Profile cover photo
Profile photo
LumeaMare
33 followers -
Călătorii de calitate, călătorii responsabile.
Călătorii de calitate, călătorii responsabile.

33 followers
About
LumeaMare's posts

Post has attachment
Folosește-ți mintea pentru a trăi cu inima. Un articol despre alegeri conștiente și ecoturism, primul dintr-o serie în care voi încerca să te conving că merită să devii un călător responsabil.

#travelenjoyrespect #IY2017 #ecoturism #ecotourism

Post has attachment
Ultima șansă să lași un comentariu în care să schimbi finalul poveștii și să câștigi un card premium de asistență rutieră. Ești liber/ă să inventezi orice (comentariul se lasă pe blog, nu aici):

Post has attachment
Dacă potecile Petrei din Iordania ți se par prea bătute, iată o alternativă. Al doilea oraș mare construit de nabateeni, Madain Saleh, se află în Arabia Saudită. Știu, asta e o veste bună și o veste proastă, în același timp. Până de curând nici prin cap nu mi-ar fi dat să călătoresc acolo, la cât de greu e să obții viza și ce dificil e să fii femeie într-o astfel de țară, dar mai știi, niciodată nu e niciodată definitiv :D

Post has attachment
Un exemplu clar despre cum o călătorie îți poate schimba viața, dacă ești atent la indicii. ȘI-au lăsat job-urile de avocați, au plecat în America de Sud și s-au întors cu pasiunea pentru ciocolată transformată în afacere:

Post has attachment
Un articol foarte bun despre cum poţi să-ţi ostoieşti dorul de ducă, atunci când nu poţi pleca nicăieri (în engleză)

Post has attachment
Dragă mami,
Dragă tati,
Nu uita că mă poți ajuta foarte mult răspunzând la întrebările de mai jos. Mulțumesc!

Post has attachment
Hai la joacă! Eu am scris o poveste, tu scrii finalul, adevăratul final. Dacă te lovește inspirația, s-ar putea să câștigi și un card de vacanță de la 9695. Nu de alta, dar poate nu vrei să ajungi în situația din povestea mea:
#9695

Post has attachment
Dragi părinți călători,

Post has attachment
Într-un singur aticol despre Dolomiți, găsești acum informații despre:
- Ce este o via ferrata
- Trasee panoramice şi câteva via ferrata uşoare (programul nostru pe zile, cu linkuri către articolele care detaliază toate traseele respective).
- Când să mergi în Dolomiţi, unde să te cazezi și cum să ajungi acolo
- Ce echipamente ai nevoie și alte informații utile.
Spor la documentare!

Post has attachment
Vrei să știi care sunt sandalele mele preferate de călătorie? Cele pe care le-am purtat din deșert până pe munte, din apă dulce până în apa sărată, timp de cinci ani și încă nu renunț la ele? Nu scriu des despre haine și pantofi (de fapt, cred că e prima dată când dedic un întreg articol unui astfel de produs) și nu m-a plătit cineva ca să fac asta. Simt doar nevoia să-ți ofer informația, pentru că sunt 100% mulțumită!
http://buff.ly/2tonkNI
Photo
Wait while more posts are being loaded