Profile cover photo
Profile photo
LumoLink Digital Oy
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Mikä on hyvä konversioprosentti ja kuinka sitä parannetaan. Tässä artikkelissa paneudumme sivustoilla tapahtuviin konversioihin
Add a comment...

Post has attachment
Haaveiletko kansainvälisistä markkinoista? Kävimme Yritystä Stadiin! -yritysseminaarissa kertomassa, miten kansainvälistymistä voi kokeilla kevyesti ilman suuria sijoituksia ja riskejä! Lue artikkeli ja lataa esitys, jos olet valmis ottamaan ensimmäiset askeleesi yrityksesi kansainvälistymisessä!
Add a comment...

Post has attachment
Tärkein asia, jonka Amazonissa myyvä yrittäjä voi tehdä tuotelistaukselleen, on OPTIMOIDA se! Optimointi saattaa kuulostaa haastavalta, mutta panostamalla siihen saat parannettua tuotteidesi näkyvyyttä ja lisää myyntiä. Kirjoitimme artikkelin, joka auttaa sinua ymmärtämään Amazonin algoritmia ja pääsemään alkuun tuotelistaustesi optimoinnissa.
Add a comment...

Post has attachment
Haluaisitko saada tuotteesi tuhansien ihmisten ruudulle ja luoda oman brändiyhteisösi ILMAISEKSI? Snupps on kasvava sosiaalinen media, jolla on tällä hetkellä kymmeniä miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Toisin kuin Facebookissa ja muissa somejättiläisissä, Snuppsissa kaikki ominaisuudet ovat maksuttomia ja voit helposti hyötyä käyttäjien mielenkiinnonkohteista yrittäjänä! Lue artikkelistamme, miten voit lisätä myyntiä ja saada tunnettavuutta tuotteellesi orgaanisesti Snuppsin avulla.
Add a comment...

Post has attachment
Suomi vai kansainväliset markkinat? Amazonilla on satoja miljoonia käyttäjiä kuukaudessa ja Amerikassa sitä käytetäänkin shoppailun Googlena. Jos haluat tietää, miksi juuri Amazon on suosittu kuluttajien keskuudessa ja miten saat tuotteesi miljoonien kuluttajien ulottuville, lue uusin artikkelimme tästä!
Add a comment...

Post has attachment
Kuinka pienyritys voi hyödyntää markkinoinnin automaatiota? Markkinoinnin automaatio on erittäin hyödyllinen työkalu myös pienyrityksille. Katso mitä erilaisia sovelluksia löytyy ja kuinka pääset helposti alkuun automaatioiden hyödyntämisessä!
Add a comment...

Post has attachment
AdWords-mainonnan ulkoistamista harkitsevia askarruttaa usein se kuinka mainostoimiston hallinnointipalkkio muodostuu.
Tässä artikkelissa kerromme mitä erilaisia käytäntöjä hallinnointipalkkion suhteen on olemassa ja kuinka me LumoLinkilla toimimme.
Kerromme myös kuinka tunnistaa ja välttää tyypillisimmät sudenkuopat ja listasimme tärkeimpiä tekijöitä joita kannattaa vertailla sopimuskumppanin valinnassa.
Add a comment...

Post has attachment
Kirjoitimme mielenkiintoisen case-studyn, jossa kerromme kuinka Genomikeskus-hanketta tehtiin tunnetuksi YouTube-mainonnan avulla. Genomikeskus on Sosiaali- ja terveysministeriön hanke, jonka on tarkoitus aloittaa toimintansa vuonna 2019. Lue lisää kuinka toteutimme menestyksekkään YouTube-kampanjan!
Add a comment...

Post has attachment
Pidimme 5.6.2018 webinaarin Facebook-pikselistä. Facebook-mainonta on monelle tuttua, mutta Facebook-pikseli ja sen tarjoamat mahdollisuudet eivät niinkään. Voit nyt katsoa nauhoituksen webinaarista, jossa kerromme muun muassa kuinka Facebook-pikseli otetaan käyttöön ja kuinka sitä hyödynnetään tehokkaasti. Kerromme myös kuinka toukokuussa voimaan astunut yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) vaikuttaa Facebook-pikselin hyödyntämiseen. Lue lisää!
Add a comment...

Post has attachment
LumoLinkillä jokainen julkaistava verkkosivusto läpikäy monivaiheisen tarkastuksen. Näin varmistetaan, että perusasiat ovat kunnossa. Blogissa listaamme tsekattavat asiat. Poikkeapas lukemassa!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded