Kembali Menaip
Assalamualaikum. Salam cupcakes. Ya Allah, lamanya tak update blog.Last update tahun 2015? Dan sebenarnya Lyeen baru recover semua password sebab lupa password. Sila gelak beramai-ramai. Dan, sebelum ni Lyeen asyik tulis pasal jodoh. Alhamdullilah, Lyeen da...
Add a comment...

Post has attachment
Sesungguhnya untuk sampai ke tahap ini bukan mudah. Untuk memulakannya juga bukan mudah. Apatah lagi, kaki saya sudah berdiri di laluan ini. Dari suka-suka, timbul minat dan akhirnya menjadi suatu azam. Alhamdullilah, saya belajar dari kosong. Saya pelajari aatu persatu. Saya terima sakit, jerit dan perih dunia perniagaan. Walaupun perniagaan ini cuma sekecil kuman
jika dibandingkan dengan orang lain. Namun, ini penghargaan untuk diri saya sendiri, keluarga, insan tersayang dan semestinya semua pelanggan yang selalu setia mempercayai setiap hasil yang saya berikan pada mereka. Kekuatan diri datang dari kepercayaan terhadap diri kita sendiri. Perjalanan dalam hidup perlu ada laluan. Laluan itu kita cipta sendiri kerana destinasinya adalah impian terakhir kita. Untuk sampai ke puncak bukan mudah. Saya sedar bahawa saya masih di garis pertengahan. Terlalu jauh untuk ke puncak. Namun, semuanya tidak mustahil. Usaha. Tenaga. Berkat. Doa. Yakin. Syukur.

Yang benar,
Marleenah Roslee
(Ladyboss and kuli #ByLyeenRoslee)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
MOVE ON
Sebenarnya, saja nak buktikan bahawa blog ni ber'update' juga.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
HARIAN METRO: MARLEENAH CINTA BAHASA BAKU
Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh. Salam Ramadhan semua. Ehem. Ehem. Ehem. Berkurun lama tak menaip entry akhirnya hari ni Lyeen dapat juga menari-nari diatas keyboard untuk menaip entry. Alhamdullilah hari ni je dah masuk 11 Ramadhan. Pejam celik...
Add a comment...

Post has attachment
Wordless : The Best
Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh. Hai pengujung Tanah Kedaung. Yes, ada masanya tak perlu nak taip panjang-panjang dari Sabah ke London. Cukup bagi quotes je dah cukup. Selamat berpuasa.
Add a comment...

Post has attachment
By Lyeen Roslee Untuk Pencinta Tudung Bawal Terkini.
Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh. Apa khabar semua pencinta Tudung Bawal? Hari ni, Lyeen nak ajak anda semua untuk berkenalan dan mencuci mata sebersih yang boleh ke Pages baharu Lyeen iaitu Exclusive By Lyeen Roslee . Jangan lupa LIKE dan tunggu...
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa Kita Gagal Meskipun Kita Mahukan Kejayaan?
Assalamualaikum. Lamanya Lyeen tak update entry. Kalau dulu rajin je nak update entry setiap hari. Kenapa semakin malas ni Lyeen? Kenapa? Kenapa? Ya, akan ada suatu masa perasaan teruja nak taip entry tu berkurang dna apabila perasaan teruja tu datang kemba...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded