Profile cover photo
Profile photo
Luc Suy
5,560 followers -
γνῶθι σεαυτόν
γνῶθι σεαυτόν

5,560 followers
About
Luc's posts

Post has attachment
Volg het broedseizoen van de vogels met de +VivaraBE webcams
https://www.nl.vivara.be/webcams

De vogelwebcams zijn weer terug! Dankzij het project ‘Beleef de Lente’ zijn ook dit jaar de vogels weer 24 uur per dag live te volgen. De beelden geven ons een kijkje in het leven van vogels tijdens het broedseizoen.

We mogen dit jaar genieten van de beelden van negen verschillende vogels. We laten niet alleen de koolmees zien, een van de bekendste tuinvogels, maar ook de vogels die je niet zo snel tegenkomt. Zo staan er camera’s bij de blauwe reiger, gierzwaluw en ijsvogel. En natuurlijk zijn ook de slechtvalk, steenuil, bosuil en kerkuil weer te volgen.

#vogels #natuur

Post has attachment
Seqr Go!
De Seqr-Go!-app is een echt unicum. Het is de eerste mobiele betaalapp die ontwikkeld is met het oog op tieners, die een Android-smartphone hebben.
https://www.seqrgo.com/

Heb je jongere vrienden of familieleden die Seqr Go! misschien wel eens willen uitproberen? Vertel hen dan over Seqr Go!, zodat zij €3 krijgen wanneer ze de Seqr Go!-app downloaden. Zo kunnen ze de app alvast een keertje uitproberen en ervaren hoe makkelijk het is om met de app te betalen. Om hun account te herladen, kan je meteen geld overmaken vanuit je eigen Seqr-app via de 'Verzend geld'-knop.

De app is erg makkelijk om te gebruiken en het is een veilig alternatief voor het rondlopen met contant geld en betaalkaarten.

Betaal met Tap & Pay!
De app is uitgerust met de nieuwste technologie die contactloze betalingen ondersteunt, waardoor je met de app, overal waar je een contactloos symbool ziet, in meer dan 30 miljoen locaties kan betalen. Bovendien is de app prepaid, wat betekent dat de tieners niet meer geld kunnen uitgeven dan ze eigenlijk hebben. Ze kunnen ook op elk moment van de dag hun saldo bekijken en hun uitgaven opvolgen via de activiteitenlog in de app. De app biedt dus een veilige en eenvoudige manier voor tieners om te betalen en leert hen bovendien op een slimme manier omgaan met budgetten en financiën.

Het €3-welkomstgeschenk is maar voor beperkte tijd geldig – download de app vandaag nog!
De app kan snel en makkelijk in gebruik genomen worden. Het enige wat de tiener moet doen, is de app via de Google Play Store downloaden, een paar basisgegevens invullen en vervolgens kan je hen meteen geld sturen, of ze nu thuis of onderweg zijn. Betalingen en geld verzenden tussen Seqr-gebruikers zijn bovendien helemaal gratis.

https://www.seqrgo.com/

#seqr #mobielbetalen #seqrgo
Photo

Post has attachment
#python werkt zomaar eventjes een #hyena in zijn geheel naar binnen

Post has attachment
Public
Win elk uur een iPhone 7, Samsung S7 of Huawei Mate 9
ENKEL VANDAAG

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Rapa das Bestas
Photography by Javier Arcenillas

Taking place every year across Galicia, Rapa das Bestas, or 'Shearing of the Beasts,' involves cutting the manes of semi-feral horses that live in the mountains. Horses are rounded up into enclosures called curros, foals are branded and the adults groomed before being freed. The best known is the Rapa das Bestas of Sabucedo, which occurs on the first weekend in July.
Photographed by Javier Arcenillas.

http://www.smithsonianmag.com/photocontest/detail/natural-world/bestas/

https://www.theatlantic.com/photo/2017/03/smithsonian-magazines-2016-photo-contest/518304/#img05

#paarden #horses #photography

Post has attachment
Al de hele dag bitter weinig Google nieuws hier ...

#googlenow
Photo

Post has attachment
Allez, we gaan nog in 1e klasse spelen zonder tegen deurne-noord te moeten!
#lol

#beerschot #kfcobw
foto: http://www.beerschotwilrijk.be
Wait while more posts are being loaded